Jag skötte mig ;)

10 december, 2008

Det gick bra i går! Vi åt lunch på en restaurang först och då valde jag en Club Sandwich med ciabatta och kycklingfilé, ett glas vitt vin till det – räknade ganska högt för det men blev så mätt så det var inte svårt att stå emot brända mandlar, tivoligodis m.m sedan så jag tror absolut jag lyckades hålla mig inom pointsen fast jag absolut hade tilltåtit mig att överskrida lite om jag ville.
Vågen pekade på All Time Low i morse så platån verkar ha släppt!
Motivationen är på topp! Yippie!
Tack för peppet i går! 🙂

12 kommentarer
0

12 kommentarer

Liz 11 december, 2008 - 23:48

Starka kvinna!! ..jag hade garanterat frossat runt :S ..jäkla människa som jag är 😛

Nu har du iaf räddat vår helg då vi ska testa några av dina recept 😀 ..allt verkar ju så gott men valde ut några godbitar iaf ;)..tack för underbara recept och underbar inspiration!!

Kraam

Svara
Jessica 11 december, 2008 - 08:13

vad mysigt det ser ut! javisst kan man göra bra vak bara för att man är borta.

KRAM

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.