Effektivisera viktminskningen

18 maj, 2003

Usch idag var ingen bra dag! Håll i er nu!
Förutom frukost så åt jag på Mc Dopnalds två ggr (Ena gången en flad bread chicken) och andra gången en cheeseburgare och en glass med kolasås. På kvällen åt jag en halv pizza(!) och sen var vi ute, blev ju 2-3 glas vin) och när vi givk hem åt jag en wopper cheese meny!! GHAAAAAAAAAAA!

Nåja! Nya tag idag och from nu så måste jag ändra lite… Jag har ju i princip stått still en månad nu och jag vet varför. Det har varit på tok för mycket festande vilket innebär en massa sparande och det fungerar bara inte på mig! Även om jag inte överskrider veckans antal points så går jag bara inte ner den veckan! Så hädanefter så ska jag äta mina 18 PTS och försöka hålla mig inom det antalet även vid fest.
Sen måste jag sprida ut mina mål mer jämt över dagen och inte äta så sent som det ofta blir för mig o daniel. Vid min förra viktminskning med VV så åt jag aldrig några större mål på kvällarna och aldrig så sent så det får bli ändring på det.
Sen from nästa vecka så ska jag börja väga mig på VV och gå klasserna. Nu har jag ju inte så långt kvar till min gamla målvikt och from 58 (2 kg över målvikt) så behöver jag ju inte betala. jag tror jag måste få lite tips och idéer hur jag ska maximera min viktminskning nu när jag är så nära mål. För i mål ska jag!!
En annan sak jag MÅSTE bli bättre på är att dricka vatten + motionera mer!
Så from idag så är det ett antal förändringar att göra för att effektivisera min viktminskning.. ❗

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.