Glömde..

av Åse

..uppdatera vikten igår! Det blev ett litet minus trots allt! Mäktigt förvånad måste jag säga! Har haft minst 3 dagar då jag inte räknat. Tex var vi på räkfrossa där vi bokstavligen frossade i aioli (pointssprängfyllt!), räkor (iofs pointsfattigt), massa godis m.m
Men jag har ju trots allt räknat points de andra dagarna. Men nu är det slut på det roliga. Vill ju vara i mål om 11 veckor så jag har ingen tid att spilla! Har ju dessutom börjat träna så jag tänkte skynda på allt en smula. Ska strax ge mig iväg och köra lite konditionsträning.
Jag mår som en prinsessa av att vara viktväktare, det är verkligen min melodi. Att få äta gott, inte vara hungrig och ändå minska i vikt.

Jag har lite planer sen på att hålla viktminskningen. Jag höll mig runt 55-58 i 21/2 år innan men då räknade jag aldrig utan jag åt mer vissa dagar och ”höll igen” andra. Vägde mig nästan aldrig utan gick på hur kläderna satt. Denna gången vill jag ha mer koll och tänker försöka hålla ett jämnt pointsantal om dagarna + fortsätta väga mig.
Jag hamnar lätt i ett bantartänkande, alltså att äta mer, släppa loss totalt några dagar för att sen ”straffa” mig genom att äta väldig lite några dagar. På så vis håller man ju vikten men det är inte nyttigt och man mår inte så bra heller. Jag märker mycket att mitt sätt att se på viktminskandet är annorlunda.. Även om jag ska unna mig något gott någon dag och äta ”fritt” så vräker jag inte i mig som förr o tänker ”skadan är redan skedd”..
Tror detta blir bra! Är på väg att återfå min kropp och känna igen mig själv utan en massa kilon på!
Nästa lördag blir det en ny månadsbild på mig – Augusti.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Marie 1 augusti, 2004 - 11:35

Grattis till viktminskning igen! Varje hekto är en seger. Ditt tänkande är mycket sunt, och jag tror inte det kommer bli det minsta svårt för dig att hålla din vikt och fortsätta vara sund. Du skapar dig ju nyttiga vanor nu och en sund livsstil. Ser fram emot att se en ny månadsbild på dig.

kram, Marie

Ps. Måste jag säga att jag är avundsjuk… Jag vill börja nu på en gång!! Hur gammal var Noel, när du skrev in dig på VV amningsprogram?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.