Förälskad!

av Åse

Min pointskalkylator är från 1900-frös-ihjäl dvs 1999 så jag har varit i stort behov av en ny länge! Min hushållsvåg (en VV våg) inköptes samtidigt och sjunger på sista versen.
Sagt och gjort – jag föll dit när jag insåg att nya VV vågen inte bara har en databas för närmare 650 livsmedel utan den är en pointskalkylator också och har en massa andra roliga funktioner som att man kan spara sina favoritlivsmedel.
Om jag vill ha pointsvärdet på en banan tex så lägger jag den bara på vågen så anges pointsvärdet för bananen med den vikten 🙂 Coolt va!!!
IMG_1611

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Maria BC 2 maj, 2007 - 12:10

Weee, äntligen, då kanske jag kan ta tag i de där sista 5 kg som jag inte blev av med efter sista graviditeten hmmmm 1994….

Nja, har väl gått ner dem några gånger men fallit tillbaka, för att just som du skriver unnat mig det där lilla extra på semestern.

Jag har faktiskt tänkt som du eftersom vi ska vara på Rhodos i 2 veckor, massa tzatsiki men inga pommes eller bröd. Kanske kan hjälpa något =o)

Ha det så gott.

Kramis

Maria

Svara
Millis 30 april, 2007 - 08:12

Ja, det där med att man inte får hem den stämmer då inte för mig. Jag fick nämligen senaste numret hem i brevlådan för någon vecka sedan i alla fall… Mysko att det inte är lika för alla?

Svara
Liz 29 april, 2007 - 15:30

Mjahapp..då äre bara att vänta in posten då..nu är den beställd;) ..såå hoppas nu jag blir lika förälskad som dig annars måste jag åka ner och nypa dig i örat;)

Kramikram

Svara
Malin B 29 april, 2007 - 13:42

Den har jag missat….fastän jag är prylgalen 8o
Måste inköpas direkt!

*kramis*

Svara
Jessica 29 april, 2007 - 08:26

åhh,den hade varit något för mej..jag är kass på vad allt innehåller.
Men det är väl för att jag aldrig varit med o lärt mej grundligt. Jag skulle också vilja ha deras tidning.Får väl kolla upp hur man ska göra för att få den. Eller vet du?

Ja alltså detta med tidningen verakr vara konstigt! Förr fick man ju som medlem hem den i lådan men jag har inte fått den på många år! Nu ges den ut och man får hämta den på mötena. Jag mailade VVV i förrgår och frågade varför jag inte får hem den längre och då svarar de att de inte haft en tidning på 3 år men att nu när de börjat med den igen så skickas den inte ut längre utan man får hämta den på VV men jag hör ju vissa som säger att de får hem den!? Mysko!!
Svara
Aika 29 april, 2007 - 07:41

Ha, vilken cool. Nu kommer jag ringa och terra dig ännu mera ;-P *älska*

Pöss pöss

Svara
Dessi 28 april, 2007 - 22:28

Eftersom jag varit Viktväktare får jag deras tidning i brevlådan och läste just om den där vågen. Verkar himla praktiskt 🙂

Svara
Sara 28 april, 2007 - 09:47

Åhh me waaaant!! *älska*

Svara
Liz 28 april, 2007 - 09:08

Åhh var den så smidig?..jag tittade på den på deras hemsida men jag vågade inte köpa den..tänkte att den skulle vara krabbig och svår att förstå sig på..men då är den inte det då?..kanske dags att införskaffa en ny köksvåg idag då;)

Trevlig helg:)
Kramen

Svara
Maria 28 april, 2007 - 07:08

Häftig våg! Förtåt att du var tvungen att köpa den! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.