Kycklingfajitas i salladsskal

av Åse

Hej vänner!

Tänkte bara tipsa er om detta!
Så himla gott att servera tacos eller fajitas på.

Detta åt vi i förrgår och det blir nog till att äta snart igen.
Åt mat i min stil, I love fingerfood!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kycklingfajitas i salladsskal


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

1/2 röd lök, tunna skivor
3 stora paprikor, olika färger, strimlade
550 g kycklingfilé, strimlad
1 påse fajitaskrydda eller egengjord
1 dl vatten
1 lime, juice
kokosolja att steka i eller annan olja

Tillbehör:
1 romansalladshuvud
1 kruka koriander
23 salladslökar, tunt skivade
1 sats vitlökssås (addera gärna till lite het chilisauce)
1 liten burk salsa eller tacosås


Instruktioner

Hetta upp en panna med olja och fräs paprika och lök mjuka. Lägg över i gryta.
Stek strimlad kyckling och rör ner fajitaskrydda och vatten. Rör ihop och rör sedan ner kycklingen i grytan med grönsakerna. Låt allt småputtra ihop och rör sedan ner lime och smaka av allt med e. salt.
Servera i salladsskalen och topa sedan med salladslök, koriander och vitlökssåsen.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Sommarblomster & Hemvändaren - 56kilo.se - LCHF Recept, Inspiration och Guldkanten 18 juli, 2022 - 23:11

[…] gjorde fajitaskyckling! Serverade i pitabröd med min […]

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.