Kycklingfajitas i salladsskal

2 april, 2020

Hej vänner!

Tänkte bara tipsa er om detta!
Så himla gott att servera tacos eller fajitas på.

Detta åt vi i förrgår och det blir nog till att äta snart igen.
Åt mat i min stil, I love fingerfood!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kycklingfajitas i salladsskal


  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

1/2 röd lök, tunna skivor
3 stora paprikor, olika färger, strimlade
550 g kycklingfilé, strimlad
1 påse fajitaskrydda eller egengjord
1 dl vatten
1 lime, juice
kokosolja att steka i eller annan olja

Tillbehör:
1 romansalladshuvud
1 kruka koriander
23 salladslökar, tunt skivade
1 sats vitlökssås (addera gärna till lite het chilisauce)
1 liten burk salsa eller tacosås


Instruktioner

Hetta upp en panna med olja och fräs paprika och lök mjuka. Lägg över i gryta.
Stek strimlad kyckling och rör ner fajitaskrydda och vatten. Rör ihop och rör sedan ner kycklingen i grytan med grönsakerna. Låt allt småputtra ihop och rör sedan ner lime och smaka av allt med e. salt.
Servera i salladsskalen och topa sedan med salladslök, koriander och vitlökssåsen.


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
NY KOLLEKTION UTE! HÄR
¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.