Kladdkaka LCHF – Den godaste!

av Åse

Gomorron!

I dag ska vi ha släktkalas för Alice och jag och tjejerna ska strax börja baka.
Självklart gör jag den godaste LCHF Kladdkakan!
Den är en utveckling från min populära kladdkaka som ni hittar HÄR men jag tycker att den här blir godare! Tål du inte mandelmjöl så rekommenderar jag det andra receptet dock.

Foto: Lisa Wikstrand

Kladdkakan går att tredubbla receptet och sedan gräddas på plåt, då blir det brownies!
Grädda dem då lite längre, ca 15 minuter.

Jag föredrar att göra den här i en liten springform (20 cm) då jag vill ha den lite högre. (Runt eller fyrkantig!)
Vid 24 cm blir den lite plattare.

Pudra pulveriserat erythritol över (mixa Nick’s i mixer eller ta Sukrin Melis) eller vanligt florsocker om du hellre vill ha det.
Servera med lättvispad grädde och njut!
Det blir mastig kladdkaka så jag skär den i 12 bitar.

Prova den här och glöm inte att recensera här nedan om ni provat den och rekommenderar den!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kladdkaka LCHF Glutenfri


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

4.9 från 38 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 12

Ingredienser

4 ägg
1 dl sockerfri sötning (min favorit: Nick’s) – kan uteslutas
200 g mörk choklad, gärna  minst 72%
200 g smör
1 dl vispgrädde
1 dl mandelmjöl (kan uteslutas)
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver


Instruktioner

Sätt ugnen på 180 °C.
Vispa äggen fluffiga, vispa ner sötningen efter en stund.
Smält smör och mörk choklad. Rör ner grädden i chokladsmeten.
Blanda de torra ingredienserna.
Rör ner chokladsmeten i äggsmeten och rör sedan ner de torra ingredienserna. Häll smeten i liten springform med bakplåtspapper färst i botten.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter. OBS! Kakan SKA vara wobbly och kladdig, den blir bra i kylen sedan.
Låt kallna i kylskåp några timmar.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 1
  • Kalorier: 282
  • Fett: 28.5
  • Kolhydrater: 3.5
  • Fiber: 2
  • Protein: 2.5
 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

123 kommentarer

Cecilia 29 november, 2024 - 12:32

Har gjort denna kladdkaka 2ggr nu och jag ÄLSKAR den! Bytte dock mandelmjölet mot kokosmjöl istället, supergott! Gjorde den en gång med den svindyra ingrediensen vaniljpulver och en gång utan och kände ingen skillnad. Så kommer lämna det utanför i fortsättningen. Kommer göra denna många, många gånger mer!






Svara
Åse 2 december, 2024 - 12:16

härligt att det uppskattades! Tack för fin feedback <3

Svara
Christina 17 november, 2024 - 12:08

Detta är min go-to kladdkaka sen flera år tillbaka, saknar motstycke! Nu ska jag bjuda på den imorgon kväll igen 😍






Svara
Emelie 4 oktober, 2024 - 14:59

så bra recept!! 🙂

Svara
Åse 4 oktober, 2024 - 15:00

Tack! vad glad jag blir! <3

Svara
Allie 9 mars, 2024 - 22:10

Helt galet god 😍
Så fluffig OCH kladdig

Svara
Elin W 12 juli, 2023 - 19:35

Jättegod! Tack för receptet!






Svara
Åse 13 juli, 2023 - 13:38

Härligt att det smakade!

Svara
Anita 12 juli, 2023 - 17:14

Ljuvlig och försvinnande god






Svara
Åse 13 juli, 2023 - 13:38

Härligt att den uppskattades!

Svara
Cecilia 15 april, 2023 - 08:07

Godaste kladdkakan någonsin. Lagoms kladdig hela kakan igenom!

Svara
Hanna 21 oktober, 2022 - 17:34

Men halleluja moment 🙏🏻 Så otroligt gott! Min 2årig älskar den oxå 😍






Svara
Åse 23 oktober, 2022 - 12:41

Tack för fiiiiin feedback <3

Svara
Oxana 16 september, 2022 - 22:23

Den är bara bäst! Så smakrik! Min favorit numera. Lyckad varje gång! Stort tack!






Svara
Åse 18 september, 2022 - 12:12

Tack för fin feedback! Vad roligt att du tycker om receptet!

Svara
Marianne Josephsson 3 maj, 2022 - 19:08

Mycket god kladdkaka! Använde 90 % choklad och Ica sötströ och efter att ha vilat i kylskåpet över natten var kakan perfekt. Jag älskar dina recept!






Svara
Åse 4 maj, 2022 - 17:14

Tack snälla! Härligt det smakar!

Svara
Maria Nilsson 23 juli, 2021 - 09:54

Hittade just till din sida och provade detta recept. Blev superbra! Tusen tack! 😍






Svara
Sandra 4 juli, 2021 - 22:13

Bakade denna igår och bjöd på idag med grädde till! Gillades av alla, vuxna som barn! Gjorde i en 24 cm springform.






Svara
Åse 5 juli, 2021 - 08:45

Härligt att det smakade, tack för feedback!

Svara
Gunilla Stavenow 2 april, 2021 - 09:51

Bästa LCHF-recept jag provat!






Svara
Nathalie 8 mars, 2021 - 11:39

Vansinnigt god. Jag hade ingen choklad hemma så hade i 3.5 msk kakao istället. Gräddade i en brödform i ca 18 minuter, den var fortfarande rinnig när jag tog ut den men stoppade den i kylen och litade på att den skulle stelna. Visst gjorde den det litegrann! Smakar som chokladmousse i en kaka så krämig som den är! Nästa gång kör jag nog 20 min, men den var underbar. Och farlig…..






Svara
Gunilla 23 januari, 2021 - 16:08

Jag har gjort detta recept två gånger nu.
Första gången med stora muffinsformar.
Gräddade i 180 gr rader i 10 minuter, som någon skrivit.
Det blev inte bra. De blev övergräddade och torra.
Men körde man en i mikron en kort stund gick de väldigt bra att äta 🙂
Andra gången så använde jag mellan stora muffinsformar.
Blev då 20 stycken. Gräddade i 200 grader i 5 minuter perfekt.
Det kan jag verkligen rekommendera i dessa coronatider.
Med muffinsformar lätt att bara ta sin 🙂

Svara
Helena 11 januari, 2021 - 11:15

Så otroligt god kladdkaka! Bakar den jämt!






Svara
Ellinor 13 november, 2020 - 19:42

Alltså denna REKOMMENDERAR jag verkligen. Såååå god. WOW






Svara
Åse 15 november, 2020 - 12:29

Tack för feedback! 🙋🏻‍♀️

Svara
Annica 19 november, 2020 - 12:34

Wow! Underbart att hitta ett sådant här recept som jag kan äta med hyffsat gott samvete som diabetiker! Kan ju även göra den laktosfri! Jag har rekommenderat den här, supergod!!

Svara
Susanne 7 november, 2020 - 15:09

Denna är helt fantastisk! Fick inte ha den ifred från ”icke-LCHF:are” som föredrog denna framför de vanliga kakorna :-). Finns ingen anledning att testa något annat recept känner jag. Denna är ”THE kladdkaka” 🙂

Svara
tommatankar.bloggplatsen.se 1 november, 2020 - 12:58

Älskar!






Svara
Åse 1 november, 2020 - 14:57

Tack för feedback! 🙏🏻

Svara
Jenny 22 december, 2020 - 12:11

Verkligen super god!
Den här kommer bli en favorit hos oss






Svara
Petra 7 oktober, 2020 - 22:33

Supergod och enkel att göra 🙂
Rekomenderas varmt !






Svara
Åse 9 oktober, 2020 - 09:13

Tack för feedback!

Svara
Terese 15 september, 2020 - 21:44

Favoriten! Lätt att göra och funkar för så många trots diverse allergier. Har även använt den som botten i en trelagers chokladkaka och det funkar det med om man tillagar den lite längre tid.






Svara
Åse 16 september, 2020 - 09:23

Härligt att höra! Tack för feedback! <3

Svara
Sandy 23 juli, 2020 - 18:08

Supergoood…..

Svara
Jenny 18 juli, 2020 - 20:06

Mäktig, fantastiskt god! Nog den godaste någonsin, men jag skulle kalla den en chokladtryffel-tårta mer än kladdkaka. Gräddade lite längre ca 16 min i 20 cm form kanske gjorde det den mer kompakt, men en succé. Använde 86% Lindt choklad.
Trodde inte det skulle stämma med 12 bitar, men absolut rätt storlek på bitar även för en chokladfantast!

Fråga, vi fick över- någon som provat att frysa in och äta vid senare tillfälle?

Svara
Emma 7 november, 2021 - 00:50

Nyfiken på om du provade att frysa kakan och om det isåfall gick bra? 😊

Svara
Jenny 18 juli, 2020 - 20:01

Mäktig, fantastiskt god! Nog den godaste någonsin, men jag skulle kalla den en chokladtryffel-tårta mer än kladdkaka. Gräddade lite längre ca 16 min i 20 cm form kanske gjorde det den mer kompakt, men en succé. Använde 86% Lindt choklad.
Trodde inte det skulle stämma med 12 bitar, men absolut rätt storlek på bitar även för en chokladfantast!

Fråga, vi fick över- någon som provat att frysa in och äta vid senare tjmkfälle?

Svara
Sofia 12 juli, 2020 - 22:42

Supergott! Bakade denna då min pappa har diabetes typ 2 och jag har graviditetsdiabetes. Hela familjen (mina föräldrar, syskon, respektive, sambo och barn) tyckte att den va underbar! Tack!






Svara
Åse 14 juli, 2020 - 11:25

Tack Sofia vad roligt att den uppskattades så! <3

Svara
Sofia Deljerud 27 juni, 2020 - 07:56

Den här är verkligen jätte god 😋






Svara
Åse 28 juni, 2020 - 22:21

Vad roligt att du tycker det!

Svara
Eva Bergström 19 juni, 2020 - 10:27

Älskar denna kladdkaka! Den får bli vår midsommartårta med vispad grädde till.






Svara
Mikaela 25 maj, 2020 - 19:54

Som nybliven lchf-ätare tillika kladdkakeälskare så blev jag jätteglad när jag såg detta! Ska absolut prova, tack! En fråga bara, jag har köpt hem Steviasocker från mathem i nån slags ströform men det står att Stevia är 300 gånger sötare än vanligt socker. Är din angivelse bara icas stevia eller tror du jag kan använda min?

Svara
Åse 25 maj, 2020 - 22:06

Hej! Jag vet inte vad det är för märke på din sötning? Är den helt sockerfri?

Svara
Therese 8 maj, 2020 - 18:29

Vilken choklad använder du? Sockerfri mörk eller vilken mörk choklad som helst med 86%??

Svara
Camilla 24 april, 2020 - 17:04

Fantastisk god. Räcker med en liten bit för den är så mastig😋

Svara
Åse 24 april, 2020 - 17:17

Härligt att höra! ja håller verkligen med, man kan skära den som typ tryfflar!

Svara
Britta 22 april, 2020 - 23:58

Gjorde denna igår, stod i kylen över natten och avnjöts idag med grädde och hallon. Den blev super! Dallrig när jag tog ut den från ugnen, men hade ”is i magen” för blev ju sen perfekt konsistens 😛






Svara
Åse 23 april, 2020 - 15:46

Vad roligt att den smakade! Tack för feedback ☀️

Svara
Frida 6 april, 2021 - 19:29

Otroligt god! Den gick dock inte bra att skära med kniv, pga moussekonsistens. Dessutom tyckte vi att en halv bit var absolut tillräckligt då den var så mastig. Jag gräddade i en liten fyrkantig form med bakplåtspapper, ca 20×15 cm. Då blev den hög och krämig. Den var helt wobbly när jag tog ut den efter 12 min, men perfekt efter en natt i kylen. Högsta betyg!






Svara
Charlotte Schiöler 9 april, 2020 - 10:46

Väldigt god som tårta! Täckt med vispad grädde + massor av delade jordgubbar!
Nästa gång (ingen sötning 86% choklad) i ugnen i 15 min, dela som tårtbotten, mosad banan som fyllning och grädde + ett berg av jordgubbar!, midsommartårtor!






Svara
Åse 9 april, 2020 - 10:47

Supertips, tack för det! =)

Svara
Veronica 5 april, 2020 - 18:19

Hej! Har en fråga angående tiden i ugnen. Gjorde denna kladdkaka, efter 8 min i min ugn var det fortfarande bara smetig konsistens. Var tvungen att ha den i ugnen i ca 30 min innan stickan inte var kladdig. Stämmer verkligen tiden?

Svara
Åse 5 april, 2020 - 18:22

Stickan ska vara kladdig 🙂 Den stelnar i kylen sedan.

Svara
Maria T 31 mars, 2020 - 18:47

Helt klart bästa kladdkakan nånsin, jag som inte tidigare hade någon springform modell mindre, gick och handlade en 22 cm/diameter enkom för att baka denna smaskiga. Nu har jag gjort en gång som ursprungsreceptet fast fick baka 15 mnuter och den var fortfarande löso dallrig i mitten, men perfekt efter fyra timmar i kylen. Andra gången använde jag 100 gram ljus choklad och 100 gram mörk, båda av märke Cloetta och sockerfri, dessutom en deciliter hackade valnötter i. Denna blev helt utomjordisk god! Undrar om jag också ska testa med rivet apelsinskal, låter som en annan ljuvlig variant.

Svara
Anne 24 mars, 2020 - 20:37

Har haft den inne i 12 minuter, men den är alldeles dallrig och lös, ska den vara det?

Svara
Åse 25 mars, 2020 - 07:07

Den ska vara lite dallrig i mitten ja men inte helt wobblig.

Svara
Gudrun Evander 7 mars, 2020 - 21:28

Jag har gjort denna X antal gånger nu och vi tröttnar aldrig. Jag har i rivet skal från två ekologiska apelsiner, det är såååå gott! Jag river ner skalet i chokladsmeten.
Idag var jag helt i mitt parallella universum och körde med elvispen på full gas när jag blandade i chokladsmeten och de torra ingredienserna. Konsistensen blev som en mousse, och då den var klar och fått stå till sig på altanen i kylan, var den fantastiskt fluffig och fortfarande mousseaktig. Supergod med apelsinmarinerade hallon och lösvispad grädde.






Svara
Åse 8 mars, 2020 - 15:13

Åh vilket bra tips!! Tack för det! ❤️

Svara
Sofia 6 februari, 2020 - 21:41

Detta är på riktigt den GODASTE kladdkakan jag någonsin ätit. Och jag har ätit mååååånga kladdkakor. Det är nästan för bra för att vara sant att man kan äta LCHF och ändå ta en bit sån här kaka till fredagsmyset! Med tanke på att min stora svaghet är choklad i alla dess former bådar detta gott för min LCHF-framtid!






Svara
Åse 8 februari, 2020 - 14:38

Vad roligt att den smakade! 🌼 Tack för feedback!

Svara
Daniel 10 januari, 2020 - 18:02

Fantastisk!






Svara
Åse 11 januari, 2020 - 23:53

🌷 Tack! Kul det smakade!

Svara
Anki 9 januari, 2020 - 08:48

Testade receptet, valde att halvera det och hälla i åtta muffinsformar. Gräddade tills det blev sprickor på ytan, knappt 10 minuter. Valde också att använda ta hälften av varje med mörk choklad och mörk salt choklad. Supergott!






Svara
Åse 9 januari, 2020 - 09:59

Vad roligt det smakade! Tack för tipset om hur du gjorde! =)

Svara
Petra 8 november, 2019 - 06:11

Fantastisk! Bara ett problem. Jag slukade HELA kakan själv. 🤪






Svara
Åse 8 november, 2019 - 09:59

Haha Ooooops! =)

Svara
Eva 23 oktober, 2019 - 18:02

Super god!






Svara
Eva 23 oktober, 2019 - 17:58

Bästa kladdkakan!

Svara
Sandra 19 oktober, 2019 - 09:56

Hej! Jag har precis bakat denna kladdkaka och den blev verkligen jättegod! Jag har dock bara en fråga om näringsinnehållet och jag ganska ny vad gäller LCHF. Är en portion som innehåller 3,5 kolhydrat beräknat utifrån 12 bitar i receptet? Hur kommer man fram till 3,5? Jag tänker att bara sötströ innehåller 85 kolhydrat för 1 dl och sen tillkommer ju lite mer när det chokladen och de andra torrvarorna.
Tacksam för svar:)
Mvh
Sandra

Svara
Åse 19 oktober, 2019 - 10:06

Hej, Ica Sötströ innehåller inga digesterbara kolhydrater, de räknas som NOLL 🙂

Svara
Sandra 19 oktober, 2019 - 11:32

Tack snälla för svar Åse. Det visste jag inte, men då förstår jag mycket bättre:).

Svara
Frida 10 oktober, 2019 - 15:49

Hej!
Tänkte prova denna och undrar om grädden ska vispas innan den rörs ner i chokladsmeten?
Tack på förhand!

Svara
Åse 10 oktober, 2019 - 16:18

Hej!
Nej 🙂

Svara
Martina 1 oktober, 2019 - 22:35

Kan man använda fettrefucerat sesammjöl? Jag har svårt för Mandelmjöl.

Svara
Magdalena 25 januari, 2020 - 08:40

Har du provat? Hur blev det i så fall?

Svara
Magdalena 25 januari, 2020 - 21:37

Provade idag och det blev fantastiskt gott!

Svara
Anna Lundgren 20 september, 2019 - 14:28

Det är andra gången jag gör den nu , men stämmer verkligen tiden i receptet ? För det är ju fortfarande rinnande smet ? Tog ut den nu efter 20 minuter och då är det endå rinnande smet i mitten av kakan ?

Svara
Åse 20 september, 2019 - 14:29

Det beror helt på hur stor ugn du har. Det skiljer sig rejält ugnar emellan men en regel med kladdkakor är att de ska vara wobbly i mitten när man tar ut, sedan ställa kallt så de sätter sig.

Svara
Anna Lundgren 20 september, 2019 - 14:32

Okej då håller jag tummarna . Jag har en standard ugn , är inte alls inne i bakning men gör jag tex en vanlig kladdkaka tar det samma tid som står i recepten , även andra saker . Hur som helst smakade iaf smeten fantastiskt så jag tror verkligen på den här 🙂

Svara
Åse 20 september, 2019 - 16:06

Lycka till! Hoppas det blir bra!

Svara
sara 16 februari, 2020 - 15:32

Hur stor form hade du till 8-10 min?
Jag 20 cm för ville ha lite höjd på kakan, men lååångt ifrån klar efter 10 min. Hela kakan wobblar.

Svara
Åse 16 februari, 2020 - 17:42

Ju mindre form du har ju högre blir kakan och då behöver den längre tid i ugnen, det beror dessutom på hur stor ugn du har. Den ska vara lite wobbly. När den stått kallt ett tag så sätter den sig.

Svara
Tommy 4 mars, 2020 - 17:07

Vad har ugnsstorleken å göra med hur snabbt det går?

Åse 4 mars, 2020 - 17:16

Hej! En snabb googling på ”Do smaller ovens cook faster?” gav mig resultatet att en större ugn distribuerar värmen på annat sätt än en mindre så det kan påverka tiden, det är vad jag upplever i min ugn som är stor.

Tommy 4 mars, 2020 - 17:46

Hej! Tack för snabbt svar. Har en ganska stor ugn jag oxå. Tror i mitt fall det var min lilla form som gjorde att den fortfarande var väldigt rinnig efter 10 min. Hur stor är din form?

Åse 5 mars, 2020 - 09:04

Yes ju mindre form ju högre blir kakan och då får man ha den inne längre.
Det är många år sedan jag lade upp receptet så vet inte vilken storlek jag hade då.

Tina 1 september, 2019 - 15:29

Chansade och gjorde den här till min sons födelsedag då jag ju också vill vara med och fika trots att jag kör lchf. Var lite skeptisk, men jisses vad god den blev! Jag gjorde den dagen innan och det gick jättebra. serverade med glass, vispgrädde och färska hallon och blåbär. Blev succé i hela familjen! Älskar den!






Svara
Åse 1 september, 2019 - 15:43

Vad roligt att höra! Kul att det smakade och att alla uppskattade!

Svara
Anna Unosson 14 september, 2019 - 14:47

Det var den bästa kladdkakan någonsin, tack för receptet.

Svara
Sara 12 maj, 2019 - 10:55

Godaste kladdkakan!!!






Svara
Nina 30 april, 2019 - 13:47

Jättegod! Hade inte så mycket mörk choklad hemma som jag trodde så jag fick dryga ut med mörk choklad med mintsmak. Supergott! Har du provat att frysa den?






Svara
Åse 30 april, 2019 - 13:54

Kul att höra! Det går alldeles utmärkt! =)

Svara
Lise-Lotte 19 april, 2019 - 21:35

Supergod kladdkaka!!!






Svara
Sofia 1 mars, 2019 - 20:00

Äntligen har jag hittat perfekt lchf-recept för kladdkaka!
Men hur är det med chokladen? För den innehåller också socker?

Svara
Maria Thunberg 3 maj, 2019 - 10:13

Om man ex använder chokladen Perlege (hittat den på Ica maxi) som är stevia i blir kakan utan socker!

Svara
Sofia 4 maj, 2019 - 10:27

Jo, men även maltitol som sägs påverka blodsocker :/

Svara
Åse 4 maj, 2019 - 10:28

Ja maltitol är inget bra sötningsmedel!

Svara
Alexandra 19 februari, 2019 - 15:12

Godaste kladdkakan jag gjort och smakat! Tusen tack för recept!






Svara
Åse 19 februari, 2019 - 16:39

Tack vad roligt att höra! ♥️

Svara
Sandra N 29 januari, 2019 - 20:57

Gjorde en halv sats och satte i cupcakesformar och gräddade bara 2-3 minuter. Blev så perfekt! Testade också en tredubbelsats brownie i långpanna (då bytte jag ut mandelmjölet mot pofiber, gick också super!) och bjöd på kalas. Så superflexibelt recept!

Svara
Lena 21 november, 2018 - 16:20

Gott! Ännu godare efter några dagar. Däremot inte krispig som vanlig kladdkaka kan bli på ytan.

Svara
Camilla 15 november, 2018 - 13:33

Ska det vara osaltat smör även i denna kladdkaka?

Svara
Åse 15 november, 2018 - 14:52

Spelar ingen roll tycker jag. Jag kör alltid saltat i allt jag gör:)

Svara
Sofie 2 oktober, 2020 - 10:24

Wow vilken god kaka! Va MYCKET tveksam att den skulle stelna i kylen men det gjorde den 🙂 Använde Marabou Fin 70% apelsin och det blev verkligen smaskens!






Svara
Rebecca 7 november, 2018 - 13:59

Hur mkt är en portion?

Svara
Åse 7 november, 2018 - 14:00

Det står i receptkortet, receptet ger 12 portioner.

Svara
Elvira 14 september, 2019 - 21:16

Helt underbar smak och konsistens!
Blandade med 70% och 86% choklad.
Saknar dock den där krispiga ytan som ”vanlig” kladdkaka ger.
Men annars helt underbar!






Svara
Emelie 7 november, 2018 - 11:42

Känner man smaken av mandelmjöl i denna kladdkaka?

Svara
Åse 7 november, 2018 - 12:11

Nej!

Svara
Emma 13 oktober, 2018 - 21:44

Jag har bakat ditt andra recept på kladdkaka många gånger genom åren. Idag var det första gången jag testade detta. Tog en form som var exakt 20 cm, lät den vara inne 11-12 minuter då jag upplevde den väldigt lös. Sen tog jag ut den utan att mycket mer hade hänt. Blev lite osäker där, är det tanken att man ska öka på tiden om kakan är högre?

Efter 5 timmar i kylskåp så testade vi kakan. Väldigt lös och krämig i konsistensen, inte som det andra receptet som är mer tryffelliknande. Den var väldigt god, jag smakar dock grynigheten från mandelmjölet när den är såhär mjuk, så jag tvivlar på att jag hade kunnat bjuda på den till folk som inte äter lchf.

Jag kommer att baka denna fler gånger, men ska testa med bredare form nästa gång tror jag. Jag använde idag sockerfri mörk choklad, vilket kanske även det påverkar konsistensen. Hade varit kul att se en bild eller filmklipp där man ser hur den ser ut när du tar ut den från ugnen!






Svara
AlexBalex 26 september, 2018 - 10:24

Låter smaskens 😛 Tror du man kan använda durramjöl istället för mandelmjöl?

Svara
Åse 26 september, 2018 - 10:34

Det kan jag dessvärre inte svara på, aldrig använt durra och känner inte till bakegenskaperna.

Svara
Kalashelgen och en mustig Chiligryta - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 24 september, 2018 - 10:00

[…] hade gjort min favvo LCHF kladdkaka och tjejerna hade gjort Daimkladdkaka (vanlig […]

Svara
Katarina 24 september, 2018 - 09:41

SÅ GOD!
Jag serverade den som söndagsfika och ojoj så god den var! Tog 86% choklad, aldrig vågat det innan men det blev så gott! Den här kommer jag göra många gånger! Ska prova att göra den i långpanna också! TACK för underbara recept!






Svara
Anna 24 september, 2018 - 06:10

Hej,gjorde dian snabba fro frallor igar rev ner en morot i mseten blev jattegott!Prova!

Svara
Åse 24 september, 2018 - 09:00

Åh det låter gott!! Blev nog ännu saftigare! =)

Svara
Jenny 23 september, 2018 - 12:09

Denna ska testas!! Tror du den går att bjuda en diabetiker på? Borde väl inte höja blodsockret så mkt?

Svara
Åse 23 september, 2018 - 12:18

Den är diabetikervänlig, gör den på 86% choklad och använd Ica Sötströ.

Svara
The LCHF kladdkaka / Chokladkaka - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 23 september, 2018 - 10:39

[…] rekommenderar även det HÄR receptet som jag själv gör nu för […]

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.