Blev ett recept direkt fast jag skulle ta paus! =)
Men som sagt det är med reservation för lite recept då och då!
I gårkväll gjorde jag lövbiffsrullader, så snabblagat och så galet gott!
2 pers
4 lövbiffsskivor
1 mozzarellaost
4 soltorkade tomater i balsamico
några färska basilikablad
salt och svartpeppar
Salta och peppra lövbiffarna, strimla soltorkade tomater och lägg på tomater, basilika och mozzarella på ena kortsidan, rulla ihop och fäst med tandpetare.
Stek i smör i het panna ca 1 minut på varje sida.
Jag serverade med en pepparssås (Jensen’s Böfhus) och en god fetaostsallad!
Jag har mer lövbiff och mozzarella i kylen så det blir nog en repris ikväll =)
På fredag ska vi äta Raclette hos våra goda vänner, någon som provat det?? Jag utesluter ju potatisen och håller mig till grönsaker, kött och ooooooost! Namnam! =)
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
26 kommentarer
Testat och klart godkännt, har haft lite svårt med solmogna tomater men har vågat att prova det lite mer och mer sista tiden och jag tror att det här fick mig att bestämma mig, de är goda 🙂
Jag brukar fylla lövbiff med en röra av chèvre, dijonsenap, crème fraîch och grovmalen svartpeppar.. mkt gott!
Ha en fortsatt skön sommar!
//Thess
ett tips är att byta ut tandpetarna mot spagettibitar. De mjuknar under tillagning och behöver inte pillas bort
MMM såg gott ut!! Ska testa.
japp då har jag bestämt vad dagens middag blir 😉 gott!
Gud vad det där verkar smaskigt då! Måste testas IMORGON!!! 😛
Vilken härlig bild!
Hej Åse. Försökte skriva till dig på underbar.org, men du har nog tagit bort mig där, har inte varit så bra på att kommentera där, så det är helt ok, det är ju du som avgör detta. Men jag vill i alla fall ställa en fråga till dig. I vårt nyköpta hus som vi håller på att renovera har vi hittat en fondtapet som oxå är på tvären, fast i andra färger. Var hittade du kuddarna. Jag är i så fall ute efter gröna. Du får själv avgöra om du vill svara, men jag blir glad om du gör det!!! Ha en fortsatt bra sommar och vi får väl hoppas att värmen håller i sig. //Kram Agneta
Hej Agneta! Jag har tagit bort alla, står ett inlägg om det 🙂 rensar emellanåt för att ha en uppdaterad läsarskara och inte bara en massa läsare som bara läser men sällan kommenterar. Alla får regga om sig.
Kuddarna är från ellos men det är ju 3 år sedan snart så de finns nog inte kvar.
Haha såg nu att det var ikväll ni skulle äta raclette, så jag var lite sent ute med tips;)
Hoppas det smakade!!
Emma
Min dator är fullproppad och seg, så jag kan bara gå in här på din blogg när den är nyrensad – som nu. Annars pallar den inte dina bilder 😉 (jo, jag SKA köpa en ny dator.. snart, hehe). Har läst ikapp lite och som vanligt blir jag hungrig av alla dina härligt goda recept. DU är verkligen min förebild vad gällande bra, god och vacker mat 🙂 Själv har jag käkat varma mackor i typ två veckor när jag varit ensam hemma.. hoho..
haha tack Ulrica =)
Hoppas du kan köpa ny dator snrt så jag får se dig här lite oftare 😉
Jag älskar Raclette, det gör vi ofta om vi vill mysa till det lite. Vi brukar steka köttet, sen lägga kött, paprika, lök och champinjoner i formarna med osten över och gratinera. Sallad till och massa olika såser! Smarrigt:)
Kom ihåg att skära köttet i tunna skivor så blir det så mkt godare..
Ha de bra! Kram Emma
Yes så gjort vi! Vi hade inte raclettost utan stark dansk ost! Sedan kyckling, fläskfilé och bacon.
Haricoverts, zucchini, cocktailtomater, paprika, fetaost/soltorkade tomatsallad, gorgonzolasås, vitlökssås och bea + pommes (för de som ville det)
Hej! jag råkade komma in på din blogg av en slump. läser viktbloggar nu eftersom jag själv ska tappa 27 kilo, har tappat 10 hitintills. Din blogg är väldigt inspirerande och snygg! jag kommer absolut testa dina recept i framtiden då jag får äta mat igen, nu kör jag på formen ”snabb” på http://www.itrim.se. tack för pepp! MVH Kajsa
Kul du dyker upp fast du har paus. 🙂 Raclette har jag aldrig provat, kul att få en kommentar här på hemsidan vad du tyckte. Ha en bra helg!
Heej Åse!
Ååå, va mumsigt det lät med Lövbiff, det ska jag kolla om sambon kan fixa ikväll.
Själv har jag gått och brutit foten, så jag kan inte fixa så mycket, ännu 🙂 Men så snart det läkt tillräckligtblir det massor med sallader, grillning och härlig sommarmat 🙂
Jag har lite ont och blir lite sittandes,
MEN solen skiner, jag är ledig, ska umgås med familj och vänner och mysa ändå 🙂
Kanske jag får tid att fixa en blogg, ger dig isf såklart adressen om du vill kika 🙂
Stoor Kraam!
Lisa(Sundsvall)
Men din stackare!!! Vilken osis mitt i sommaren!!!
Klart jag vill kika sedan om du börjar blogga 😉
KRAM
å vad glad jag blev över ditt inlägg, älskar dina recept blir sugen på allt…..
Ha en bra sommar!
=)) Detsamma Jennie!
Raclette är såååå gott! Har du provat tidigare? Perfekt LCHF-mat. Osten är gudomlig till alla smaskiga tillbehör. Men som sagt, skippa potatisen och det vita brödet (som man oxå brukar ha). Spännande å höra vad du tycker om denna rätt. Och VAD ni ätit! Alla verkar ha lite olika gotta. 🙂
Kramen
Jaaaa superspännande!!!! Vad brukar du äta till??
Btw, nej jag har aldrig ätit Raclette förr!! =))
hahaha och här är man och kollar troget fast du skulle ta paus!!!
jaja, det var en trevlig överraskning med ett inlägg!
ser smaskens ut, bör testas inom en snar framtid!
kram
Jag måste rekommendera den här fetaosten. Fantastiskt god!
Krämig & helt underbar. Finns på Maxi.
https://www.arla.se/Default____17808.aspx?SelectedMenuItem=19191
Ann
Tack Ska kika på den! Brukar köpa Fontanas Original feta 22%
Detta måste provas!