Go'morronsnack

av

Vad söta ni var angående förra inlägget!
Jag känner ju att jag måste träna på att släppa taget lite, för mig just nu är det inga problem att hålla mig till mina points utan att inte hålla mig till mina points.
Så att jag bestämde mig för att ha en dag då jag unnade mig det jag ville ha var bara sunt och bra! Det får ju inte gå till överdrift på något håll. Jag vet att jag har problem med att äta balanserat, antingen har jag stenkoll eller så är det åt andra hållet. Så jag kämpar på med att tänka sunt och balanserat för det är ju nyckeln till att hålla vikten sedan. Det innebär att jag måste lära mig att hantera situationer som fest, kalas och semester, att jag inte släpper tyglarna helt utan kan unna mig det som bjuds inom rimliga mängder, det innebär också att jag ska kunna ha en dag då jag släpper helt men då jag fortsätter den nyttiga vägen dagen efter och hittills tycker jag att jag lyckats med allt det 🙂 Det var inga problem att gå på pointsen i måndags och som sagt jag mår såååå bra av att äta bra.
Just nu har jag samlat på mig massa vätska igen så mina vigselringar ligger just nu och vilar på hyllan och händerna stramar och spänner, blir så trött..
Provade min bikini i går, i morgon är det ju 3 veckor kvar tills den ska bli det dagliga plagget 🙂 Passade som handsken fast det som finns kvar på kroppen sitter ju mestadels på magen.. lite småslappt sådär *S* Fast jag förväntar mig ingen platt mage efter 4 barn och en snabb viktminskning men trevligt hade det ju varit 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Maria 1 juni, 2007 - 12:06

Hej Åse, vill bara skicka en ha-det-bra-hälsning inför helgen. Jag själv har haft en ok vecka trots förkylning som har gjort att jag har fått hålla mig borta från mitt beroende…träning! 🙂
Nu är det dags med lite lunch, tack för nytt recept verkar smarrigt!
kram
maria

Svara
A-M 1 juni, 2007 - 09:29

Japp, allt eller inget känns igen…! Samma när det gäller träning för min del. Ingen träning alls eller träning varje dag. Svårt att hitta en bra balans. Att ”öva” på att släppa taget lite grand men inte helt som du gjort var ett smart drag.
Trevlig helg!

Svara
Maria i Göteborg 31 maj, 2007 - 08:12

Gôtt med bikinin!!! Det är ju ett riktigt eldprov. 🙂
Min sitter bättre än innan men riktigt bekvämt känns det inte än. Fast det blir bättre och bättre…
Du borde ställa upp i Talang 2007. Maken till beslutsamhet och jävlar anamma har nog juryn aldrig skådat. 😉
Kram från Gbg

Svara
Malin B 30 maj, 2007 - 21:27

Är precis likadan…..lätt för att hålla mej till pointsen och äta stirkt men det är sen det stora ”provet” börjar…..men man måste försöka lära sej med tiden och väga sej ofta för att det inte ska skena iväg. Jag är en ”allt eller inget” människa och det får jag kämpa med hela tiden. Tänk om det här med vikten och kosthållningen kunde vara enkelt….
Men du….vad kul att bikinin sitter som ett smäck!!! Du har verkligen varit/är jätteduktig!
Tack för alla dina smarriga recept – har sagt det förr men det kan upprepas!
Kramisar!

Svara
Beata 30 maj, 2007 - 18:32

Ville bara säga (igen) att du verkligen inspirerar! Jag har ju haft en rätt kass vecka egentligen, och har en del ätarissues som jag håller på att komma på det klara med. Men det räcker faktiskt att tänka på dig, på viktminskningen du gjort (flera gånger!), så snabbt och målinriktat så hjälper det! Jag vill ju vá som duuuuu 😉
Fortsatt lycka till!

Svara
Jessica 30 maj, 2007 - 12:09

Precis..det är så man ska tänka. Jag ska för att slippa ”hamna i denna situation” en gång till
alltid försöka tänka smart och sen unna mej det jag vill när jag vill bara det inte blir varje dag eller så får man kompensera det med motion. Något jag ska göra också är att väga mej oooofta. Just för att det är lättare att bromsa 2kg än 20kg.Jag har 3 kilo kvar o nu så har jag börjat släppa lite också.Men jag har även planer på att ta 2 kilo till när jag ändå håller på eftersom jag inte tycker det ”varit” sååå jobbigt.Men nu ska jag ge gärnet för jag har tänkt vara klar 25/6. Men jag måste säga att jag inte kännt att jag fått ”försaka” så mycket på vägen. Utan jag har skjutit på det till ”nästa dag i stället för att då är det det” så det är så jag ska fortsätta.Magen har inte hinnit med helt*haha* men den kommer att ”plattas” till eftersom man slimmas även i fortättningen när kroppen ställer om sig till det ”nya” livet. Men visst är det underbart att vara så nära sitt mål och dessutom har hela sommaren framför sig!
ps…sen vill vi se härliga blider från grekland 😉

Svara
Sara 30 maj, 2007 - 12:04

hej!
jag gillar din sida, man får alltid många bra tips och idéer. idag har jag tillexempel ätit din bulgursallad, men eftersom jag inte hade allt hemma bytte jag ut kycklingen mot 50g 10%fetaost och några svarta kalamataoliver. supergott!!

Svara
Cia 30 maj, 2007 - 10:46

Kikar förbi en sväng och snor ett recept till middagen idag! Passar på att skicka över en peppningskram nu när du är sååå nära målet! *kram*

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.