Grattis VårRas kämpar

6 april, 2008

Sista dagen för VårRaset08 inrappprtering! Misstänker att de flesta som är kvar redan rapporterat in. GRATTIS till er som kämpade till slutet och har en fin viktminskning att stoltsera med!!!!!

I dagarna kommer alla resultat att raderas, tyvärr men det är för att det tar ganska stor plats i min databas.

Här går allt bra! Jag står på samma vikt som innan gravid (jag är i vecka 15 nu) och eftersom jag bestämt mig för att inte moffa och öka massa i vikt denna sista grav så är jag nöjd! Jag äter lite godis på helgen bara och jag ska hålla det så. Jag äter ju bra mat och tillräckligt med mat så bebis mår ju bra! Räknar points i den benämningen att jag håller koll på hur mkt maten innehåller som jag äter men håller givetvis inte en bestämd pointsmängd, utan äter mig lagom mätt.
Det är nyttig mat bebisen mår bäst av och inte massa socker och skräp.
Så det ska bli spännanade och intressant hur mkt + vikten stannar på efter förlossningen. Förhoppningsvis inte mer än +5.

12 kommentarer
0

12 kommentarer

anna 4 maj, 2008 - 22:47

Åh så skoj. Grattis till den inneboende lilla filuren 😉
Blev själv mamma i dec 07, första barnet. Fantastiskt är allt jag kan säga. Urhäftigt!
Har följt din blogg tidigare, tappat bort dig och har nu funnit dig igen.
Kämpar med lite extrakilon och halkade därav in på sidan.
Har försökt med points men hujeda mig så svårt….

Kram o ha det gott. Lycka till med bebben i magen.

Svara
sussie 29 april, 2008 - 14:15

Hej 🙂 helt otroligt vilka sidor du har:) skulle in å leta vv recept nu när jag äntligen bestämt mig för att börja med igen… de skulle ta en vecka till innan jag skulle få mina papper( ska ta kursen på distans) grattis till dig och vilken resa du gjort, jättekul att du vill dela med dig:) har själv startat en blogg (har ingen aning om hur de ska vara *L*men men)och den ska handla om min resa om den nu startar :)… ha de så gott mvh sussie

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.