Glömde ..

av Åse

..ju skriva innan att jag nu fått allt det nya VV materialet! Åhhh vad roligt med ett nytt program! Med det nya programmet får jag äta 3 points mer om jag inte ammar än innan! Alltså 21 points istället för 18. kanon tycker jag eftersom 18 faktiskt är ganska lite mat!! Men jag har tur för jag äter 24-26 points nu som ammande och när jag är målviktig kommer jag också ligga på ca 24 för att hålla vikten! Så jag slipper gå ner i points! 24 points är ganska lagom mycket faktiskt. man kan äta sig mätt och ändå unna sig något gott!
Undrar hur de gör med CD-romen??? Hoppas det kommer en uppdatering så man slipper köpa en helt nya skiva!!

Jag måste skicka en STOR kram till alla er som läser här som ständigt supportar mig med era kommentarer i dagbok och gästbok! Det gör mig sååååå glad och det värmer i hjärtat och gör att man ”glömmer” att man faktiskt har ”vänner” som inte kommenterar ens viktminskning, fast de vet hur man kämpar. Men vad säger man? I nöden prövas vännen!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Marie 15 augusti, 2004 - 21:01

Härligt att det nya programmet verkar så bra!!! Håller med om att det är riktigt kuligt med nya program. 🙂

kram, Marie

Svara
Maria 15 augusti, 2004 - 20:52

Hör gärna av dig och säg hur det blir med cd-skivan! Undrar också om det kommer någon uppdatering där. Räknar obegränsad mängd pasta för 4 p även om skivan inte gör det… testar det ett tag så får vi se. Grattis till viktminskningen!

Svara
Therese 15 augusti, 2004 - 15:09

Vad duktig du är!! Grattis grattis till alla dina förlorade kilon! 🙂
Usch vad trist med ”vänner” som inte stöttar! Det kostar ju så lite med att tala om för en som kämpar med vikten hur duktig den är!! Sånt gör riktiga vänner… men som andra skrivit innan så handlar det väl om avundsjuka, avundsjuka för att du är stark, har karaktär och ser in i bomben bra ut! 🙂

Kram från en som tittar in varje dag!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.