Måndag i morgon och..

11 november, 2007

Pointsfri helg pga massa fetsligheter men imorgon är det points igen som gäller!
Hoppas ni alla haft en skön helg!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


4 kommentarer

Christina 13 november, 2007 - 08:41

Hej Åse!
Jag vill bara att du ska veta att du är en riktig inspirationskälla.
Har precis startat om med mitt pointsräknande och när det känns motigt så brukar jag gå en här och läsa lite av dina inlägg.
Plötsligt så inser man att det inte alls behöver vara tråkigt att räkna points…..utan riktigt roligt och så fortsätter man lite till…….Vill bara säga TACK!!!!—-till en riktig insperationsida till oss viktväktare.
Christina

Svara
Liz 12 november, 2007 - 14:53

Här var det uppdaterat minsann 🙂 …jag hade helt missat att du kört igång med pointsen igen 🙂

Nu ska här plöjas inlägg 😛

Kraamkraam

Svara
Tanja 12 november, 2007 - 13:42

Hej, åh vad kul att du skriver här igen. Det hade jag helt missat!! Ser fram emot peppande inlägg och jag känner verkligen igen mig i det du skriver att man är på målvikt och släpper lite i taget. Jag är där och måste verkligen skärpa till mig. Men jag förstår inte hur du lyckas gå ner de där sista?? Jag är lika lång som du men stannar på 60 kilo hur jag än gör, skulle gärna gå ner lite innan jul så att man har lite att ”ta på då”. Har du några tips??
KRAM

Svara
a-k 11 november, 2007 - 21:44

Jess mam!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.