Jag älskar bra mat!

av Åse

Hej på er! Hej måndag!
Jag skulle ljuga om jag skrev att jag är pigg och alert idag! Nä hela familjen var tämligen svårstartad i dag! 😉
Vi köpte med oss hämtmat igår efter att ha hämtat upp barnen hos sin farmor och sedan blev jag i vanlig ordning ”överfallen” av våra djur! De ska alla alltid ligga ovanpå mig, så visst kände jag mig efterlängtad och saknad!
Processed with VSCOcam
Jag har jobbat på tok för lite i dag men blir så när man är seg och det är en del att fixa med när man inte varit hemma på några dagar. Får sätta fart nu 😉
Måste visa vad jag investerade i till företaget. Ja jag vet, jag behöver inga fler väskor  – men den här tycker jag faktiskt är riktigt bra då jag reser en hel del och jag alltid har med mig min MacBook Air, Ipad, Iphone och annat. Hade med mig den till Stockholm och den slöt både Macbook, Ipad, min Canon 5D, solglasögon, make och en hel del till! Perfekt reseväska m.a.o.
Plånboken är helt underbar med plats för Iphone, kreditkort, kvitton och sedlar.

Michael Kors Jet Set Travel Tote omsluter din Mac med handarbetat Saffiano-skinn i högsta kvalitet. Det finns en separat invändig ficka för din MacBook och blixtlåset med guldfärgad dragtapp säkerställer snäv och skyddande passform. Du får dessutom en ficka för din iPhone såväl som en ficka med plats för din iPad med dess Smart Cover.

Essential Zip Wallet är utformat som en plånbok, med en tresidig blixtlåsöppning och guldfärgat nät på två sidor. Det invändiga skyddande enhetsfacket passar perfekt för att hålla din iPhone. Dessutom håller det tåliga guldfärgade blixtlåset din iPhone och andra väsentligheter i kreditkortsfacken säkert på plats.

Finns HÄR och HÄR.
IMG_3308
 
I dag känner jag mig sänkt i kroppen efter på tok för liberal kosthållning i går, min kropp är så dunderkänslig numera – kan inte fatta hur jag orkade äta så mkt skräp förr, hur jag kunde äta mig så fet på fel mat – det räcker med en dags slarv så säger min kropp STOPP och det finns inte en chans att jag skulle vilja fortsätta, en fininställd kropp har jag arbetat fram och det är jag glad för! Så i veckan blir det massor av bra mat! Fräsch, vitamintät mat + träning!
From i morgon så ska jag komma igång med mina PW’s igen, älskade dem i Sitges! 2 gymträningar i veckan minst med min PT Erika ovanpå det! Känns som bra upplägg.
På torsdag ska jag mysa med mina tjejer Cissi & Anna med lite god mat och lite gott vin, sedan på fredag packar familjen Falkman-Fredrikson ihop sig mot Örebro! Som vi längtar efter Riisarna! ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Cam 23 mars, 2014 - 12:38

Var det en 11 tum väska du köpte? Har oxå en 13 tum men passar det i en small väska då

Svara
Åse 23 mars, 2014 - 12:39

Jag har en 15 tum väska där min 13 tum passar.

Svara
Monica 24 oktober, 2013 - 19:39

Åhhh så snygg väska. Har funderat på den ett tag men….tycker du den är för stor som ”vanlig” handväska utan dator i och make 😉 har aldrig lyckats hitta den så jag kan klämma på den på riktigt. Svårt att få uppfattningen på bild. Visst reser jag då och då men jag vill ha en handväska som funkar även till vardags om du förstår. Känns den oversize för det?

Svara
Åse 25 oktober, 2013 - 07:47

Haha ja maken får plats i denna 😉
Jag tycker den är lagom som bag! Jag älskar den!!! Perfekt och inte i mitt tycke för stor faktiskt, men jag gillar stora väskor!

Svara
ingela cronholm 24 oktober, 2013 - 14:52

Hejsan… blev helt fast i plånboken och ännu mer fast när jag såg den i lila.
jag undrar om en samsung får plats i den?
Kram

Svara
Åse 24 oktober, 2013 - 15:09

Hej! Det tror jag tyvärr inte!

Svara
Henrik 22 oktober, 2013 - 17:04

Bra skrivet! Jag kan inte annat än att instämma kring maten – man blir oerhört mycket känsligare för ”dålig mat”. Jag hade till och med en vän som frågade mig lite lätt skräckslaget om ”min typ av kost” kunde göra att han inte skulle tycka om godis i framtiden om han började med det! Svarade att jag nog tror att man faktiskt kan tycka om godis – och ÄNDÅ må riktigt risigt när man äter för mycket av det! 😀
Det genererade givetvis ett inlägg på bloggen om någon är nyfiken på ännu mer tankar på Åses tema ovan! Hittas här: http://www.ledgenomexempel.se/blir-kroppen-kansligare-for-socker-av-min-kostfilosofi/

Svara
Christine 22 oktober, 2013 - 15:09

Gud vilken bra väska som även rymmer maken 😉 Kunde inte låta bli, jag läste först just maken, innan jag kopplade makeupen 🙂 Skulle se kul ut om du försökte resa med din man nertryckt i MK-väskan!

Svara
Åse 22 oktober, 2013 - 15:52

Hahaha ;)) kunde varit!! Hihi

Svara
Johanna 22 oktober, 2013 - 13:26

Om man under en tid undviker viss mat så är det självklart att kroppen reagerar. Jag höll upp med godis ett tag och när jag började äta lite smått igen så reagerade min kropp. Detsamma gäller alkohol, om man dricker ofta ”vänjer” sig kroppen. Om man däremot dricker sällan så krävs det inte mycket för att bli yr i knoppen.

Svara
Åse 22 oktober, 2013 - 13:38

Ja, det är klart det är självklart =) och det är ju det som är bra – att kroppen reagerar, den är ju en vanemaskin och går att lära på båda hållen men bättre den reagerar negativt på dålig mat än att den reagerar bra!

Svara
Anna 22 oktober, 2013 - 10:59

jaa den väskan köpte jag i somras när de släpptes på apple store … den är ju hur fin som helst …. men plånboken kanske man ska köpa sig nu …..:)

Svara
Jenny 22 oktober, 2013 - 10:00

Super snygg väska 🙂

Svara
Jennica 21 oktober, 2013 - 22:36

Hmm….längtar till den dag då jag inte mår bra av ”dålig” mat och kan sluta äta för mycket mackor, kolhydrater osv…. Var så duktig med LCHF kost ett tag, gick snabbt ner 2 kg men sen tog det stopp och min motivation föll. ”Syndade” lite i helgen och vips så gick jag upp ett halvt kilo…. Känns lite hopplöst. Men men, det är bara att komma igen. Igen.
Kram!

Svara
Ann 21 oktober, 2013 - 21:03

Åhh precis likadana väskor har jag med, i svart med ;), jag älskar dem, är mina favoriter och skulle mer än gärna ha väskan i några fler färger!

Svara
Magnus 21 oktober, 2013 - 19:21

Va?! Reser din make i väskan?

Svara
Pia 21 oktober, 2013 - 19:19

Supersnygg väska. Ska också köpa en sådan 🙂 Tänkte även köpa en ny dator. Fråga till dig är därför vilken tum du har på din och vilken prestanda samt om du är nöjd.

Svara
Åse 21 oktober, 2013 - 20:08

Jag har en 13 tum! Supernöjd som laptop. Jobbar dock mest på min IMac

Svara
Agneta 21 oktober, 2013 - 17:09

Oh den väskan har jag tittat efter länge, är så himla snygg, men ännu inte köpt!! Har MK plånbok både vanlig och för iphone, love MK. Köpte en annan av hans väskor när vi var i NY!!!! Ha en skön kväll från en väskoman även här…….

Svara
Septemberflikka 21 oktober, 2013 - 16:44

Jag känner igen det där med känslan när jag ätit skräpmat (eller mer kolhydrater än vanligt iaf). Blir sjukt trött och orkeslös och mår faktiskt sådär. Skönt när man är tillbaka on track igen.
Snygg väska och vad mysigt med alla djuren 🙂
kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.