6,9K
I senaste Buffé så fanns denna omeletten med och det åt jag till lunch igår. Så enkelt men gott!
1 portion
2 ägg
2 msk vatten eller grädde
salt, svartpeppar
3 msk riven lagrad ost
2 msk pesto
7-10 svarta oliver
smör eller kokosfett att steka i
Vispa ihop ägg med vätskan och häll lite fett i en omelettpanna. Häll ner smeten och skrapa lite mot botten med stekpannan så att all smet når botten. Strö osten över och låt omeletten bli klar. Klicka ut pesto och oliver och toppa gärna med lite färska basilikablad.
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

7 kommentarer
Det jag reagerade främst på när jag såg receptet i Buffé var att det var riktat till barn som ett bra mellanmål – det verkar som om deras fettskräck så smått börjar släppa, även om det fortfarande är många recept som innehåller bl.a. pasta.
Precis när jag satt och funderade på vad jag skulle äta till lunch, ramlade jag över ditt blogginlägg. Hade alla ingredienser hemma, så det fick bli en sådan omelett. Supersmarrigt!!
Kul det smakade Linda!!
Jag vill inte äta potatis men raggmunk är det bästa näst efter barnen i livet, kan jag använda nåt annat istället för potatis??????? nån som vet?
Åhhhhh, jag gjorde ditt recept på fröknäcke idag. Det receptet som finns i din fina kokbok. HJÄLP vad gott, jag måste anstänga mig för att inte äta mer nu. Lagom är bäst, men ÅHHHHHHH vad gott det är!
=) Kul det smakade! men som sagt även bra och nyttiga saker kan överkonsumeras haha 🙂
Mmmmm lät gott 🙂