Kronärtskockskräm

av Åse

Kronärtskocka är väldigt nyttigt och jag försöker äta det ofta!
Det hjälper till att rena levern som ju får ta mycket stryk i dagens samhälle pga både stress, miljö, kostvanor, gifter etc så det gäller att försöka stötta levern så mycket som möjligt (tex genom min ACV drink!) Kronärtskocka är även bra för fettförbränningen genom att de är vätskedrivande och renande.

Detta är en god röra som blir perfekt till buffén med fröknäcken eller som tillbehör till kött! (Se mina biffar HÄR)

Detta blir ca 3 dl.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kronärtskockskräm


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

290 g inlagda kronärtskockor
100 g ricotta
1 vitlöksklyfta
rivet skal av 1 citron
½ dl olivolja
½ tsk salt
1 krm peppar


Instruktioner

Häll av oljan från kronärtskockorna.
Mixa samtliga ingredienser till en slät crème. Smaka av med salt och peppar.

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

4 kommentarer

Min 1:a maj och nytt i köket - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 2 maj, 2019 - 16:31

[…] gjorde min goda kronärtskockskräm – […]

Svara
MosterM 9 juli, 2018 - 19:28

Hej, är det kronärtskockshjärtan på burk?
Tack

Svara
Åse 9 juli, 2018 - 19:30

Yes!

Svara
Caroline 9 juli, 2018 - 18:55

Så mumsigt! 🙂 Länken till biffarna fungerar inte.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.