Havrebröd och sista semesterveckan

av Åse
Innehåller nnonslänk till Ellos

Hej raringar!

Jag är lite slö, slapp och likgiltig nu så jag har inte allt för mycket att dela med mig av just nu 😅 Jag njuter av sista veckan innan skolorna börjar!

Jag kommer dock upp i tid om morgnarna! Haha slocknar allt tidigare om kvällarna och är tvärvaken runt 7.
Så mysigt att komma upp och göra morgonrutinen med djur och växter. Barnen sover ju några timmar till 😉

Skvallerrevan (tradescantia) fick jag en stickling av och som har vuxit sig så grann i sommar när vi varit iväg. Jag älskar skvallerreva! (fd vandrande jude, men bytt namn)

Chili lever mest i uterummet om han inte är ute! Njuter av värmen och vi har ofta dörrarna öppna så han kan komma och gå även om vi inte är hemma och dörren till huset är stängt.

Min hortensia som jag tog in förra veckan är fortfarande så grann i min DAGG 💜

Vilde och jag bakade lite frukostbröd! Min goda havrelimpa! Enkel men såååå god!
I dag mixade jag inte grynen till mjöl, gick bra det också!

Grymt gott! Ägg, lättkaviar och hetrökt skinka från Per i Viken med majonnäs och dijon.

Nu sitter jag och jobbar på mitt älskade lilla kontor! Blev såååååå bra med mattan! Ska visa er så fort bäddsoffan kommit!
Beställd enya innetofflor att ha här, blir alltid sååå frusen om fötterna när jag jobbar? DESSA hittade jag till bra pris!
Önskar en finfin lillörda’ till er!

KRAM

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

7 kommentarer

Karin 11 augusti, 2021 - 21:57

Hej där,
Är inte så mycket för att baka men detta bröd lät smarrigt. Är det förresten en cavalier ni har?

Svara
Ulrika 11 augusti, 2021 - 20:24

Tack bästa Åse för en härligt inspirerande blogg!
Har provat många av dina recept under sommaren och tagit till mig av din matfilosofi. Imorgon blir det pizza bianco med kastanjechampinjoner här hemma. Ser fram emot många goda höstrecept! Allt gott!

Svara
ÅsaS 11 augusti, 2021 - 18:26

Vilka härligt sköna tofflor! Älskar såna lurviga skinntofflor (och ullstrumpor). Och nej, man blir INTE svettig i riktig ull, då ullen andas. Skulle kunna hålla en lång utläggning om ullens egenskaper, men ska bespara dig/er den infon 😏 Men jag tror du länkade/valde ”fel” toffla – den finns ju i ROSA 🤪
Havrebrödet ska jag baka min första lediga dag efter att jag är tillbaka på jobbet, dvs nästa vecka. Helst vill jag bara fortsätta semestern några veckor till. Men men, man får inte alltid som man vill.
Kram 💕

Svara
Katariina 11 augusti, 2021 - 19:18

Haha, okej, tack! Det är därför jag inte köpt tofflor för jag varit så rädd att jag skulle svettas om fötterna. 😊

Svara
ÅsaS 11 augusti, 2021 - 20:32

Så länge det är ULL och inte akryl i fodret (akryl = oljebaserad plast = kyler)

Svara
Katariina 11 augusti, 2021 - 15:01

Tack för receptet! Ska baka det imorgon . 😅 Fina tofflor men svettas du inte om fötterna? Eller kör du med strumpor också? Härligt med skönt snart-slut-på-sommarlov-soft. Kram från Malmö

Svara
Åse 11 augusti, 2021 - 15:02

Svettas? haha nä inga strumpor behövs 😃
KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.