Nya kostprogrammet hos VV

av Åse

Jag har fått ta del av er info, ni som redan gått och även läst en hel del på VV’s forum och nya ProPoints verkar onekligen intressant!! Vad jag tycker om är just att formeln beräknas på fibrer, kalorier, kolhyderater och fett och HUR dessa förbränns i kroppen. Protein och kolhydrater tas ju upp annorlunda i kroppen, man förbränner tex mer fett genom att äta mer protein så jag tycker det är på tiden att formeln räknats om och nu tar in andra faktorer än bara kalorier och fett. Jag tror verkligen att detta är det jag saknat och efterfrågat. Ett sätt att hålla koll på intag och uttag men som även tar andra faktorer med i bilden. För oss som anammat att äta lite mer fett och mindre snabba kolhydrater, så är det lättare att fortsätta med det även som Viktväktare nu.
Använd gärna detta inläggets kommentarer till att dela med er av vad ni tycker, hur det fungerar för er, vad ni tycker är bättre alt sämre i det nya programmet.
Jag gör en ny kategori som heter VV och ProPoints och lägger detta inlägget där, så kan ni lätt hitta detta inlägget under resans gång för att dela med er av era tankar.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Dark Angel 25 november, 2009 - 19:08

Hallo!!
Ska oxå på VV på torsdag och kolla vad de nya är!
Var och skulle köpa mej en matlåda i dag,såg att de kommit nya med ProP och att maten innehöll mer fett och mindre kolhydrater än tidigare…ska verkligen bli spännande å höra vad de e för nåt!!Börjar längta efter vanlig mat nu efter LCHF kosten,å nu när de närmar sej jul å allt,för förra året drack jag inge glögg el tog någon pepparkaka)=,men i år blire=)!!

Tack ännu en gång Åse för att du e så inspereande!!

MVH Anette

Svara
Ann-Sofie 25 november, 2009 - 16:28

Åh så kul med ett nytt program tänker jag!! Ska dit i morgon torsdag. Detta var verkligen en perfekt nyhet för mig. Kom hem från Florida igår och kläderna känns alltför trånga. Hade redan innan resan planerat att börja med Viktklubb idag, men nu blir det Viktväktarna istället. Jag är gammal guldmedlem (som så många andra haahah) och gillar själva planerandet och fixandet. Nu ska mina sista 6-7 kilo väck, jajamensan. Kommer att börja med en stenhård sockeravgiftning … behövs sannerligen.

Svara
Åse 25 november, 2009 - 17:07

Välkommen hem!!!

Svara
Helen 25 november, 2009 - 15:03

Nu har jag varit på info om ProPoints… Jag tror sten hårt på det här!!! Men jag kommer ju från Örebro (=Gnällbältet) och Ni skulle ha hört hur folk frågade och undrade innan konsulenten hunnit tala om vad det gick ut på, ”Inga sparade points?” ”Aktivitets pointsen, får jag inga” ”DuoVal finns inte det kvar!” mm mm

Det här blir super….

Kram

Svara
Ulrica 25 november, 2009 - 13:15

Jag kommer att gå dit på tisdag och skriva in mig. Jag har misslyckats alltför många gånger med olika metoder och nu är jag trött på att misslyckas. VV har fungerat bäst för mig och precis som du och fler skriver så är det roligt att gå dit, det är roligt med mötena, det fina materialet.. det blir liksom lite skojigare.

Återkommer med mer åsikter när jag kört ett tag.
Kram Ulrica

Svara
Beata 24 november, 2009 - 19:58

Ser fram emot en pedagogisk genomgång från dig så att jag slipper ta reda på infon själv ;-). Satsar järnet på att bli gravid nu så jag struntar högaktningsfullt i points, kalorier, kolhydrater och allt och ser till att bli påsatt istället :-D. Men kilona ska ju bort sen, då kanske det blir viktväktarna för hundraelfte gången?!

Svara
Maud 24 november, 2009 - 19:51

Ska bli spännande att se hur det fungerar, får återkomma.

Svara
Aika 24 november, 2009 - 15:43

Tycker det verkar vara så ”meckigt”, e lite besviken på att man inte kan använda sej av allt ”gammalt” man har köpt på sej genom åren. Jäklar vad dom kommer tjäna pengar nu när alla medlemmar måste köpa nytt..

Kram Fru Negativ 😉

Svara
Åse 24 november, 2009 - 15:56

Ja du är negativ 😉 Kände du samma sak när de gick över från Prickar till Points? Jag tycker det är jättebra att pointsformeln ändrats till det bättre.

Svara
Marie 24 november, 2009 - 15:31

Jag håller ju på med mina första dag och har läst materialet fram och tillbaka. Man pratar mycket om mättnad och att äta mat som mättar mer. Känns väldigt mycket att göra av med 10 propoints till frukost, men så har jag 23 till att göra av med. 🙂

Jag återkommer när jag testat några dagar till…

Svara
Jennie 24 november, 2009 - 13:44

Låter som att detta vore något för mig, som slirar mellan VV och LCHC och GI och VV igen osv… 😉

Svara
Linruz 24 november, 2009 - 13:16

Åhh ser fram att testa det nya programmet. men tanken är inte att gå dit förräns efter nyår.
Ska bli kul att se vad ni tycker som kör nu.
Kram kram Lina

Svara
Sara 24 november, 2009 - 12:39

Det låter väldigt intressant! Tror det skulle kunna vara nåt för mig att testa! 🙂 Men svårt att ”tänka om”, man är ju så insnöad på det gamla sättet… 😉

Svara
Monica 24 november, 2009 - 12:36

Jag är också så jäkla laddad, går bara och längtar efter att de ska bli onsdag så jag får komma och höra om allt nytt.Ska bli såå kul att förhoppningsvis få en kick av det nya.
Men jag kom på en grej, varken points calculatorn eller butiksguiden borde ju alltså inte längre gå och använda??

Svara
Åse 24 november, 2009 - 13:04

Nej inte de gamla,det har kommit nya 🙂

Svara
Monica 24 november, 2009 - 14:12

ja det blir en dyr omstart, men kul ska det bli!!

Svara
Susanne 24 november, 2009 - 12:13

Jag går ju redan på VV men kan knappt bärga mig till kl 16 då jag också får ta del av det nya. Kul med nått nytt, hoppas att det är det som hjälper mig med de sista 5 kg 🙂

Svara
Challe 24 november, 2009 - 12:08

Var på möte igår kväll. Spännande men svårt att inte jämföra pointsvärdena med propoints… Kalkylerade en del på kvällen och det var lite klurigt. Återkommer till användningen av kalkylatorn.

Jag fick 29 propoints att göra av med och 49 extra /v. Duovalet fanns kvar men ”dyrare” eller ”billigare” än innan beroende på vad man vill äta. Hemsidan skulle var utbytt den 6 dec och det går inte att lägga in propoints innan dess. Gillade att vi fick en omvandlingsnyckel till nygamla kokböcker. Spännande och lite jobbigt samtidigt;)

Återkommer med resultat…

Svara
Ellinor 24 november, 2009 - 11:53

Hej tjejen,

När du har klurat ut hur kalkylatorn fungerar så får du gärna informera mig … 🙁 instruktioner finns bara på franska, holländska, tyska och italienska och det är inga självklara knappar ??

Det är sååå kul med ett nytt program, har fyllt i min frukost för idag hi hi

Kramilikram

Svara
Ellinor 24 november, 2009 - 12:07

Jag igen ha ha ….

Ringde vv för jag vill ju veta hur kalkylatorn fungerar och hon sa att konsulenten borde ha gett ut en separat svensk instruktionsbok så var noga med att du får den 😉

Kramilikram

Svara
Åse 24 november, 2009 - 12:13

Tack goding! Ja hade tänkt att jag skulle tråka konsulenten 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.