Nya tag och reflektioner

av Åse

1 december idag.
From idag kommer jag räkna points. December månad kommer innebära en hel del avvikelser från programmet men det gör inget. Jag ser månaden som en mjukstart inför det nya året.
Onsdagen den 4/1 kl 19.00 ska jag till Viktväktarna. Där har jag inte varit på 2 år men nu känner jag att jag vill göra det ordentligt med veckoväging m.m.

Varför har jag gått upp?
Ja med facit i hand så var det inte så smart att gå i mål samma vecka som jag gifte mig och sen spenderade 10 dagar i Västindien. Sen var det fest varenda helg känns det som! Så jag kom aldrig riktigt igång med vardagen och att behålla vikten.
och jag förstår i dagsläget att jag måste vara hårdare med att hålla begränsningar!

Jag har inte vägt mig sedan mars men imorse ställde jag mig faktiskt på den. Med händerna för ögonen. Maken fick anteckna det *fniss* Löjligt jag vet, men jag känner bara att jag vill starta mjukt denna månaden utan att känna panik över en vikt som jag kanske inte tycker är så kul. Men gissningsvis är det fortfarande ca 7 kg till målvikt, det känns det som. Men jag kan ju ha fel. Men jag gissar att jag är målviktig igen om drygt 2 månader. Det är mitt mål iallafall!

Nu kommer jag satsa på Viktig.Org, kommer lägga upp recept m.m. Viktig.Org hjälper mig alltid när jag viktminskar.
Nya bilder, vikt&mått kommer i början på December när jag kör igång på riktigt.

Jag har lärt mig mycket detta året med koll på GI. Så mkt att jag känner att jag mår bäst om jag inte släpper GI tänket när jag viktväktar. Jag blir hungrigare av att välja GI höga livsmedel och kommer därför fortsätta med GI tänket (rågbröd, undvika dolt socker m.m)

Nu jädrar vänner!! :))

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Jen 3 december, 2005 - 09:40

Vännen, det här kommer du att fixa fint!! Det är så skönt när man läser inlägg från dig för du har en sån sansad inställning till det här med viktande. Du tar det sunt och bra!!

Tror på dig!!

Kramen

Svara
Sara 1 december, 2005 - 22:36

Sååå kul att viktig.org är uppdaterad och på gång igen! 😀

Det här klarar du ju hur lätt som helst! Det tvivlar jag absolut inte en sekund på!

Du och din viktsida är ju min stora inspiration när det gäller viktminskning! Du är min idooool! Hihi 😳

Puss på dig gumman!

Svara
Louice 1 december, 2005 - 22:14

Kul att du är på ”G” igen! Klart du fixar det!
Kram!

Svara
Marie 1 december, 2005 - 21:50

Du kommer fixa det här, det tvivlar jag inte på en sekund!!! Heja dig!

kram

Svara
Linda 1 december, 2005 - 19:39

Jag håller på dig!
Du kommer att lyckas, det vet jag! Så jag behöver inte ens önska dig lycka till 😉

Svara
Åsa N 1 december, 2005 - 17:58

Du kommer att klara det, du är klok som en uggla:grin:
Ser fram emot recepten.
Kram Åsa

Svara
sara 1 december, 2005 - 17:30

Kul att du är tillbaka! Klart du fixar att bli målviktig igen! Kör med VV jag också nu och det funkar bra för mig. Har valt att bara äta fullkornspasta, basmatiris el bulgur + potatis…. + att jag just nu skippar allt socker (sen en mån tillbaka). Det går bra… 😀
Dina recept är superbra!!! ❗

Svara
Kicki 1 december, 2005 - 11:57

Ja, om det är någon jag tror på så är det ju på dig! Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.