En kulinarisk hälsoresa

av Åse

Nu är det äntligen dags igen!
Jag och Anna Hallén har skapat ännu en hälsoresa.

Mellan 2013 och 2016 hade jag och Anna populära resor till vackra Sitges i Spanien och under åren som gått har det kommit förfrågningar om fler och 1-8 maj 2025 åker vi till vackra Nerja i Spanien!

Föreställ dig en oas av harmoni och flärd i hjärtat av Nerja, Spanien.
Denna resa är designad för dig som söker balans och lyx, kombinerat med hälsosam livsstil och personlig utveckling. Varje dag inleds med yoga alternativt pilates mot bakgrund av Nerjas andlöst vackra landskap, ledda av Anna Hallén som guidar dig till fysisk och mental styrka. Efter frukost intar du en plats i solen eller skuggan vid poolen för att lyssna på en av Annas spännande föreläsningar.

Njut av näringsrik och smakrik mat, tillagad med omsorg från de färskaste lokala råvarorna, som stärker kroppen och förgyller sinnena – workshops med mig, Åse Falkman Fredrikson. Vårt urval av föreläsningar berör allt från stress- hantering till hur du skapar en hållbar och balanserad livsstil, med insikter du kan ta med dig hem.

Efter dagens schema väntar fria aktiviteter – varför inte avkoppling vid poolområdet eller en promenad i det omgivande vackra landskapet? När solen sänker sig över Nerjas kustlinje, avslutar vi dagen med ett glas champagne under stjärnorna – en påminnelse om att livets goda är en del av resan mot välbefinnande.

Denna resa till Nerja är mer än en semester; det är en inbjudan till självupptäckt och njutning, omgiven av den spanska kustens lugn och skönhet. Välkommen till en resa där varje dag är en chans att växa, utforska och njuta av livet till fullo.

LÄS MER HÄR (pdf fil)

Anmälan till [email protected]
Begränsat antal platser.

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.