Nytt i uterummet och Nygammal favorit för hyn

av Åse
Reklam för / Annonslänkar till NordicFeel, Ellos

God Söndag på er!

Hoppas helgen varit fin och BLIR fin för vi har ju nästan hela söndagen framför oss!
Jag är pigg och glad efter två dagar med vänner och familj, god mat & dryck och dagen bjuder på MER gott eftersom det är dags för årliga kåldolmemiddagen hos mamma! Första sedan pandemins start – soooooom vi längtat!

Sol i uterummet och igår kom det nya soffbordet upp!

Soffan är vi så nöjda med! lagom stor och bekväm, är från Chilli Möbler HÄR
Matta HÄR

Mina paletter tar sig, min stora i grå kruka, var lika hög som jag och den klippte jag ner i januari, nu tar den sig så hoppas den växer sig stor och stark i år igen! (En RedHead)

Bordet hittar ni HÄR men är just nu tyvärr slut, kanske kommer in igen!

Jag har kört VERSO i ett år nu och är supernöjd! Men min hud tenderar att vänja sig och blir efter något år yttorr, det kanske inte alls har med produkterna att göra men jag brukar byta märke då och då går jag oftast tillbaka till OLE HENRIKSEN 🌈

Detta är en älskad kompis till mig, jag älskar verkligen dessa produkter!

Detta tillhör min dagsrutin:
Daily Cleanser, Vitamin C Serum, Truth Serum, Eye Cream, C-Rush Brightening Gel Creme och Boost Moisturizer.
Jag varvar serumen och dagkräm.

C-Rush är magisk under makeup och det känns verkligen som en C-vitaminkick! Doftar magiskt! Ett bra kit hittar ni HÄR
Boost Moisturizer är lite rikare och passar mig just nu när den är lite yttorr.

Detta är kvällsrutinen!
Toner, Nattserum och Nattcreme.

Nattcremen är grym! HÄR hittar ni den.

Vakna upp till dina drömmars hy. Denna rika sömncrème balanserar kraftfulla, hudutjämnande ingredienser med djupt återfuktande och närande ämnen. Tack vare bakuchiol, en naturlig, retinolliknande ingrediens, minskar denna innovativa formula fina linjer, rynkor och åldersfläckar – allt detta utan att irritera eller göra huden känslig mot solen, något som associeras med retinol.

Just nu är det 15% på Oles produkter! Så är ni nyfikna så passa på nu!
I LOVE IT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lena 3 april, 2022 - 13:40

Du skulle skriva hur din kick-start har gått, eller har jag missat det?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.