Ris a la malta

av Åse

Ris á la Malta på LCHF vis passar lika bra kring jul som till efterrätt året om!

4 personer

3 dl vispgrädde
2 dl keso
1 vaniljstång
ev. sukrin eller stevia efter smak
Vispa grädden med innanmätet i vaniljstången + ev sötning. Rör ner keson och lägg upp i glas. Garnera med valfria godsaker! Lite mandel och lite hallon är också gott! Eller naturell om man är känslig.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Annika 9 februari, 2017 - 18:25

Hej. Ja skulle vilja veta hur mycket kolhydrater de är sammanlagt i denna.. mvh annika

Svara
19 december – Ris à la malta | 19 december, 2013 - 08:04

[…] 1) Matnyttiga tipset blir Ris á la Malta på LCHF […]

Svara
Annah 20 december, 2011 - 17:33

Det är jättegott. Äter jag ibland efter träning 😉

Svara
Åse 20 december, 2011 - 13:40

Åh? Måste kolla in ditt recept! KRAM

Svara
ÅsaS 19 december, 2011 - 21:13

Visst påminner detta om ”risifruttin” du la’ upp i somras? Tycker jag känner igen det – och det var ruggigt gott!! T o m tonåringen som inte gillar keso åt med god aptit! Och DET är ett gott betyg!

Tack för all inspiration du skänker oss!
Kram på dig, du fina!
ÅsaS

Svara
Åse 20 december, 2011 - 10:39

Yes! Det är samma recept!! =)) Vad kul att det smakade!!!! KRAM!!

Svara
Linruz 19 december, 2011 - 19:38

mmmm låter smaskens 🙂
Kram Lina

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 19 december, 2011 - 19:24

Jag hade tänkt göra liknande i helgen men vi orkade helt enkelt inte någon efterrätt. Får se om vi orkar i veckan istället. Passar ju väldigt bra nu till jul.

Svara
Jill 19 december, 2011 - 15:47

Du gör så mycket roliga maträtter och efterrätter och dylikt, ser jättegott ut! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.