Måndag i morgon och..

av Åse

Pointsfri helg pga massa fetsligheter men imorgon är det points igen som gäller!
Hoppas ni alla haft en skön helg!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Christina 13 november, 2007 - 08:41

Hej Åse!
Jag vill bara att du ska veta att du är en riktig inspirationskälla.
Har precis startat om med mitt pointsräknande och när det känns motigt så brukar jag gå en här och läsa lite av dina inlägg.
Plötsligt så inser man att det inte alls behöver vara tråkigt att räkna points…..utan riktigt roligt och så fortsätter man lite till…….Vill bara säga TACK!!!!—-till en riktig insperationsida till oss viktväktare.
Christina

Svara
Liz 12 november, 2007 - 14:53

Här var det uppdaterat minsann 🙂 …jag hade helt missat att du kört igång med pointsen igen 🙂

Nu ska här plöjas inlägg 😛

Kraamkraam

Svara
Tanja 12 november, 2007 - 13:42

Hej, åh vad kul att du skriver här igen. Det hade jag helt missat!! Ser fram emot peppande inlägg och jag känner verkligen igen mig i det du skriver att man är på målvikt och släpper lite i taget. Jag är där och måste verkligen skärpa till mig. Men jag förstår inte hur du lyckas gå ner de där sista?? Jag är lika lång som du men stannar på 60 kilo hur jag än gör, skulle gärna gå ner lite innan jul så att man har lite att ”ta på då”. Har du några tips??
KRAM

Svara
a-k 11 november, 2007 - 21:44

Jess mam!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.