Fortsatt kurs framåt!

14 mars, 2007

Jag håller mig till schemat!!! *pekar nedåt* Allra helst önskar jag ju vara målviktig när vi åker till Kreta den 21/6.

IMG_1611

Just nu börjar jag faktiskt känna mig…. eh smal, vill jag inte säga men betydligt smalare!! Har de sista 2-3 dagarna känt mig mkt lättare så jag hoppas det innebär något positivt på måndag! Hoppas och tror att det mesta av vätskan lagt sig för denna gången.


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


18 kommentarer

Pernilla 17 mars, 2007 - 08:37

Man kan inte bli annat ärn impad av dig. Måttbandet gav ofta mer motivation än att ställa sig på vågen. Det är sådan här kämparglöd som behövs för att peppa andra till att kämpa vidare. Synd bara att man inte är ngt vidare på data själv annars skulle man ju kunna göra en lika fin sida som du har när min viktresa börjar neråt om ca 8 veckor. Då skall en svart barnvagn med en röd lift ligga som ett stråk ute på vägarna. 🙂

Svara
jenn 16 mars, 2007 - 19:14

bääästaste Åse i staaaan 🙂
Skall vi se hur lång tid det tar o komma ikapp 😉
nnäää det går nog inte men det är skönt att få lite fart på det
*kraaaaaaaaaaaam*

Svara
Molly 16 mars, 2007 - 11:10

Jag är SÅ imponerad av dig, Åse!

Jag väger inte mig, men jag märker att mina kläder inte sitter så taight längre. Det enda jag har gjort är att sluta äta/dricka snask varje dag (har fredagen som min sötdag). Och så äter jag lite mer frukt.

TACK för all inspiration! 🙂

Svara
Lisa 15 mars, 2007 - 21:43

Du är duktig! Jag behöver nog göra ngt liknande för min motivation är inte bra just nu, behöver bli mer noggrann igen! Kanske ska fixa ett schema – helt i min kontroll-stil! 🙂

Åhh du ska få en mamma pepp idag vännen!! Ja langa fram listan! Det är bra för oss kontrollfreaks :)))
Svara
Finna 15 mars, 2007 - 16:30

Hm, så du säger det… Jo, jag är lite sugen på page, men törs nog inte. Det är minst 20 cm som ryker då.

Är så impad av dig som går ner så mkt varje vecka. Du kan verkligen det här!

KRAAAM!

Svara
Cia 15 mars, 2007 - 16:13

Heja Åse! Det här går superbra!

Svara
ann 14 mars, 2007 - 20:02

Heja heja heja!!!!!

kram//

Svara
Nettan 14 mars, 2007 - 15:39

Hej! Vad du är duktig Åse! Man blir inspirerad när man besöker din viktsida, kul!
Kram

Svara
Maria i Göteborg 14 mars, 2007 - 12:20

Helt otroligt att du kan göra upp en lista och sen FÖLJA den. 🙂 Du är sååå duktig och en stor inspirationskälla. Heja!
Kram från Gbg

Svara
Millan 14 mars, 2007 - 11:45

Alltid lika inspirerande att se dina inlägg här!
Det roligaste är att det känns samma för mig också!
Jag känner mig, nä inte smal, men lättare precis som du. Och den känslan är ju trevlig, och får en att kämpa vidare! Jag tror inte det gått så här bra för mig tidigare! Jag menar, 1 kg/ vecka sen start för 11 veckor sen! Men, jag kan ju det här, så jag väntar bara på Platån.. Men man kan ju hoppas att den dröjer länge till!? Man, jag är i alla fall förberedd. (Tror jag..?) :-/
Du ska veta att du inspirerar och håller igång oss andra som också kämpar! Det är mycket värt att du skriver om allt här! Peppar, misströstar, är glad, lessen, besviken o allt det där som ju faktiskt hänger med en viktminskning… Man känner så lätt igen sig, och påminns om att man inte är helt ensam i sin situation. TACK, Åse!
Kram Millan

Svara
jessica 14 mars, 2007 - 11:04

Nemas problemas,detta kommer du att klara!! Det går ju som på räls :-d Men shit! Ska du ner till 55kg !!! Hur lång är du egentligen?

1.62 så 55 kg är en bra vikt 🙂
Svara
Jempa 14 mars, 2007 - 11:01

Fan vad du är bra!! Jag snor idén rakt av! =) har nu gjort mitt alldeles egna Excel-ark. Behöver jobba av mig -0,7 varje vecka fram till bröllopet. Bara att klra1 Vågen bråkar fortfarande med mig, men jag KÄNNEr mig mindre. 8o

Kramis!

Svara
Liz 14 mars, 2007 - 10:57

Jaa du är verkligen bäst..vad skulle du säga om att jag skickar över sisådär 20kg till dig som du kan göra dig av med åt mig?;)..du är ju en fena..eller vad sägs om att jag anställer dig rent ut av som viktcoach??;););)

Kram på dig bönan..du är ett under!!

Svara
Alexandra 14 mars, 2007 - 10:53

hehehe….kontrollfreaket Åse som sitter och gör tabeller i Excel över viktminskningen :-d

Men du är duktig du gumman, tänk om en annan kunde ha en liten bit av din karaktär =)

Pussen!

Hahaha you know me;)))
Svara
Marie 14 mars, 2007 - 10:42

Underbart! Det är en härlig känsla att känna sig lättare!!
Duktiga DU!!! :-d

Svara
Ella 14 mars, 2007 - 09:56

Härlig känsla att känna sig smal! Heja heja dig! kram /Ella

Svara
anna 14 mars, 2007 - 09:39

Duktig Åse !! pleased.gif

Svara
Annika 14 mars, 2007 - 09:14

Har sagt det förr, men jag säger det igen: Du är Bäst!! :-d

Kramis!

Gosing! Tack för pepp!! Syns om en stund!! Kraaam
Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.