Djupt andetag och ny kraft!

av Åse

Hej på er!
Tittar in till er innan jag springer i väg till gymmet!
Blev lite bloggpaus i går, luften rann liksom ur mig nu när boken åkt till tryck och 1 1/2 månads intensivt jobb tagit slut.
All energi tog helt slut i helgen och i måndags och tisdags har jag mest jobbat från soffan under filten. Behövdes verkligen! Ibland måste även jag stanna upp och hämta ny kraft fast min energi oftast är oerhört hög.
Inspirationen är inte på topp just nu, inspiration och motivation till att vara kreativ måste ju komma någonstans och där kommer ni in till stor del..
012A3454
Fortfarande omåttligt stolt över min skål jag gjorde i Kosta! Hihi!
I går var jag och Daniel som två urvridna trasor, stackars er som såg mig på IKEA, jag måste både låtit och sett arg och trött ut! Haha!
Vi hade lovat småtöserna att åka dit och köpa sakerna till deras rum som vi ska ta tag i nu. Det ska göras lite mer åldersvänligt för dem. Ut med lull-lull bokhylla, sekretär (som bara står för syns skull) och småbarnsbord- och stolar.
In ska två skrivbord och två bokhyllor, spegel och myshörna. Kommer nog bli jättebra!
Ovanvåningen är ett enda kaos nu och det innebär ju att barnen spenderar all tid där nere = kaos där nere också. Så vi ska strukturera upp vår tillvaro! En mer funktionell ovanvåning (för den är ju superstor!!)
012A3463
Nu när jag har det lite lugnare så har jag mer energi och tid för träningen. Längtar tillbaka till den helt underbara energi jag hade när jag styrketränade ca 5 gånger i veckan så nu har jag skaffat 10 nya PT timmar med Thessan (Aktiverum). Ska bli så kul! 
Det är så skönt att ha den där tiden med henne 1 gång i veckan, det ger mig så mycket och jag får energi att träna alla andra dagar själv och med syrran.
Hon peppar och hjälper mig att förfina teknik, rättar till där jag gör fel. Sedan att hon är en sprudlande och härlig tjej som fyller mig med energi bara genom att jag spenderar tid med henne är en klar bonus! I love Thessan! =)
Nu ska jag sörpla i mig sista BCAA:n och sedan blir det en timme på gymmet och sedan tänka sig, ska jag sörpla ännu mer energi med en lunch med bästa Anna (Hallén) – Åh det blir en bra dag detta!
012A3462
KRAM på er alla! Uppskattar alla era kommentarer! ♥
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Pia 27 november, 2014 - 10:28

PUSS!!!!!
jisses vad jag missar att kika in här numera ( när man har ett eget liv

Svara
Mia 27 november, 2014 - 10:16

Åhh, vilken fin blus/tunika!! Vet du om den finns den att köpa på nätet någonstans?

Svara
Åse 27 november, 2014 - 10:17

Hej Mia! Det kommer den att göra, det är Odd Mollys nya vårkollektion och vår OM butik i Väla har fått in nyheterna men det dröjer nog lite tills den kommer i webshoppar, men håll koll!

Svara
Åse 27 november, 2014 - 10:28 Svara
Mia 27 november, 2014 - 11:20

Fantastiskt! Har beställt den nu. Tack! Ha en härlig dag. 🙂

Svara
Åse 27 november, 2014 - 11:21

Kul jag kunde hjälps till! Ha fn fin dag!

Svara
Camilla Bengtsson 27 november, 2014 - 08:38

Klart du behöver en paus, väl värd det. Det är ju mixen av full fart och vila som ger balans. Ha en fin adventshelg!
Camilla i Varberg

Svara
Åse 27 november, 2014 - 10:17

Tack Camilla <3 Fin adventhelg till dig också!

Svara
Sofie 27 november, 2014 - 07:22

Helt rätt att bara ta det lugnt och lyssna på kroppen när den säger ifrån. Är själv väldigt dålig på det och drar ofta iväg och tränar trots att kroppen skriker NEJ. Ibland funkar det och energin kickar igång men väldigt många gånger blir jag dösjuk efter, eftersom det var det kroppen signalerade och jag inte lyssnade. Du ser toppen pigg ut i alla fall och det är ju alltid positivt.

Svara
Åse 27 november, 2014 - 10:26

Ja man ska våga lyssna på kroppen, inte alltid lätt tyvärr. Kram på dig!

Svara
Frida 26 november, 2014 - 15:42

Bara mänskligt❤️
Beundrar dig hur du orkar med allt samt har 5 barn,beundransvärt.
Be inte om ursäkt för att du är mänsklig.
Fin du är i blusen,stod och drog i den på OM inne på väla häromdan:)
Ha en skön dag,Kram

Svara
Åse 26 november, 2014 - 17:53

Tack Frida! Javisst är den söt! Köpte min där 🙂 kram och trevlig kväll!

Svara
Jennie 26 november, 2014 - 13:49

Välbehövlig paus . Blev nyfiken på vilken bcaa du dricker , jag tkr alla jag smakat är så fruktansvärt söta. Förhoppningsvis ska jag få lite inspiration på fitnesmässan i Gbg i helgen !

Svara
Åse 26 november, 2014 - 14:55 Svara
Ann-Sofie 26 november, 2014 - 11:09

Så fin du är i den tunikan, det syns iallafall inte att du känner dig trött och orkeslös ❤️
Kul att ni ska göra vid övervåningen, kanske man man få lite tips…Är nöjd med vår bottenvåning men trots målning och byte av rum förra året så blir vår övervåning inte riktigt som jag vill..:)
Just nu sitter jag och gäspar, mitt ena öga rinner och jag har nog ändå lite känningar i halsen och känner mig dassig( men kan också bero på den planerade löpturen efter jobbet) jag är en latmask men vet ju samtidigt att jag blir så PIGG av att träna. Så jag ska vinna över latmasken i eftermiddag.
Ha en fin dag, kram

Svara
Åse 26 november, 2014 - 14:51

Gulle du, blir alltid så glad av dina kommentarer <3 Usch jag vet, så har jag känt med övervåningen hela tiden - får inte till det!!
Tycker du är superduktig! Viss av oss får ju kämpa med träningen varje gång! Heja oss! KRAM!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.