LCHF Hamburgertallrik med en grym spanjor!

av Åse

Klart det var HAMBURGARE jag gjorde i går! =)
Gårkvällen var magisk!
Syster med familj kom över och då är vi ju ett gäng! (9 barn!)
Solen värmde och vi samlade ihop det vi hade hemma och det blev en härlig grillmiddag!
Jag hade bakat hamburgerbröd på frallreceptet och syrran hade marinerat kycklingfilé och gjort vitlökssås. Jag gjorde min guacamole och så serverade vi kålrotspommes till! (Gjorde dem i ugnen i går)
Så tips inför helgen! Gör min hamburgertallrik! ♥
 
IMG_4189
Jag gjorde frallreceptet till 4 hamburgare (chiafrön i) plattade till dem lite så de blev lite bredare! Hur bra som helst!
 
IMG_4200
 
IMG_4213
 
Vinet vi provade i går hette ALJIBES och jag vågar nog påstå att det var det godaste röda vinet som jag provat för Vinguiden! Ett riktigt BRA spanskt rödvin, perfekt till grillen!! Fylligt, mustigt, stor doft & smak!
ALJIBES ligger på 49:e plats av samtliga röda viner i prisintervallet 100-119 kr på systembolaget vilket innebär att det kommer att tilldelas plats i det fasta sortimentet vid sortimentsuppdateringen i juli. Toppen!
 

Aljibes är en så kallad Bordeaux blend det vill säga en blandning av de klassiska franska druvorna Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc och Merlot. 2008an har 50% Cab Franc, 25% Merlot och 25% Cab Sauvignon. Det är ett smakrikt och fylligt, rött vin som passar perfekt till en bra köttbit, mustiga grytor, ost eller en god bok.
Robert Parkers ”The Wine Advocate” har tilldelat de två senaste årgångarna 91 respektive 92 poäng av 100.
Vinet har i år tilldelats en silvermedalj i Concours Mondial och livsstilsmagasinet Monocle har just valt ALJIBES som sitt husvin vid sina events världen över.

Vinet kan beställas här

Vintipset sker tillsammans med Vinguiden.com men omdömet är mitt personliga!

 
IMG_4209
Snygg och stilren flaska! Gillar! Den söta hinktrion Fort Lauderdale kommer från AS IF!
IMG_4221
IMG_4230
IMG_4238
IMG_4240
Haha! Ja inte är det lätt att äta en kycklingburgare med extra allt!! Solglasögonen (favvosarna just nu!) kommer från TRIWA.
Hoppas solen skiner på er i dag! I dag blir en mysig dag! Trevligt lunchmöte på Clarion Kitchen & Table  väntar och sedan ska jag mysa med Sara i kväll på en AW. Sedan är det ju HELG!! Långhelg! Wooop wooop!
Jag tar cykeln in till stan så får jag en bra motionsrunda nu när jag måste ligga lågt någon vecka till med träningen! I dag är det studentdags också här så det lär bli en hel del trafikstockning 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Hamburgare vs hamburgare | jag johanna 4 oktober, 2013 - 08:11

[…] Bevis B -Hamburgertallrik LCHF- […]

Svara
Mathildas mamma 6 juni, 2013 - 01:19

Mysigt …hur tycker du att pommes blev i ugnen jämfört med hur den blir i din fritös? Vad hade du för olja på?
Vänligen
Stina

Svara
Åse 6 juni, 2013 - 15:36

Den blir ju lite saftigare i ugnen kan jag tycka! Jag använder rapsolja 🙂 kram

Svara
Camilla 5 juni, 2013 - 14:20

Hej Åse!
Så smarrigt det ser ut, skall testa det i helgen tror jag.
Jag har en fråga till dig, har kört Lchf sedan slutet av januar och behöver gå ner ca 35 kg , började samtidigt träna olika pass 3-5 pass i veckan blir det nu. Har gått ner ca 15 kg ( vägde mig inte när jag började ) och det har fungerat jättebra, men har nu börjat känna ett sötsug på kvällarna. Vad beror detta på, äter jag för lite med tanke på att jag tränar ganska mycket?
Ps. Kommer köpa din bok, verkar kanon bra

Svara
Åse 6 juni, 2013 - 15:44

Ja kan absolut vara att du behöver äta mer! Prova öka lite!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.