FÖRBOK: Viktminskning med LCHF

20 oktober, 2022
Reklam för egen verksamhet, innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus

Nu kan man förboka min åttonde (!) bok VIKTMINSKNING MED LCHF – den hållbara modellen
Ni känner igen den titeln va?
För 10 år sedan släppte jag min första bok VIKTMINSKNING MED LCHF – så lyckas du!

Viktminskning med LCHF #1 som kom precis när LCHF fick sitt genomslag och blev en bästsäljare.
Nu i efterhand är det svårt att ta in hur många som hört av sig och berättat hur den boken förändrade deras liv. Den var definitivt starten på den jag är i dag och varför 56kilo.se är där den är idag.
Under åren som gått, trots nya böcker som kommer så är det den boken jag regelbundet får frågor om, var man kan köpa den? Den har varit slutåld i många år nu!

Nya boken är min jubileumsbok – Jag har tagit med det bästa till ngt nytt och förbättrat!

Jag har levt med kosten i 13 år, jag har förändrats under den här tiden, ibland svävat ifrån, ibland svävat in för mycket men hittat mitt de senaste åren och landat i en proteinrik lågkolhydratkost (LCHF), där inget är förbjudet men konsekvenserna styr.

Från kapitlet ”Min historia”:

Jag gick min egen väg i det då ganska så dömande och hårda LCHF- klimatet. Jag fokuserade snabbt på att det var proteinet man skulle äta sig mätt på, eftersom protein mättar på både kort och lång sikt, medan fettet skulle se till att man höll sig mätt under de följande 4–6 timmarna, men som inte heller behövde överdrivas. Att dränka tallriken i bearnaise eller äta decilitervis med majonnäs eller ta en klick smör extra bara för att det skulle var ”high fat” var inte min approach och det fick emellanåt kritik. Tänk vad mat kan röra upp känslor! Speciellt när man inte gör som man ”ska”. Jag var inte heller rädd för kolhydrater. Jag räknade dem inte, men höll mig till ovanjordgrönsaker och lite rotfrukter då och då. Kroppen är inte så noggrant räknande som man tror. ”Jag har inte blivit fet av att äta morötter tidigare och kommer inte bli det nu heller” tänkte jag många gånger när jag fick kommentarer som ”Är morot verkligen LCHF?” på bloggen.

Med denna boken vill jag ger er allt som min första bok hade men i en ny fräsch modell, där jag landat så här 10 år efter min kostomläggning.

Detta är en riktig ÅSE bok! Så gillar ni 56kilo.se och den mat jag lagar så kommer ni tycka om den här boken – den är JAG.
Behöver eller vill ni inte viktminska? Absolut inga problem, det är ju samma med mina lågkolhydratrecept här – de funkar i både en viktminskning eller när man bara vill äta gott. Det är ju det fina i kråksången –  man kan anpassa efter behov.
En bra sammansatt kost kan anpassas efter tycke, smak och behov.


I boken får ni alla mina bästa tips för att komma igång med LCHF och för att få resultat om viktminskning är målet.
Jag pratar aptitreglering, periodisk fasta och mycket mer.
Alla recept är glutenfria, näringsberäknade och följer en måttlig LCHF modell.

Boken kommer ut 19/12- 2022

Text, recept och matfoto: Åse Falkman Fredrikson
Omslagsfoto: Åse Falkman Fredrikson
Formgivning omslag: Daniel Falkman Fredrikson
Författarfoto: Lisa Wikstrand
Formgivning inlaga: Gyllene Snittet


Förlag: Tukan förlag

Sist men inte minst!  HÄR kan ni göra er förbokning!

 

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

14 kommentarer

Cecilia 22 oktober, 2022 - 11:34

Hej Åse!
Vad roligt med en ny bok 🙂
Du gör ett fantastiskt jobb!
Jag har nyligen provat dina recept i crock pot – nötstek och just nu lagas kycklingfiléer här hemma.
Så fantastiskt goda recept och din blogg och crock poten gör livet roligare och enklare för mig 🙂
Kram Cecilia

Svara
Åse 23 oktober, 2022 - 12:41

Vad roligt att höra!! KRAM

Svara
Kattis 21 oktober, 2022 - 19:11

Den boken skall jag önska mig i julklapp. Tack för en härlig blogg. Önskar dig en fin helg!

Svara
Åse 23 oktober, 2022 - 12:41

Åh vad glad jag blir! Önskar en fin söndag!

Svara
ÅsaS 20 oktober, 2022 - 22:17

Den här boken måste man ju ha! Har redan alla (?) de andra, och de används flitigt tillsammans med bloggen.
Har många goda, återkommande favoriter bland dina recept, och fler blir de!
Kram 💕

Svara
Åse 21 oktober, 2022 - 12:42

Tack min bästa peppare!💕
Stor fredagskram!

Svara
Sofie Bergman 20 oktober, 2022 - 20:46

Hej! Å vad spännande!
Gillar din blogg mkt!
Hur är det med vegetariska alternativ i nya boken?
Trevlig kväll/ sofie

Svara
Åse 20 oktober, 2022 - 21:14

Det finns flera vegetariska alternativ! 🙏🏻♥️
Detsamma!

Svara
Eva 21 oktober, 2022 - 06:40

Dina böcker och din blogg är bara så bra.
Du är grym

Svara
Åse 21 oktober, 2022 - 12:42

Tack Eva! <3

Svara
Elisabeth Boman 20 oktober, 2022 - 20:23

Viktminskning med Lchf.. Den köpte jag 2013 och
den är min bästa bok och har tagit mig dit jag är i dag.
Ca 30 kilo mindre och jisses vad gott jag ätit 😍
Äter inte så mkt fett men en del protein och minskar kolhydrater och det fungerar bra.

Väntar med spänning på nästa bok nu då.
Tack för toppenfina recept 🔝❤️🔝❤️🔝

Svara
Åse 21 oktober, 2022 - 12:43

Vad härligt att höra Elisabeth! KRAM!🥰

Svara
Ulrika 20 oktober, 2022 - 18:10

Men så spännande! Jag lagar dina recept flera gånger i veckan och söker efter tips och livsinspiration i din blogg! Jag kommer absolut att köpa din nya bok som kommer hjälpa mig och familjen till ett gott liv! Tack!

Svara
Åse 21 oktober, 2022 - 12:43

Tack för fina rader Ulrika! Härligt att du uppskattar det jag gör!❣️

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.