Lite kvällsupp

9 augusti, 2007

Phew! Jag vågar påstå att det värsta suget gett sig! Jag ställer mig inte frågan kl 17 varje kväll längre om jag inte ska strunta i pointsen och moffa godis och dricka vin iallafall! Jisses, man har ju på köpet i princip blivit semesteralkis.
Nä, det har varit gott att gluffa och jag ångrar inget, jag har haft en såååå god sommar och ätit allt jag höll mig undan under hela våren men det är skönt att vara på banan igen, man blir ju så tung och trött i både huvud och kropp av struntmat och för mkt socker!

Nattinatti på er, ny sund dag i morgon!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

5 kommentarer

ann 11 augusti, 2007 - 23:01

hahaha skrattade gott för det är precis vad vi säger här hemma SEMESTERALKIS 🙂
men vi har Biodrain som väntar på oss 😉

PoK

Svara
Beata 10 augusti, 2007 - 08:01

Håller med! Men jag tycker också att det värsta suget har lagt sig, jag har skött mig jättebra den här veckan och smygvägningen visade tillfredsställande resultat. Nu är det bara utmaningen Helgen kvar. Men det ska nog gå bra, det med…

Svara
jenny 10 augusti, 2007 - 07:58

Satt också igår kväll och funderade på vin och på wasabinötter…så sugen! Men jag höll mig och tog en 2-pointsbar istället! =)
skönt att du inte ångrar sommaren utan njuter av minnet av den, som sagt ”då var då” och ”nu är nu”!!
Lycka till med ännu en sund dag!
KRAM

Svara
emelie 10 augusti, 2007 - 06:26

ja visstär det så.. för mycket mat och fel mat gör en tung både i kropp och sinne och fr mycket socker mår man inte bra av, i alla fall, det ger mig stora humörssvängningar, jag mår bra när sockret går in men skit när det går ut… huuu låter ju som värsta narkomanen! 😉

Svara
Jennie 9 augusti, 2007 - 21:05

Semesteralkis, ha, ha. Då e vi två! Den attans boxen som bara står där…

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.