Metod

av Åse
0 kommentar

Eftersom jag under kvällen fick x antal kommentarer från två olika IP nummer (men med 5 olika nick/mailadresser) som förespråkar LCHF (lågkolhydratkost) så vill jag klargöra att 56 kilo inte förespråkar någon specifik metod! Även om en del verkar tro att jag är sponsrad av Viktväktarna 😉
Detta är en personlig blogg där jag bloggar om det som fungerar för mig.
Jag har provat LCHF, GI-metoden, pulverdieter etc men jag tycker bäst om att räkna points! Jag säger inte att det är det bästa sättet att gå ner i vikt för alla.
Jag behöver inte frälsas från Viktväktarna eller lågkaloridieten, är såååååå in i bombens trött på debatter om kolhydratens vara eller icke vara! Låt mig äta vad sjutton jag vill! Tycker man inte om den metod JAG använder för att gå ner i vikt så finns det ett kryss här uppe i högra hörnet.

56 kilo är inte ett forum där jag vill diskutera viktminskningsmetoder, eller få kommentarer som gör reklam för den metod som kommentatorn tror på med reklamlänkar – vill man göra det får man gärna registrera sig på Let’s eat och där prata med ev likasinnade.

GOD FORTSÄTTNING!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!