Kycklingfajitas i salladsskal

2 april, 2020

Hej vänner!

Tänkte bara tipsa er om detta!
Så himla gott att servera tacos eller fajitas på.

Detta åt vi i förrgår och det blir nog till att äta snart igen.
Åt mat i min stil, I love fingerfood!

Skriv ut

Kycklingfajitas i salladsskal

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4 1x

Scale

Ingredienser

1/2 röd lök, tunna skivor
3 stora paprikor, olika färger, strimlade
550 g kycklingfilé, strimlad
1 påse fajitaskrydda eller egengjord
1 dl vatten
1 lime, juice
kokosolja att steka i eller annan olja

Tillbehör:
1 romansalladshuvud
1 kruka koriander
23 salladslökar, tunt skivade
1 sats vitlökssås (addera gärna till lite het chilisauce)
1 liten burk salsa eller tacosås


Instruktioner

Hetta upp en panna med olja och fräs paprika och lök mjuka. Lägg över i gryta.
Stek strimlad kyckling och rör ner fajitaskrydda och vatten. Rör ihop och rör sedan ner kycklingen i grytan med grönsakerna. Låt allt småputtra ihop och rör sedan ner lime och smaka av allt med e. salt.
Servera i salladsskalen och topa sedan med salladslök, koriander och vitlökssåsen.


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.