Ny fräsch vecka!

av Åse

TACK fina läsare för att ni har lite tålamod med bloggen just nu, att den går lite på halvfart 🙂 Förstår att ni saknar recepten men jag lovar att i veckan så ska jag se till att spotta ur mig lite godsaker!
I veckan kommer jag lägga all kraft på mitt nya projekt, det är inte lätt att ha fem barn hemma + jobba men det går ju!
Älskar att ha fräscha blommor hemma, de ger så mycket härlig feelgood, eller hur!??
Just nu har vi ett reklamationsärende på våra luckor inne till IKEA. Luckorna har blivit såååå fula och söndriga, totalt orimligt i ett kök som är 5 år gammalt.
Även om reklamationen inte går igenom så ska vi byta ut luckorna till vita högblank, har ångrat att jag inte tog det först. Vi har de gamla IKEA stommarna men de gamla luckorna finns ju fortfarande tillgängliga ett tag till.
IMG_2436
IMG_2440
IMG_2441
 
I går var vi på RambaZamba här i Helsingborg med kidsen, de absolut ÄLSKADE det och det lär absolut bli fler gånger!!
Tips till er Helsingborgare med omnejd eller ni som ska besöka oss i sommar!
29062014-2014-06-29 16.47.37
29062014-2014-06-29 16.52.47
29062014-2014-06-29 17.23.58
[ts_video_1199_394316]
[ts_video_1200_394316]

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Christina 30 juni, 2014 - 16:09

Hej Åse! Har hittat till din sida och så inspirerad jag blir, fina foto och en underbar resa du gjort. Själv har jag också varit med Viktväktarna men trött på att räkna points och är sugen på att prova Lchf. Det svåra för mig är sötsuget, vill bli av med det och har du tips som kan hjälpa mig är jag enormt tacksam. Tack än en gång för en fantastisk sida och blogg du har. Kram Christina

Svara
Åse 1 juli, 2014 - 09:49

Du kommer att bli av med sötsuget på LCHF! Men viktigt då att verkligen ta bort alla söttriggande faktorer som söta smaker.

Svara
Yvonne S Ed 30 juni, 2014 - 13:01

Hej! Ja, levande blommor är underbart! Maken fyllde ju 60 i förra veckan så vi har fortfarande lite fint kvar!
Hoppas det går bra med er reklammation. Vi reklammerade vår bänk hos IKEA och det gick hur bra som helst. Inga problem.
I morgon är det 1/7 och ett år sedan jag började med LCHF. Som jag berättat tidigare gick det bra i början, gick ner 4 kg på 3 månader. Lite långsamt, men ändå. Ett stort plus för att min mage är som ny med den här kosten! Men viktminskningen vill sig inte. Nu är jag sjukskriven i 6 veckor och känner rastlösheten gro och kilona komma tillbaka… Så nu är det nya tag som gäller! Det är ju ingen annan än jag själv som kan göra det, eller hur!
Så, ny fräsch vecka här också!
Solvarma hälsningar från mig på Österlen!
/Yvonne

Svara
Åse 1 juli, 2014 - 09:50

Hej! Härligt, hoppas han fick en fin födelsedag!!
Ja vi har också reklamerat vår bänkskiva innan och gick jättebra!
Ja dte går men kan behövas anpassas!! Lycka till och stor kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.