Lövbiffsknyten LC / LCHF

27 april, 2012

Härliga härliga FREDAG! Finns ingen dag jag älskar mer än fredagen! Vi har dessutom sol och vår i luften här i Helsingborg (Ni andra också??) och jag har nya fräscha rosor på mitt viiiiiita bord som gör mig lycklig.

Min Sara mmsade bilder på härliga lövbiffsknyten i förrgr som jag bestämde mig för att prova i går! Så enkelt och snabblagat men jättegott och festligt!

Till barnen strimlade jag ner lövbiff ovh stekte i rikligt med smör, kryddade med Santa Marias Extra fine selection; BBQ & Grill och så hällde jag på creme fraiche, grädde, tamari soja, kalvfond ovh lite salt och peppar och så fick det stå och puttra en stund. Barnen älskade det, så ett tips!

Till oss vuxna gjorde jag:

Lövbiff
Jalapenos


Philadelphiaost eller annan färskost
Ruccola
salt, peppar

Lägg på en klick färskost, jalapenos och ruccola, salta och peppra och vik ihop! Salta och peppra ovanpå och stek i smör på hög värme! Vänd några gånger.


Michelles tallrik

Ha nu en finfin fredag! Vi ska få efterlängtade vänner från Karlskrona, familjen Pecci som kommer och umgås, äter och sover över. Liten bebiskula på magen ska jag få klappa på!

KRAM på er!!

13 kommentarer
0

13 kommentarer

Sooooooolsöndag! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda! 19 april, 2015 - 13:15

[…] vi tog det lugnt med de tre största barnen. Öppnade en flaska Ripasso och stekte snabbt på lite lövbiffsrulader, fyllde dem med gorgonzola och philadelphiaost och serverade med […]

Svara
Favvofrukosten just nu! - 56kilo - Inspiration, Hälsa och LCHF/Paleo 25 februari, 2015 - 11:52

[…] går blev det lövbiffsknyten (vitlöksost, ruccola, smörstekt schalottemlök, mozzarella) […]

Svara
Veckoplanering | Patorpsbacken 10 mars, 2013 - 15:50

[…] Ostfyllda lövbiffskyten […]

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.