Helg i antågande!

av Åse

Fredag!

Nu ska man bara komma på vad man ska äta ikväll! I går hade jag bestämt mig för pizza.. meeeeen nu vet jag inte.
Vad ska ni andra göra för fredagsgott??

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Sara 2 november, 2007 - 20:11

Hej!
Maken gjorde en typ av kycklingröra (kyckling, majs, lök, ost, lite fajitasås…kanske något mer), rullade in röran i ett varsitt stort fajitasbröd (heter det så??) och stoppade in rullarna i ugnen så att de blev varma och lite knapriga. Till det mycket grönsaker och lite dipsås (vi hade lite grekisk yoghurt och kryddade den med paprikapulver). Det var jättegott och man behöver inte göra den så stark som den råkade bli hos oss!
Ha en skön helg!

Svara
Pernilla 2 november, 2007 - 15:28

I kväll skall jag göra ngt pointsrikt som jag inte gjort någon gång utan bara blivit bjuden på. Det är inbakad kassler med vitlöksost mellan kasslerbitarna. Sedan skall man egentligen ha ris till men jag väljer att göra klyftpotatis istället och sallad. Skall bli riktigt gott då jag har varit slav under pointsen sedan maj månad och nu bara har 2 kg kvar. Så det känns som att jag behöver lätta lite på trycket för att orka med de sista två. Skall inte ens försöka att räkna hur mkt det blir. Men kasllern och potatisen är ju ok så det kommer att falla på osten och smördegen. Ha en skön helg!!!!

Svara
Maja Munke 2 november, 2007 - 15:02

Jag tänkte köra på ditt tips på recept, marinerad kyckling och potatisgratäng o så 😀
Trevlig helg! 🙂

Svara
Jessica 2 november, 2007 - 14:07

Det blir nog ost&Skinkpaj :))

Trevlig helg!

Svara
Lotta 2 november, 2007 - 13:57

Ikväll blir det lax i hummersås, kommer ifrån någon vv-tidning. Supersmarrigt och bara 6 points per portion!

Svara
Margitha 2 november, 2007 - 12:35

Ska till dottern och äta ”halloween middag” och ha lite Spök med barnbarnen. Middagen är kyckling som ligger i en sås av creme fraiche, chilesås samt lite soya. (Stavningenen är ju inte den bästa..) Sedan blir det ris till. Sallad med olika färg på tomaterna. Marängsviss med röd grädde 🙂 eller den kanske bara blir rosa ev. lite grön grädde med…
Kram och trevlig kväll

Svara
Malin J 2 november, 2007 - 11:48

Här hemma blir det scan må gott chorizo med potatisgratäng full med vitlök mmmm nu blir man hungrig känner jag.

Svara
Linn 2 november, 2007 - 10:35

Jag vet inte riktigt, men tacolasagne är absolut något att rekommendera 🙂

Svara
A-M 2 november, 2007 - 10:33

Vi ska bort och äta middag ikväll så jag har tyvärr inget fredagssmarrigt på lut. Däremot så gjorde jag en härligt höstig soppa i veckan som jag varmt kan rekommendera, riktigt värmande och god.

Strimla morötter, palsternacka, lök och ev purjo och koka några minuter i buljong. Pressa i vitlök och hacka i en rejäl bit ingefära. Skölj några dl röda linser och häll ner. Koka i cirka 10-15 min. Salta och peppra efter smak. Kör med en stavmixer så att soppan blir riktigt god och krämig. Pressa i 1-2 apelsiner alternativt häll i några dl apelsinjuice. Vill man kan man pudra över lite chayennepeppar och lägga på några skivor apelsin innan servering. Allt som kostar är linserna, ca: 5 p per dl men det blir en rejäl kastrull soppa.

Trevlig helg! :o)

Svara
Cathrin 2 november, 2007 - 10:16

Jag ska göra en god potatisgratäng med milda mat extra och till det nåt gott utav fläskfilé, och såklart en stor och god sallad till,mums! Det är nästan så det vattnas i munnen nu 🙂
Ha en god och bra helg! Kram Cathrin

Svara
a-k 23 oktober, 2007 - 21:50

Nu får du byta ut syltburken. Har sett den flera gånger dagligen väldigt länge…*s* 🙂

Svara
Mathilda 17 oktober, 2007 - 12:49

Jag (nej, mamma) köpte hem samma marmelad, fast med fikon. Yuuuuuum! Tror jag måste rusa ner till affären och köpe en burk av varje smak. Så sabla GOD! haha!

Svara
miranda 16 oktober, 2007 - 23:05

Åh lätt jätte gott. Måste prova!

Svara
LiS 15 oktober, 2007 - 02:10

Håller med dig, den är supergod.
Har nog hela deras sortiment hemma i mitt skåp 😉

Kram

Svara
Cathrin 2 oktober, 2007 - 21:22

Hallå! Hur har du det såhär i flyttstöket? Kom äntligen till skott och provade ”pastagratäng med kyckling och tomatsås”,men jag gjorde varianten med köttfärs och hade liite kotlettbacon i,sååå gott! Förstår inte var du får alla dina goda ideér ifrån..
Och så lagade jag rödvinspytten i stort lass igår så jag kunde frysa in också,men jag gjorde den på rödvinsmarinad då det varit slut på rödvinfond båda gångerna jag letat,men det gick lika bra med den. Stegräknartävlingar är hur poppis som helst nu,måste aktivera min lite mer 🙂 Vi hörs snart igen,kollar in titt som tätt. Ha det bra! Kram Cathrin

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.