Officiell ProPoint start!

30 november, 2009

Nosade ju på programmet i torsdags och fredags men sedan har helgen inneburit allt annat än ProPoints! Men det var planerat och jag var medveten om det så därför kände jag att jag nosar bara och kör in mig lite men startar till 100% så som idag!
Så idag är det officiellt START! Jag vill ta några få kilon dels 2 kilon som jag envist haft svårt att bli av med efter operationen, de har försvunnit, återkommit, försvunnet, återkommit och sedan vill jag ner till 53-54 kg. Vid den vikten är jag absolut inte pinnsmal men jag blir av med det där envisa ryggfettet 😉 Jag är ju bara 1.63 och är dessutom liten byggd (pinnsmala ben, ingen rumpa etc) så jag kan väga det utan att vara mager eller behöva kämpa när jag väl är där.
När jag är där jag vill vara så blir det jämviktprogrammet, det har jag ju gått för 10 år sedan men vill gå det igen nu när det är nytt program.

Så idag är jag dels genomförkyld, har varit fest både i lördags och igår så huvudet är TUNGT och kroppen är kolhydratstinn! Så idag går propointsen till bara protein och fett faktiskt.
Blev kesellafrukosten i morse, 150 g 10% kesella, 1 msk vispgrädde och drygt 1 dl hallon. Dety blir 8 Propoints (Kesellan=6pp, 15 g vispgrädde=2 pp, bär=0 pp)

IMG_4266

28 kommentarer
0

28 kommentarer

Jessika 12 januari, 2010 - 16:02

Hej!
Jag är helt ny…nästan på det här med att räkna points och propoints. Jag har bara räknat lite på egen hand för det finns inga möten där jag bor. Är det värt 1 000:- för brevkursen eller ska jag fortsätta räkna gamla points med duoval som jag gjort tidigare?

Jessika

Svara
katharina 2 december, 2009 - 09:39

hejsan! alla verkar riktigt nöjda med det här programmet o det är ju bra!
blir intressant att följa er, så vi får se då när programmer kommer hit till Finland,kanske man börjar ta sig en tripp till vasa en gång i veckan=)

Svara
Caisa 1 december, 2009 - 23:11

Vill bara säga att detta nya programmet är toppen. Jag har gått en vecka på det nu och var och vägde mig idag. -2,8 blev det och då har jag verkligen tänjt på alla gränser. använt alla mina extra points och ätit massor av bananer och vindruvor så detta känns verkligen bra.
Hoppas det känns lika bra för dig också när du provat det ett tag.
Kram

Svara
Ullis 1 december, 2009 - 19:40

Hej!!! Låter intressant med nya VV, provade för många år sedan och det gick bra, dock svårt att hitta möten när man bor på landet utanför en liten stad. Vet ej om VV har möten häromkring längre får ta och kolla upp det….. Annars funkar LC/LCHF ganska bra just nu. Kan dock ibland känna mig orkeslös när jag morgontränar. Är man morgonpigg är träning på morgonen toppen!! Vet ej om det beror på nkosten eller om jag helt enkelt är lite vintertrött.
Heja på, dock ser du redan strålande ut. Kul att helgen blev så lyckad (läste på underbar.org)
Kram Ullis

Svara
Ellinor 1 december, 2009 - 14:43

Åse, jag fick ett reslutat på -1,4kg 😀 Såå glad är jag!!!

Ville bara säga det 😉

Kraaaaaaaam

Svara
Åse 1 december, 2009 - 14:59

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svara
Ellinor 1 december, 2009 - 15:18

Taaaaaack <3

Svara
Ella 1 december, 2009 - 09:42

Förresten, som en kul jämförelse – hur många points hade frukosten blivit med det gamla systemet?

Svara
Åse 1 december, 2009 - 09:55

Med gamla systemet blev frukosten 6,5.

Svara
Ella 1 december, 2009 - 09:39

Spännande. Kan du inte göra ett inlägg där du visar hur du räknar fram propointsen? Det finns tyvärr ingen info på VV sidan. Jag funderar på att köpa distanskursen men än så länge verkar det gamla systemet ligga kvar att beställa..

Svara
Åse 1 december, 2009 - 09:55

Det kan jag inte, för man behöver en calculator för det.

Svara
Lotta 1 december, 2009 - 08:52

hej på dej!
Nu har jag också varit tvungen att tamig till vv och det känns gott det nya programmet – det kommer nog att gå som en dans tror jag. Det känns verkligen bra. nu har jag hur mycket information som helst här hemma som jag tänkte ta ikväll, men än så länge så klarar jag mig vad gäller mina points. Jag håller på dig nu… så får vi kämpa, har ju verkligen en hel del att gå ner kan man ju säga… men det ska väl gå bra det också hoppas jag, känns som om det kommit lite mer lust nu!

Svara
Skogstrollet 30 november, 2009 - 22:37

Jag tror du kommer att fixa det hela galant! Och jag hoppas även att du slipper bli sjuk!

Jag har en fråga. Eftersom jag inte har möjlighet att gå på VV möten, tyvärr, körde jag brevkurs hemma med det gamla pointssystemet. Jag läser nyfiket din blogg och försöker sätta ihop delarna till en helhet. ;o) Jag tror det nya skulle passa mig fin fint men just nu är det inte läge. Åsså… jag har ett antal kokböcker hemma med points och har många favvorecept. Först trodde jag inte man kunde räkna om det gamla points till det nya ProPoints, men nu fattar jag det som att man kan det med hjälp av en kalkylator!?! Stämmer det? I sånna fall så ä det bara invänta lite ”rikare tider” (alltså inte föräldrapenning på svältgränsen) och köpa en ny brevkurs! :o) Å vad kanon det vore i så fall, för det nya verkar helt klart intressant och spännande!

Svara
Annika 30 november, 2009 - 22:25

Ja, nu kör vi! 😀

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.