Hmm..

av Åse
8 kommentarer

[svammel]
Det är väl bara att inse att jag nog kommer samla vätska ca 1 gång i månaden. Även om jag inte fått tillbaka tant röd än så verkar det vara hormonellt.
Inte bara för att det är trist att det inte syns på vågen, jag kan acceptera det men jag avskyr att vara svullen i händerna!!!
I går kändes det som jag hade gått upp fem kilon när jag var ute, byxorna som satt så löst i midjan satt åt och… ja bläää bara!
Hoppas det inte sätter i så länge som sist, då gav det sig efter två veckor.
men men skit samma, desto roligare när det tar ett ras sen – det gjorde det ju sist!
[/svammel]

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Jempa 28 mars, 2007 - 15:45

Kämpa på!! Snart lossnar det igen och du kommer känna dig fjäderlätt!! smooch.gif

Svara
Maria i Göteborg 28 mars, 2007 - 15:26

Urk jag är fortfarande så svullen att det gör ont att böja fingrarna. Till råga på allt så hade jag (trots att jag inte fuskat en enda gång) bara gått ner 0,2 kg denna veckan. Min sambo däremot som friskt fuskat sig igenom både McDucken och godispåsar hade tappat 1,7 kg. Trots att jag vet att det alltid är lättare för honom att tappa i vikt och att jag dessutom är svullen som en gris så är det INTE roligt! Hur kan det bara bli 0,2Kg…. Buhuhu!

Kram från ett deppigt Gbg

Svara
ulrica 28 mars, 2007 - 12:40

Kämpa på bara.. du ska se att det försvinner.. men som du säger,
du får nog leva med att din kropp samlar vätska då och då.
Och.. vikten går ju neråt superbra ändå 🙂

kram

Svara
Malin B 27 mars, 2007 - 18:28

Ha ha ha , menade knubbsäl förstås!

Kramis kramis!

Svara
Malin B 27 mars, 2007 - 18:27

Ja fy, känner igen det där!!! Det är precis som om man får kämpa mellan 1 kg under dubbelt så lång tid mot för vanligt perioden under månaden. Blir gaaalen när man känner sej som en snubbsäl med stockar till ben … eh, hur fint lät det där?! Men du förstår nog vad jag menar!
Men du ser väldigt smal och fräsch ut i alla fall!

Nej, nu blir det grönt te och uvalette ikväll för jag är inne i samma ”svällperiod”!

Kramisar!

Svara
Karin 27 mars, 2007 - 13:55

Ja, tyvärr är väl det något man får leva med, att vikten/kroppsformen pendlar lite under månaden. Själv bytte jag till nästa storlek mindre i byxor igår, och kände mig instant jättefet igen. Borde ju motivera till att hålla igen ytterligare.

Svara
Liz 27 mars, 2007 - 10:54

Som jag skrev igår du ser iaf liten och smal ut och du är allt för go såå den där vätskan kommer rinna av dig lika fort som dina kilon gjort:) Nästa vecka kommer vågen vara snäll och visa ett stort fett minus istället:)

Keep goin bönan:)

Kramen

Svara
Marie 27 mars, 2007 - 10:02

Ja så är det nog för alla kvinnor mer eller mindre, och det får man helt enkelt ta med i beräkningarna. Men så går du ju ner för livet och ändrar till bättre matvarnor för resten av din tid… inte tillfälligt eller hur?! Så då kommer det precis som du skriver att väga lite mer någon tid varje månad. Kanske viktminskningen tar en vecka eller två längre än vad du vill… men å andra sidan så har du säkert burit på dina kilo ett tag innan, så är det åtminstone för mig. Hittills har du haft en makalös viktnedgång.

Nu gör vi detta för livet, så heja dig och kämpa på. Jag är säker på att du nästa vecka kommer blänka till med 1-2 kg…

kram

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!