Jag börjar bli smal

av Åse
1,9K visningar

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh dagarna bara går och går och går!
Mina points och min nya mathållning sitter i ryggraden nu. Känns inte som det finns några frestelser jag inte klarar av utan det går som på räls. Att äta ute känns inte som ett problem längre, jag väljer bra alternativ..
Nu börjar folk märka viktminskningen rätt mycket. Daniels ”styvmor” tycker jag är för smal nu 😛
fast vi vet ju hur äldre är! Sonen sa till mig imorse att jag börjar ”faktiskt bli smal” (han är 5!) Jag är inte lika fixerad vid att nå målet på 56 i Juni längre utan så här är min nya (ok nygamla) mathållning och jag är nere i 56 när min kropp vill. Jag har inte vägt mig på snart 2 veckor men jag känner ju att jag gått ner!

Nu har jag en plåtpizza i ugnen som doftar UNDERBART! 6.5 pts per skalle (6 portioner på en plåtpizza) YUM!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!