Jag är såld!

av Åse

Nu är jag hemkommen från VV, har hunnit handla och tryckt i mig kvällsmat.
Vilket spännande program!! Absolut bäst är ju dels att formeln är anpassad efter hur mätt man blir av de olika byggstenarna och sedan veckobonusen!! Någon sade att veckobonusen skulle försvinna vid målvikt, men icke, däremot kommer de att bli lite lägre allt eftersom man närmar sig målvikt men jag får tex 29 dagliga points och 35 veckobonus, tror det är det lägsta man kan ha.
Tänk er att sluta behöva spara points eller få ångest för att man ska göra ngt oförutsett, som att ngn bjuder på kaka eller något, då tar man bara av sin lilla ProPoints bank 😉
ProPointsantalet bestäms av Kön, Vikt, Längd och Ålder och går att få fram med kalkylatorn också, alltså inte bara konsulenten som kan ”ge” en det.
Livsmedlen är uppdelade i gröna och vita ”mättnadsfaktorer”. Äter man mest av livsmedel med grön mättnadsfaktoren så får man ju ”äta mer” därför man håller sig mätt längre, men man väljer själv vilka livsmedel man lägger sina Pro Points på. Det är tydligt att det nya programmet är snällare mot fettet, tex mina Fazer Frökusar. De fick jag betala 5 points för innan pga att de innehåller en hel del nötter = fett. Nu kostar de 5 ProPoints och det innebär ju att jag inte betalar så mkt längre för dem då jag har 10 points extra (dagliga) + alla veckobonuspoints.
Jag är riktigt taggad och tycker det känns kanon!! Med detta nya kommer man verkligen inte behöva försaka något samtidigt som man får äta sig mätt men samtidigt gå ner i vikt!
Angående det nya programmet så är det helt nytt, har funnits i Danmark ett tag i betaversion men det är inte riktigt samma, nu ska detta programmet ut i hela världen! (Mao inte samma som i England och USA, utan de ska nu få detta också)
Något annat positivt var att detta var första gången jag var på det nya VV stället på Trädgårdsgatan här i HBG! En vacker lokal, med högt i tak och vackert trägolv och två helt underbara konsulenter!!! WOW säger jag!!! Litet och intimt och det tycker jag är roligt.
När vi handlat och var klara så jäktade vi iväg till Maxi och väl där insåg jag att jag glömt min nya pärm med allt material!!! Men vet ni?! Söta konsulenten Maria RINGDE syrran på mobilen och berättade att hon hade den så jag kunde sätta mig i bilen sedan och åka ner och hämta den!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom materialet! 🙂 Enda smolket i bägaren är att min kalkylator som jag betalat inte kommer förrän tidigast fredag!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

68 kommentarer

Angelica 17 januari, 2010 - 13:35

Hej!
Vill börja med att säga att du har en riktigt fin sida, har varit här inne förr och blev lika inspirerad då. Började nya pro points programmet i veckan och känner att detta kommer fungera.
Som sagt, snygg och inspirerande sida du har

Angelica

Svara
Kristina 28 november, 2009 - 18:29

Hejsan tjejen! Idag är det lördag o denna veckan har jag använt mig av propoints. Har mått jättebra o känt mig mätt o nöjd:) Har även känt att pointsen har ”räckt” utan att jag börjat ”falla ur” o börja tokäta för att jag känner att de är kört. Igår var vi ut på julbord med jobbet! Trevligt! Men de bästa var att jag kunde gå dit med gott samvete eftersom jag dels hade mina dagliga points plus min veckobonus:) Dock räckte de ändå inte pga mycket alkohol, men jag känner mig ändå så nöjd. Gjorde det med ett medvetet val o de känns underbart:) Jag tror helt klart på det nya kostprogrammet o för mig känns de som en nytändning samt en vettig kosthållning som jag kan passa in i mitt liv o leta med! Känns så skönt! Hoppas nu även att den ger resultat på vågen i framtiden, men de får tiden utvisa. Den är ju väl prövad o det verkar ha fungerat bra. Som sagt, jag är oxå såld o ser med spänning fram emot att få fortsätta följa även dig här på bloggen! Ha en trevlig kväll! Kram

Svara
Anneli 28 november, 2009 - 10:42

Låter jättespännade med nytt vv-matrial. Kanske skulle ge det en chans.

Kram Anneli

Svara
B-M 27 november, 2009 - 14:09

Ja, jag är också såld! Jag har ju visserligen kört VV hela tiden o det har funkat bra för mig – men detta program verkar ju suveränt 🙂 Nu har jag inte hunnit läsa igenom allt ännu för jag var på VV igår kväll. Så idag kör jag ”vanliga” points fortfarande…men i morron ska jag börja köra ProPoints! 🙂
Ha en skön helg! Kraaam

Svara
Camilla 27 november, 2009 - 11:24

Låter spännande…kanske borde kolla läget där lite! Eller så följer jag bara med via din blogg…fniss! =)

Svara
tessi 27 november, 2009 - 09:52

Låter spännande! Ser verkligen fram emot uppdatering längre fram. Ska ju inte sticka under stolen med att jag saknar mina kolhydrater vid vissa tillfällen. Lycka till 🙂

Svara
Pusen 26 november, 2009 - 20:08

Oh detta låter verkligen spännande. SÅ det kanske kan bli något för mig. har fortsatt 8 kg att ta bort, 15 kilo har i princip bara rasat väck av sig självt. Tack för att du informerar och inspirerar.

Svara
Karin 26 november, 2009 - 20:02

Ni som beställt brevkursen, vad får man?
Allt som man får om man går som vanligt hos konsulent??
Står ju lite luddugt på VV och dessutom är det ju gamla systemet där eftersom de inte uppdaterat.
Jag är riktigt intresserad nu då de tydligen börjat tänka lite annorlunda.

Svara
jennyh 26 november, 2009 - 19:17

Åh vad spännande! Nu längtar jag till på måndag när jag ska gå och skriva in mig.

Svara
Aika 26 november, 2009 - 17:38

Detta låter ju skitbra, nästan för bra för att vara sant…(nej skärp dej Aika, nulät du neg igen =) ) När ska ni gå nästa vecka? Jag ska på jobbefest torkväll så då kommer jag inte iväg. Vill oxå igång nuuuuuuuuuuu! Pöss min bästa!

Svara
Åse 26 november, 2009 - 17:41

Vi ska gå nästa torsdagkväll!! Annars kommer vi gå onsdagar 18.

PÖSSAR

Svara
Aika 26 november, 2009 - 21:18

Bajs då! Får vänta i 2 veckor då, attans! Men då e du proffs och då kan jag terra dej med frågor, muhaha =)

Svara
Rockermom, Anneli 26 november, 2009 - 16:59

Hejsan!
Efter att duskrivit om det nya programmet på VV har jag bestämt mig! Det är så jag ska minska i vikt ner till min målvikt!!! Tack snälla, snälla du för att du upplyste oss om det! Kram Rockermom, Anneli

Svara
Nina 26 november, 2009 - 16:23

Låter riktigt skoj med det nya systemet. Hoppas det kommer nya recept snart som man kan testa 😉 Får se om man kanske skulle testa VV själv också, fast helst vill jag nog slippa gå på möten 😉
Kramen

Svara
Angel 26 november, 2009 - 15:40

Blev väldigt inspirerad när jag läste detta, går till VV ikväll direkt. Detta är kanske precis det jag behöver för att komma igång igen.

Jättekul att din blogg har blivit ”öppen” igen. Tack för det.

Angel

Svara
Åse 26 november, 2009 - 16:40

Den har alltid varit öppen, man har bara behövt registrera sig innan 🙂

Svara
Ofelia 26 november, 2009 - 15:09

Så finns det ngt sätt att räkna om pointsen i VV receptböckerna till Propoints?

Svara
Åse 26 november, 2009 - 16:39

Japps, finns en omvandlare man får med.

Svara
Susanna 26 november, 2009 - 15:09

Åh vad jag är sugen på att beställa en brevkurs (kan/vill inte gå på möten)! Men när jag kollar på hemsidan verkar inte infon om brevkursen uppdaterad, vill ju veta vad man får!

Svara
louice 26 november, 2009 - 16:45

Brevkursen finns (endast) enl det nya prppoints-systemet så det är bara att beställa. 🙂
Jag har gjort det o var tvungen kolla m VV först så jag inte skulle få den gamla m den är slut så det var ingen risk.

Svara
Susanna 26 november, 2009 - 18:41

tack för det! Då är det bara att beställa!

Svara
Ulrica 26 november, 2009 - 14:55

Vad roligt att höra att du är såld 🙂
Jag har redan reggat mig för månadsmedlemsskap, men första mötet är på tisdag nästa vecka. Det ska bli superspännande!!

Heja oss alla, vad vi än gör och vad vi än vill uppnå.
Kram Ulrica

Svara
Åse 26 november, 2009 - 16:40

Yes, heja oss!

Svara
cecilia 26 november, 2009 - 14:26

Nu har jag hittat tillbax. Läste din blogg förut, när du körde VV och fortfarande hade kilon att jobba bort. Men sen blev de mer å mer en blogg som inte passar mig. Där de knappt fanns ris, pasta å bröd. Du nådde målvikten (grattis till de) och jag kände att bloggen inte gav mig nått. Sen blev inläggen lösenordsskyddade oxå.

Men nu har jag hittat tillbax. Å ser att du oxå är de. (ler)
härligt. Du är ju så duktig på matlagning och har ju en så fin blogg.. ska bli kul att komma in här å läsa igen!

Ha de bra, kram

Svara
Åse 26 november, 2009 - 16:42

Eftrersom jag skriver för bara egen del så blir det ju så att det inte alltid passar alla, alltid.
Lösenordsskyddad har bloggen aldrig varit, bara att man var tvungen att registrera sig.

Hej hej! 🙂

Svara
Eva 26 november, 2009 - 14:26

Låter som ett riktigt bra koncept!!
Ska bli spännande att prova sen!
Det gamla vanliga vv är ju som sagt inte det mest flexibla…

Svara
Lisa 26 november, 2009 - 13:09

Halloj!
Jag va på VV mötet igår, läste igenom materialet när jag kom hem.
Nu sover minsta sonen, så jag ska passa på att skriva en matlista för en vecka framåt.
Jag tror verkligen att det nya programmet passar mig, ska bli så roligt! 🙂

Trevlig Helg, Kraam!
//Lisa

Svara
Åse 26 november, 2009 - 13:21

Lycka till nu!!! ;)) Kramen

Svara
Millan 26 november, 2009 - 13:08

Brevkursen är beställd för 10 minuter sen, då mötestiderna inte stämmer med mina arbetstider så kommer jag att betrakta dig som min guru ;D fortfarande. Hoppas det går bra….? 😀
Måste få fråga om frökusarna, jag fick det till 2 points per skiva, är det fel?
O förresten jag älskade receptet på aioli/majonnäs, går ju att ha till allt (nästan)
Alltid lika tacksam för din inspiration.
Bara en liten undran… du har aldrig funderat på att bli konsulent själv?

Svara
Hanna 26 november, 2009 - 12:32

Kul med nytt program och ny inspiration! Hejja!

Svara
sofia 26 november, 2009 - 12:21

hoppas bara kalkylatern har bruksanvn på svenska, min hade bara Italienska/turkiska/tyska typ..
😉 Ringde ww de skulle skicka en på svenska

Svara
Åse 26 november, 2009 - 12:54

Konsulenten ska inneha svensk bruksanvisning så det får man fråga om 😉

Svara
Ida 26 november, 2009 - 12:17

Det låter spännande, jag gillade inte duoval. Får kolla när de har möten i Lund 🙂

Svara
Åse 26 november, 2009 - 12:54

Duovalen finns kvar, betydligt fler än innan!

Svara
Anna-Lena 26 november, 2009 - 11:40

Gud vad taggad jag blir nu. Jag skall gå ikväll klockan 19.00. Nu j……… skall dom sista kilona väck……

Ha det underbart.

/Kram A-L

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:41

Lycka till!!

Svara
Elisabeth 26 november, 2009 - 11:25

Hej Åse! Åhh, vad du peppar mig. Jag är med i VV men har tappat sugen nu i höst och har tänkt sluta. Men så kommer ett nytt program och JAG LÄSER DINA INSPIRERADE KOMMENTARER!
Kommer du att följa programmet nu i höst/före jul tror du?
Med inspiration från dig kan jag nog klara att komma igång igen. Jag funderar skarpt på att åka dit i nästa vecka.
Toppen Åse!!!

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:36

Yes!! jag har börjat nu och kommer följa detta och även se till att jag på nytt kommer gå jämviktveckorna för att stå helt still, har några få kilon jag vill ta nu (vill gärna ligga på 54-54)

Svara
Mariah 26 november, 2009 - 11:23

Jag måste skriva en sak till känner jag.

Jag är i vanliga fall en sån där människa som alltid skjuter allting till morgondagen men något har fått mig att tänka om,
jag har hört otaliga kommentarer senaste veckorna i och med min viktminskning att ”jag ska oxå börja viktminska – EFTER JUL”
Vadå EFTER JUL?!!?

Det är ju samma som jag som alltid måndags-bantat,
”på måndag – då ska jag”
Det hjälper ju inte att skjuta något till sen nn gång.
Lika bra att ta det NU direkt.
Jag ska till Stockholm nästa vecka,
ska nog se om jag kan hitta ett möte därnere redan då för att starta upp.
Jag kämpar ju redan nu men det vore skönt att få lite bättre kontroll genom VV.

KRAAAM!
Ps. dom där myspysbyxorna från MEANDI var ju slutsålda i min storlek ;(

Svara
Åse 26 november, 2009 - 12:56

Precis! Varför skjuta upp till morgondagen man kan göra idag? Risken är ju stor att i stället för att åtminstone stå still i december (men stor risk att man går ner) så har man ett rejält plus i januari! Nej bättre köra igång bums så man kan äta med gott samvete i jul!http://56kilo.se/wp-admin/edit-comments.php#comments-form

Svara
Mariah 26 november, 2009 - 11:19

INGEN ÅTERVÄNDO FÖR MIG!
Jag får nog se till att åka dom där 26 milen någon dag och starta upp mig själv.
Sen får jag ha disciplin nog för att bara åka varannan vecka eller dylikt.
Men jag måste ta och styra upp startpaketet,
vill ju inte ha nån brevkurs eller dylikt.
Jag behöver få en spark i rumpan emellanåt och det ger inte datorn mig!

Du är så mysig med din inspiration Åse,
jag är såld efter att ha läst dina rader 🙂

Svara
Åse 26 november, 2009 - 12:56

Jisses 26 mil, du imponerar!!!! :))

Svara
Anneli68 26 november, 2009 - 10:58

Hej!
Jag kommer inte in på din receptbank =(
Är det nått galet hos mig? Jag har testat tre olika webläsare, men inget funkar.
Du har väl inta tagit bort dom? =/

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:01

Nej jag ser att ngt är vajsing, ska kika på det!

Svara
Caisa 26 november, 2009 - 10:55

Hejsan!
håller fullständigt med! Detta programmet känns verkligen bra! Fick verkligen en kick när jag var där i Tisdags!

Ha det gott//Caisa

Svara
Anita 26 november, 2009 - 10:51

Glömde fråga hur har det gått med din vikt? Du vägde dig väl hos VV när du var på besöket?

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:38

Det har gått bra, jag vill ner till 53-54 så några få kg vill jag ner nu, hade iofs den där veckan i går så jag vägde nog mer än vad jag egentligen gör men det spelar ju ingen roll, reder ut sig till nästa gång.

Svara
Anita 26 november, 2009 - 16:32

Du är kanonduktig.

Svara
Malin J 26 november, 2009 - 10:07

Nu har jag varit helt ute och rest i snart två veckor och det började när jag var sjuk men har inte gått upp utan hållt min vikt. Tror att jag också skall hoppa på VV nu, jag funderade ju på det redan för några veckor sedan men känner inte alls för att börja med det fettsnåla hela tiden. Är det två olika lokaler? Kan man välja var man skall gå eller det är två olika företag? Nu blev jag sugen på att ge mig i väg i rappet för att hinna med några kilo till innan jul.

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:39

Japps två olika lokaler, den på Bergaliden (gamla Nic) är större men jag gillade den intima känslan på Trädgårdsgatan! Du kan välja helt själv! Vi kommer gå på Bergaliden nästa vecka (torsdagkväll) för då är det stängt på Trädgårdsgatan.
Hoppa på tåget du också!!

Svara
Carina 26 november, 2009 - 09:26

Halloj!
Kul att du gillar nya modellen. Funderar också på att pröva vv igen efter ett tag med lchf för nu står vikten bara stilla och har gjort så ett bra tag. Måste bara undra – 29 points om dagen, är inte det mycket mer än man fick sist (har för mig att jag fick äta ca 20 då)? Har livsmedlen blivit dyrare i points i den nya modellen efter som man har fler att äta?

Måste också säga att jag gillar din sida skarpt. Ger mycket motivation.

Hejsvejs/carina

Svara
Åse 26 november, 2009 - 09:59

Jo man har fått många fler points + veckobonuspoints, en del livsmedel har blivit dyrare men många har kvar samma pointsvärde pga att ProPointsen räknas ut annorlunda. Nu känns Pro points värdet mer rimligt för många livsmedel.

🙂

Svara
Jenjo 26 november, 2009 - 08:52

Du är så härlig när du blir så ivrig. Man liksom känner feelingen när man läser dina rader hur inspirerad du är. Jag själv har inga planer på att gå med i VV, men jag kommer med glädje att följa dig i äventyret. Sååå spännande.
Lycka till!
Kramis

Svara
Åse 26 november, 2009 - 11:40

Tack vännen!!! Kramis!!

Svara
Pernilla G 26 november, 2009 - 08:48

Ja, det låter spännande. Vill gärna höra mer sen!:)

Svara
Anita 26 november, 2009 - 00:41

Såå spännande ser fram mot lördag med VV. Ska inhandla kalkylator mm oxå.

Svara
Ellinor 26 november, 2009 - 00:05

Hhmmmm ja min konsulent är verkligen inte så bra 🙁 Vet du, dom som var målviktiga guldmedlemar där på mötet fick ingen veckobonus och hon sa att så skulle det vara ???

Kommer börja väga mig inne i stan för jag jobbar där och ibland har jag 2timmars lunch 🙂 Ska genast se om det finns en tid som passar …

Jätte super kul att du gillar programmet 😀

Kramilikram

Svara
Marie 25 november, 2009 - 23:35

Jag kan bara instämma och skriva under!! 😀

Svara
Teres 25 november, 2009 - 23:23

Det låter ju jättespännande, ska bli kul att följa dej och det nya prorammet.

Trevlig kväll kram Teres

Svara
Ann-Sofie 25 november, 2009 - 23:14

Tack för info!! Ska bli jättekul att gå i morgon. Min väninna hade fått reklam om att man som guldmedlem skulle få den nya butiksguiden gratis?
Det är nytt ställe som gäller även för mig, hoppas det är bra. Fast jag var aldrig kvar på lektionerna förut, men nu kanske det behövs för att fatta nyheterna.

Svara
*Pinglan* 25 november, 2009 - 23:06

Har aldrig varit på vv som ligger på trädgårdsgatan. Är det markus och maria som har det? Brukar gå på gamla nic där man kan köpa en god lunch låda också points beräknat. Kan varmt rekommendera att handla där någon gång 🙂 http://www.atbrahososs.nu

Svara
Åse 25 november, 2009 - 23:09

Nej det är Maria och Malin (markus ex??) som har det.
Vi ska på Bergaliden nästa tors efetrsom det är stängt på onsdag men vi gillade den intima atmosfären 😉

Svara
Lisa Larsson 25 november, 2009 - 22:58

Jag är oxå väldigt nyfiken men har tyvärr ingen möjlighet att komma iväg den här veckan. Får hålla mig till tåls till nästa vecka.
Var det vallfärd till mötet så det var massor med folk där?
Vad kostar kalkylatorn?

Svara
Åse 25 november, 2009 - 23:02

Nej vi var ganska få hos oss!
kalkylatorn kostar 95:- om man köper den tillsammans med startpaketet på 195:- (Butiksguide, Restaurangguide och en spiralbunden checkkalender)

Svara
Carina i Tyskland 25 november, 2009 - 22:41

Underbart att du också gillade det!

Jag har kört i en vecka nu och är SÅÅÅÅ nöjd! Visserligen får jag äta enormt mycket tack vare amningsbonusen, men jag tycker att upplägget med att man inte får spara, utan att man istället har sitt lilla lyxkonto är väldigt bra!

Ska väga mig på fredag morgon och tycker det ska bli SÅ spännande!

Lycka till!

Svara
Åse 25 november, 2009 - 23:02

Lycka btill i morgon Carina!!

Svara
louice 25 november, 2009 - 22:40

Jag är oxå såld!!! 😀
Åse, vi finns på ”mitt forum” en av gamla let´s eat-gänget…du är välkommen dit dy med!

Svara
Maud 25 november, 2009 - 22:36

Det är helt underbart, bara du med ditt iver och engagemang klarar nog av att t o m dra med den mest oinspirerade.
Jag måste absolut kolla in detta, låter som nåt som verkligen skulle fungera om man är van att äta enligt LCHF.

Tack för att du delar med dig.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.