Kläder

av Åse
1 kommentar

Jag fortsätter att utforska min garderob 🙂 Så mycket roligheter man hittar där som man inte använt på 2 år. Det är nu 2 år sedan jag hade denna vikten senast och det var sommaren 2002. Provade byxorna jag hade på mig när det var IRL träff här i Helsingborg (maj), de byxorna är strl 42 och de satt åt ganska mycket då, jag har inte haft på mig dem sen dess bara för att jag inte trivdes i dem (de satt ju åt!) igår provade jag dem igen och de trillade nästan av mig! (Drar strl 38 nu) kändes konstigt! På något sätt så ser man det inte själv i spegeln utan märker viktminskningen på kläderna. Fortfarande är jag större om bysten än vad jag brukar vara vid denna vikten men det är ju Noels fel *S* Kommer fortsätta amma honom ca 2 ggr om dagen ett tag till.
Imorgon är det VV vägning och jag tror inte det blir så mkt minus denna veckan. Jag tryckte ju i mig ANINGEN mycket godis i lördags hos syrran 😀 så det får jag betala av nu. Jag kan INTE handskas med en påse lösgodis, det är bara att acceptera, det är min drog.

Nä nu kallar frukosten!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

~Maria~ 4 september, 2004 - 12:33

Ja, dom där förbaskade små godisarna :-S
Tänk om man bara kunde låta bli dom!

Hoppas att ni har det bra!
Nu ska jag ut & mingla -barnfri med bästa kompisen på stan, bira kanske & lite lunch.

Önskar en härlig lördag!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!