Målviktsbild

12 juli, 2009

Hallå alla!
Gårdagen var superlyckad på alla möjliga plan, även matmässigt – trots kolhydrater 😉 Känner inget speciellt sug idag idag som tur är.
Till förrätt var det tapasplock, sedan en skaldjurspasta, och en god panacotta till efterätt. Lite drinkar till det sedan!
Nattamaten blev ett kokt ägg med skagenröra så jag fortsatte med LCHF direkt 😉 Superdupernöjd, var lagom mätt och ingen ”matdjävul” som sade åt mig att äta pizza till ”nattis” 😉

Här kommer min officiella målviktsbild för jag räknar mig som målviktig! Märker ju att jag väger lite mer denna gången vid samma mått. Visst vill jag ner lite till men det kommer nog vara mest synligt i mina ögon.

020

(klicka upp för större bild)

Nu sitter jag i bilen mot köpenhamn och TIVOLI, hoppas ni får en bra dag!

68 kommentarer
0

68 kommentarer

Ingela 19 juli, 2009 - 16:12

Nu hemma från semestern och kikar in för att se hur du har det och hittar en målviktsbild 🙂

Wow, så snygg du är, och så fräsch och välmående du ser ut! Du har verkligen hittat det sätt att förhålla dig till mat och ätande som passar dig precis, och du är verkligne en stor inspirationskälla för oss alla!

Jag tittade lite i din ”måttbandsflik” men hittade inte dina målviktsmått, hade varit lite spännande att se. Det är ju till sist och syvende inte vikten utan egentligne måtten som styr var vi har vår målvikt.

Svara
1 5 6 7

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.