Påskafton i Närke

30 mars, 2013

God morgon från Örebro! Hoppas ni har en skön påskafton so far! Här kickades morgonen igång klockan 6 av tre små tjejer som sovit på luftmadrass ihop i natt och var pigga och utvilade och for omkring som tofsar 🙂
Nu är frukosten i magen och dagen bjuder antagligen på bio, sedan påskmat och en fortsatt trevlig kväll!
Gårdagen bjöd på påskäggsletande för barnen och påskäggsbyte för oss vuxna. Sedan giock jag och Victoria bort till granntjejerna en liten stund på lite champagne och plock sedan hem till familjen lagom till Let’s Dance.
 

IMG_2051

Alice med upphittat påskägg 🙂
IMG_2055

Mitt ägg som jag fick från V & M 😉
IMG_2062

Hagalen? 😉

IMG_2065

Jag och Victoria i matchande jackor från R Sportswear! Kul med orange! En färg jag sällan använder men faktiskt trivdes i!

IMG_2078

Charles Mignon i glasen!
IMG_2080

Gott plock hos Lottie
IMG_2085

Några av granntjejerna i Victorias mysiga bostadsområde! Tack Lottie för att jag fick vara med!


IMG_2101

Barnens nymålade frukostägg ♥

IMG_2108

IMG_2111

Gofrulle!
Massa kram på er så länge! Och fortsatt glad påsk!

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


8 kommentarer

Anja 31 mars, 2013 - 18:48

Tack! Jag hittade din sida för en vecka sen, äter nu enligt PF och jag måste säga att det syns på vågen redan. Vill inte gå över och äta enligt LCHF men har redan sen länge minskat ner på kolhydraterna. Däremot tränar jag väldigt mycket. Du gav mig en spark att fortsätta, Tack!

Svara
Åse 1 april, 2013 - 08:52

Kul att höra!! Läs gärna detta, intressant ang fasta: http://ettsotareblod.se/varfor-ar-periodisk-fasta-bra-for-kroppen/

Svara
Annica 31 mars, 2013 - 08:42

Hjälp!
Jag är alergisk mot ost (löpe), som ingår i det flesta LCHF recept.

Svara
Susanne 30 mars, 2013 - 19:37

Vilka läckra jackor! Jag ska starta med lchf hade jag tänkt. Är så trött på mina dryga 10kg övervikt 🙁 Men jag vet i tusan vad jag ska äta för jag äter inte fisk och skaldjur, dessutom älskar jag bröd. Tänkte höra om du hade ett riktigt bra tips och hur jag ska börja. Om det är på något särskilt sätt i starten? Väldigt tacksam om jag får lite råd 😉
Kram Susanne

Svara
Monica 30 mars, 2013 - 19:12

Vad glad man blir av alla fina bilder! Jackan va sååå snygg på dig! Fortsatt GLAD PÅSK!

Svara
Julia 30 mars, 2013 - 19:03

Åh, så fina och härliga bilder! Din blogg är så inspirerande och du är så snygg. Kram och glad påsk!

Svara
sara 30 mars, 2013 - 15:32

Åh då är du inte långt från mig, bor i Lindesberg 🙂 Blir ju nästan starstruck 😉

Svara
Åsa 30 mars, 2013 - 10:31

Vad mysigt ni verkar ha det. Hoppas ni får en fortsatt Glad Påsk!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.