Festeri festera, vad jag mår braaaaa!

15 maj, 2009

Herrejisses, tack för alla rara kommentarer till nedan inlägg! :))

I går var jag ute och käkade och firade lillasyster som fyllde 28. Jag åt och drack enligt planerna så jag är nöjd! Var lite tung i huvudet i morse men väl värt det! Maken hade lämnat lite kebabtallrik i kylskåpet som jag gick på när jag kom hem, någon munfull av kött och sallad sedan kraschade jag 🙂
Vet ni, mina nya jeans är redan för stora! När jag köpte dem så satt de tajt (modellen är squin så det är en smal modell med låg midja) Nu måste jag ha skärp i annars hänger de i häcken och hasar ner på höften!
Jag har dessa ett tag till sedan satsar jag på ett par 29:or fast de kanske kommer sitta lite väl tajt, men inte lönt att köpa en mellanstorlek ju!

Ikväll blir det västerbottensbiffar i smarrig creme fraichesås och ugnsrostade grönsaker till.
I morgon ska jag och älsklingen ut och äta och sedan se Hipp Hipp – Najs!!!

Kram på er och trevlig helg!!

20 kommentarer
0

20 kommentarer

Ida.o 16 maj, 2009 - 13:40

Kul!!! Grattis 🙂

Svara
Trollis 16 maj, 2009 - 08:20

Det märks att du mår bra gumman!

Svara
Malin J 16 maj, 2009 - 04:08

Så härligt att bara rasa i vikt på detta goda sätt. I går kväll grillade vi och till det gjorde jag den gratinerae blomkålen som var på recept i Expressens GI tidning, jag tog mer grädde än i receptet och det blev supersmarrigt!!

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 06:38

Åh den provade jag också! Tyckte också att det var lite grädde i receptet och tog också mer!!
KRAM på dig!!! Vad tycker B om maten?? Hur fungerar det för dig? Omställning från VV tänket??

Svara
Malin J 16 maj, 2009 - 15:44

B är jättenöjd och är nog den av oss som är striktast, jag fick ett återfall för ett tag sedan men sedan i måndags kör jag igen och har gått ner ca 3kg sedan dess!!!! B har också gått ner massor så nu börjar det synas på honom ordentligt, kul eftersom VV inte riktigt fungerat för honom.

Svara
Malin B 15 maj, 2009 - 22:38

Men vad du är duktig och vilken härlig känsla det måste vara. Går verkligen undan för dej!
Tack för att du delar med dej, man blir verkligen peppad!

Kramis och ha en trevlig helg!

Svara
Åse 16 maj, 2009 - 06:38

Trevlig helg Malin!!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.