och min familj

av Åse

Jag får ju en del kommentarer som undrar hur mina barn äter och hur vi äter som familj. Här har jag skrivit om det.

 

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

CamillaP 5 mars, 2012 - 13:46

Ja jag kämpar på med mina barn kan jag säga….den lilla är ”lättare” få att prova nytt än den stora…den stora är sockerjunkie….och jag försöker få bukt med det men hennes vilja är sååååå stor och såååå jobbig…och inget jag gör istället för ”vanligt” smakar bra….det positiva är att hon gillar grönsaker och kokta morötter och broccolimos etc. men det gör INTE den lilla…hon gillar de bara råa……men skam den som ger sig!! 😉

Svara
Åse 5 mars, 2012 - 15:16

Haha jo men så är det ju här också, det är inte alltid de accepterar substitut fullt ut! Men jag provar, och provar, och provar! =))

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.