Grattis VårRas kämpar

av Åse

Sista dagen för VårRaset08 inrappprtering! Misstänker att de flesta som är kvar redan rapporterat in. GRATTIS till er som kämpade till slutet och har en fin viktminskning att stoltsera med!!!!!

I dagarna kommer alla resultat att raderas, tyvärr men det är för att det tar ganska stor plats i min databas.

Här går allt bra! Jag står på samma vikt som innan gravid (jag är i vecka 15 nu) och eftersom jag bestämt mig för att inte moffa och öka massa i vikt denna sista grav så är jag nöjd! Jag äter lite godis på helgen bara och jag ska hålla det så. Jag äter ju bra mat och tillräckligt med mat så bebis mår ju bra! Räknar points i den benämningen att jag håller koll på hur mkt maten innehåller som jag äter men håller givetvis inte en bestämd pointsmängd, utan äter mig lagom mätt.
Det är nyttig mat bebisen mår bäst av och inte massa socker och skräp.
Så det ska bli spännanade och intressant hur mkt + vikten stannar på efter förlossningen. Förhoppningsvis inte mer än +5.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

anna 4 maj, 2008 - 22:47

Åh så skoj. Grattis till den inneboende lilla filuren 😉
Blev själv mamma i dec 07, första barnet. Fantastiskt är allt jag kan säga. Urhäftigt!
Har följt din blogg tidigare, tappat bort dig och har nu funnit dig igen.
Kämpar med lite extrakilon och halkade därav in på sidan.
Har försökt med points men hujeda mig så svårt….

Kram o ha det gott. Lycka till med bebben i magen.

Svara
sussie 29 april, 2008 - 14:15

Hej 🙂 helt otroligt vilka sidor du har:) skulle in å leta vv recept nu när jag äntligen bestämt mig för att börja med igen… de skulle ta en vecka till innan jag skulle få mina papper( ska ta kursen på distans) grattis till dig och vilken resa du gjort, jättekul att du vill dela med dig:) har själv startat en blogg (har ingen aning om hur de ska vara *L*men men)och den ska handla om min resa om den nu startar :)… ha de så gott mvh sussie

Svara
ela83a 24 april, 2008 - 23:22

Jag var en av dem som föll bort, eftersom jag glömde lägga in resulaten. Men jag gratulerar alla andra som kämpade på.

Grattis till pyret i magen!!

Svara
Jessica 24 april, 2008 - 13:42

Heeej, jag saknar dig och dina smarriga recept och tips!!

bara så du vet det…

Ha det gott i solen!
Jessica

Svara
Ulrika F 20 april, 2008 - 21:22

Hej!
Så snygg du är i den härliga gröna klänningen!! Den klär dig verkligen.
Jag har den grå från i höstas och är jättenöjd med den.

Svara
Camilla (Joannas mamma) 15 april, 2008 - 21:29

Hej Åse!!
Grattis till bebisen i magen!! Tänkte bara titta förbi och se hur det var med dig och läste att det var ny bebis på gång! Vad roligt!!! Lycka till!!!
Kramizar
Camilla Paleologou

Svara
Carolina 11 april, 2008 - 10:09

Hej Åse!

Vill tacka för underbara hemsidor! ”Hittade” dig på FL (stensöta) och är ofta inne här på 56kilo.se för motivation! Har snott lite idéer från dig och gjort en egen sida (väldigt enkel, jag är inte så insatt i hemsidor) för min viktnedgång hos viktväktarna (www.65kilo.dinstudio.se). Jag hade nog aldrig kommit igång om det inte varit för den här sidan – så tusen tack!

Och grattis till femman!

Vänliga hälsningar
Carolina

Svara
Liz 10 april, 2008 - 12:52

Tack för receptupdaten!! 🙂

Kollade på deras hemsida efter återförsäljare och det fanns ingen här i Ljungby 🙁

Kramkram

Svara
jenny 7 april, 2008 - 08:27

Bra att du tänker hälsosamt! Det är så enkelt att ”passa på” när man är gravid; gjorde själv så vid mina graviditeter och gick upp 23 kg varje gång…. Har fortfarande ca 8 kg kvar efter sista grav men det går sakta men däkert neråt!

Kram till dig och bebisen

Svara
Carina i Tyskland 7 april, 2008 - 08:11

Grattis till alla som klarade sig ända till slutet!!!

Bra jobbat att du klarar att äta så nyttigt under graviditeten. För mig fungerade det inte alls när jag väntade Hugo… Men jag hoppas också att jag ska kunna göra det om jag blir gravid igen. Bra jobbat!

Kramar

Svara
Viktat 6 april, 2008 - 22:41

Grattis till femman!

Svara
Angel 6 april, 2008 - 20:15

Jag får gratulera till lilla bebisen och hoppas att du inte alltför mycket går upp i vikt. Måste säga att jag beundrar dig som ska ha ett femte barn, för mig räckte det gott och väl med två. Med första jag gick jag upp 14 kilo och med det andra 18 kilo. Jag lyckades gå ner båda gångerna men har gått upp igen och kämpar nu igen för att gå ner. Och denna gång går det inte alls lätt.

Men som sagt så önskar jag dig all lycka och hoppas att både du och lilla bebisen mår fint under hela graviditeten.

Angel

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.