En skön, glad Jul!

22 december, 2011

Hur har ni det med era 2012 mål? Ett nytt år innebär ett nytt vitt blad att skriva i!
Ni som är inne i er viktminskning, har ni nya mål för 2012? Vill ni dela med er? Är här några som ska börja sin viktminskning efter helgerna?
Ni som är inne i er viktminskning, vad har ni för framgångsrecept över jul och nyår? Har ni planerat in mer motion? Har ni bestämt er för att göra undantag eller ska ni köra på som vanligt?

Ni som har planerat in undantag eller kanske tom att ni äter vad ni vill på julafton, klarar ni av det?
Jag tror det är av största vikt att vara 100% beredd på att ett undantag kan innebära stort bakslag. Många med ätproblematik klarar inte av en ”extra-allt” dag utan att det blir måååååånga sådana dagar efter det. Kan du ta en portion Jansson? Kan du ta två bitar ischoklad? Gör matval du inte kommer ångra!

Hur gör jag? Jag äter som vanligt! Dvs LCHF. Det kommer bli en kopp vanlig glögg men utöver det skippar jag potatis, jansson, ris ala malta. Jag kommer göra LCHF Chokladtryffel (recept kommer sedan) och är jag sugen så smakar jag något annat litet på gottebordet. Jag har kommit dit hän att jag väljer det jag tycker är värt att äta, det extra goda, inte ALLT gott. Jag startar dagen med en rejäl äggfrukost som vanligt! Gärna med julskinka till =)

På juldagen är vi några tjejer som ska ut och äta och sedan ta några glas vin, ska bli trevligt! Sedan har vi INGET planerat i mellandagarna! Vi ska bara ha det bra här hemma för att sedan fira in nyår hos lillasyster och några vänner!

2012 kommer nog bli ett spännande år för LCHF livsstilen! Jag kommer arbeta som kostrådgivare from januari, mer info kommer inom 2 veckor!


På Julafton kommer en överasskning för alla hälsomedvetna, ett projekt jag är delaktig i – så titta in här då så får ni mer info!

Jag ska även passa på att fråga vad just DU vill läsa om på 56kilo? Fatts det något? Något du vill se/läsa mer om?

GOD JUL ni alla och GOTT NYTT ÅR!!! Bloggen hålls igång som vanligt, ett gott tryffelrecept kommer lite senare idag! =)


Jag, en julafton för några år sedan, innan kostomläggningen 🙂

40 kommentarer
0

40 kommentarer

Malin 19 februari, 2012 - 20:45

Min dotter ville göra godis och jag klurade på vad vi kunde göra som passar oss båda. Kom på din ischoklad! Jag testade att blanda i hackade salta mandlar och strödde lite flingsalt ovanpå. En höjdare! Farligt gott!

Svara
Renée 26 december, 2011 - 14:26

hej Åse.
jag är en av de som släppte greppet under jul som så många gånger förr, men den här gången med viss kontroll. Så nu har jag tagit upp den delvis tappade tråden.
Så 2012 blir att fortsätta livsstil förändringen.//Renée

Svara
Åse 27 december, 2011 - 20:07

Pepp Pepp!!

Svara
Popprinsessan 23 december, 2011 - 22:19

Jag har planerat att äta vad jag känner för imorgon. Just Janssons har jag längtat efter hela december, men det skulle inte förvåna mig om det inte smakar bra när jag väl äter det! Jag har gjort lite lchf-tryffel och jordnötsrutor men förbjuder inte mig själv att äta något som inte är lchf just imorgon. Antar att det blir lite tufft de närmsta dagarna, men å andra sidan kan jag lätt gå upp flera kg på ett par dagar och det vill jag gärna undvika. Har skrivit ett kontrakt med en nära vän så jag har ett mål 1/3 att nå 🙂

Det ska bli jättekul att följa dig som kostrådgivare. Jag är mycket tacksam för alla recept du lägger ut och hoppas så klart att du fortsätter med det under nästa år!
Kram och god jul!

Svara
Marie Frändén 23 december, 2011 - 10:36

God Jul Åse med familj
Ser fram emot att få följa dig under 2012 o hoppas jag oxå kommer att bli normalviktig under året…just nu urballad som vanligt men tar tag i det efter helgerna

Svara
Anna-Lena 23 december, 2011 - 08:42

Hej fina Åse. Här är vi i stort sett klara, skall bara myspysa och fixa lite små saker idag.

Jag skall ta mina sista kilo efter jul, skall inte vänta till efter nyår utan kör igång direkt efter jul. Känner att 2012 kommer bli ett bra år ; )

Ha en God Jul så hörs vi ; )
Kram kram

Svara
Britt-Marie 23 december, 2011 - 07:19

Gomorron!

Tittar in för att önska dig och de dina en riktigt god jul. Vilka kanonrecept
du har på sidan. Jag har haft mycket glädje av dem.
Nu ska jag sätta igång skinkkokning m.m och invänta
barn och barnbarn som anländer i eftermiddag. Mysigt.

Kram

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.