Ostomelett med pesto och oliver

av Åse

I senaste Buffé så fanns denna omeletten med och det åt jag till lunch igår. Så enkelt men gott!
1 portion
2 ägg
2 msk vatten eller grädde
salt, svartpeppar
3 msk riven lagrad ost
2 msk pesto
7-10 svarta oliver
smör eller kokosfett att steka i
Vispa ihop ägg med vätskan och häll lite fett i en omelettpanna. Häll ner smeten och skrapa lite mot botten med stekpannan så att all smet når botten. Strö osten över och låt omeletten bli klar. Klicka ut pesto och oliver och toppa gärna med lite färska basilikablad.
 
IMG_1875
 
 
IMG_1885

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Ti 29 augusti, 2013 - 14:10

Det jag reagerade främst på när jag såg receptet i Buffé var att det var riktat till barn som ett bra mellanmål – det verkar som om deras fettskräck så smått börjar släppa, även om det fortfarande är många recept som innehåller bl.a. pasta.

Svara
Linda Griffin 29 augusti, 2013 - 13:35

Precis när jag satt och funderade på vad jag skulle äta till lunch, ramlade jag över ditt blogginlägg. Hade alla ingredienser hemma, så det fick bli en sådan omelett. Supersmarrigt!!

Svara
Åse 29 augusti, 2013 - 19:50

Kul det smakade Linda!!

Svara
fia 29 augusti, 2013 - 13:01

Jag vill inte äta potatis men raggmunk är det bästa näst efter barnen i livet, kan jag använda nåt annat istället för potatis??????? nån som vet?

Svara
Mallan123 29 augusti, 2013 - 11:48

Åhhhhh, jag gjorde ditt recept på fröknäcke idag. Det receptet som finns i din fina kokbok. HJÄLP vad gott, jag måste anstänga mig för att inte äta mer nu. Lagom är bäst, men ÅHHHHHHH vad gott det är!

Svara
Åse 29 augusti, 2013 - 19:52

=) Kul det smakade! men som sagt även bra och nyttiga saker kan överkonsumeras haha 🙂

Svara
Lotte 29 augusti, 2013 - 10:31

Mmmmm lät gott 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.