Hej fredag!

28 februari, 2014

God morgon! Frukost i magen och snart beger vi oss hemåt. Underbart är kort!
Lite god mat hamnade i magen i går och några timmars prat om allt mellan himmel och jord.

IMG_7706

IMG_7708

Ankbröst..
IMG_7710

Lamm, vi beställde in lite mer rotfrukter sedan 😉
IMG_7712


Sedan blev det en ganska tidig kväll i detta vackra rummet! Tyvärr har jag sovit som en kratta i natt, Annika likaså! Inte för att det var fel på sängen men ibland blir det så i ny säng.
IMG_7713

Att få vakna till ett lite stormande hav utanför fönstret var inte fel!

IMG_7719

IMG_7720

 
Vi hörs senare hörrni! Tipsa gärna om vad ni har för middagsplaner i kväll! Jag har inte en suuuuuuuuuusning vad vi ska äta. Man vill ju ha lite extra gott en fredag 😉

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

4 kommentarer

Ann-Sofie 28 februari, 2014 - 11:07

Go middag:)
Härligt det ser ut på YSB, har aldrig varit där. Måste försöka ta mig dit känner jag!
Ikväll äter vi antigen hemmagjorda burgare med lite goda tillbehör eller allas vår favorit: Chicken cashew med nudlar, delar gärna med mig av receptet senare, har det på papper( ja så gammeldags är det…)
Ha en härlig fredag ♥
Kram

Svara
Åse 28 februari, 2014 - 14:24

Åh men gärna!!! Kan inte bli med med cashew och nudlar =)) KRAM och njut av fredagen och helgen!

Svara
Annelie 28 februari, 2014 - 10:53

Underbart på YSB, njutning för alla sinnen! 🙂 Ikväll väntas pulled pork på vildsvin och lite pulled beef på kalv. Till det kör vi lite rostade rotfrukter och rostade rödbetor med lite smulad fetaost. En god barbequesås och grönsallad till och kvällen är räddad 🙂
Tack för en otroligt inspirerande blogg. Har levt på paleo/lchf kost det senaste året och aldrig mått bättre. Din blogg besöks dagligen och inspirationen flödar. Många av dina recept har tillagats i mitt kök 🙂
//Annelie

Svara
Åse 28 februari, 2014 - 14:25

Ojoj det där lät ju helt underbart!!
Vad roligt att du trivs här!! =)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.