Ditt och datt

av Åse

Min man börjar försvinna här hemma! Jisses vad han rasar! Nu har han gått ner 10 kg och har bara 6-7 kg kvar tills han är en hunk igen!
Jag längtar tills jag är nere under 70 strecket, då känns det som det inte är evigheter till målet!!
jag har funderat mycket på mitt ätarbeteende. När jag gått i mål förut och under den tiden jag ”hållt” vikten (alltid pendlat 2-3 kg upp och ner) så har jag slutat räkna points och istället börjat med bantartänket då jag ätit på tok för mkt och dåligt 2-3 dagar för att sedan hålla igen rejält några dagar – och så har det fortsatt! Jag inser att det är DET beteendet som jag måste sluta med. Mina planer för jämvikten sedan är att räkna points under mån-fre och sedan ha helgen till att unna mig lite gott utan att frossa! För jag känner nog inte för att ständigt ligga på ca 23-24 pts sedan, utan då ligger jag hellre på ca 20 må-fre för att kunna äta lite utanför programmet till helgen. Men jag inser att jag måste ha någon form av kostplan! För att inte hamna i bantarbeteendet.

Om knappt två veckor börjar Juni på babysim, ser inte fram direkt att visa mig i baddräkt! hehe men men! Man kanske får lite motion! =)

Här är iallafall den målvikten jag trivs bra i, så så här tänker jag se ut igen till sommaren.
En del tycker att jag inte är ”snygg” när jag är målviktig för att jag blir smal så i ansiktet men ärligt, who cares? Jag har hellre en vikt jag trivs med än att försöka matcha mitt ansikte. Jag ÄR smal i mitt ansikte, det är så jag ser ut.
IMG_1611

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Sanna 20 februari, 2007 - 18:59

Äsch skit i de som säger det. Det är bara ren och skär avundsjuka! jag tycker du är jättefin! 😉

Svara
Jempa 20 februari, 2007 - 10:29

DU vet precis vad som passar DIG. Andra kommer alltid TYCKA saker.

PYSS!!! :-*

Svara
Mathilda 18 februari, 2007 - 23:17

Jag tycker du är rent utsagt skitsnygg på bilden. Och du har ju turen, som så många redan sagt, att alltid se smal ut i ansiktet. Endel (typ jag) får ju dubbelhaka och tjocka kinder bara av att tänka på något onyttigt :-d

Svara
LiS 17 februari, 2007 - 19:40

Jag tycker du alltid har ett smalt ansiktev oavsett vikten, vilket klär dig.

När får man se före och efter bilder på gubben då? 😉

Kram kram

Svara
Angelica E 17 februari, 2007 - 14:49

Klart du är snygg på den bilden. Precis som på övriga bilder också. Huvudsaken att du trivs, tjejen! Jag hejar på dig. Det verkar som om killar har en tendens att snabbare gå ner i vikt. Undrar om det har med hormoner eller förbränning att göra.

Gjort ett par besök på Underbar också, men mina kommentarer verkar inte fastna där. Kul att så mycket roligt händer kring dig. Resa, mammaträffar, mm mm. Livet ska upplevas, eller hur? Sol och bad på Kreta, det låter bara sååååå fantastiskt!!!! Likaså Sunwing Resort. Helt enkelt det bästa när man reser med barn.

Fortsatt trevlig helg och stor kram på dig!

Svara
Dessi 17 februari, 2007 - 04:11

Jag tycker du är himla lyckligt lottad som har ett smalt ansikte, och även när du är överviktig syns det inte alls just där 🙂 Precis som för Sara syns det direkt för mig i ansiktet när jag går upp. Jag har gått upp en 5-6 kg sedan november (som jag nu kämpar för att få bort + rätt mkt till) och det syns enormt mycket på kinderna och kring käkbenen.

Svara
Sara 16 februari, 2007 - 17:47

Men först och främst SKA vikten bort – skulle det ju naturligtvis stå, haha

Svara
Sara 16 februari, 2007 - 17:45

Du är ju en sån person som ser smal ut i ansiktet även om du har 25 kilos övervikt, så då är det ju inte så himla konstigt om du ser lite extra smal ut när du är målviktig… Men äsch, shit the same lixom! Huvudsaken att man trivs själv!
På mig syns det däremot direkt i ansiktet när jag går upp i vikt, så det är ju olika för alla!

Tror att jag oxå kommer måsta göra sådär med pointsen när jag väl blir målviktig. Försöka hålla i på veckorna och unna mig lite extra på helgerna. Annars är jag rädd för att jag kommer hamna i precis samma som du pratar om…för jag VET att jag är sån…hrrmmm…

Men först och främst jag vikten bort, sen kan man ta tag i nästa grej! 😉

Svara
margitha 16 februari, 2007 - 16:55

Det är ju du och ingen annan som ska trivas med din vikt. Sedan vad andra tycker kan dom hålla tyst med. Det är ju du som ska trivas 🙂 .Ditt ansikte passar till din kropp. O vad det är orättvist med män, att dom ska rasa så fort i vikt ;)..Heja heja Åse
Kramzi och trevlig helg

Svara
Pjodden 16 februari, 2007 - 14:09

Där e du så fin gumman!! Snart där, fortare än du anar 😉 Puss gumsi :-*

Svara
Cissi 16 februari, 2007 - 12:29

Men gumman, hejja hejja hejja… du är sååå duktig 🙂

Trevlig helg på er!

PUSSSSSS

Svara
vickan 16 februari, 2007 - 10:57

jag tycker ditt ansikte passar alldeles utmärkt till den där slanka kroppen. Mkt bra mål!!!

hejaheja du är där på nolltid. 🙂

Svara
Åsa N 16 februari, 2007 - 10:45

Det är klart att du skall sikta mot den målvikt som du trivs med. Du kommer vara där i ett huj så duktig som du är.

Som vanligt tänker du så sunt ang. hur du skall göra vid målvikt. Man lär sig av sina misstag 😉 Är övertygad om att ju mer likt man kan hålla sitt energiintag över veckan ju bättre för kroppen. Men man är ju inte mer än människa och lite extra gott vill man gärna ha över helgen. Men gott behöver ju inte betyder så stora mängder av det mest onyttiga.

”Inget livsmedel är så dåligt att man aldrig kan äta det, men inget livsmedel är så bra att du enbart kan äta det”.

Kram Åsa

Svara
Ella 16 februari, 2007 - 10:36

Mmmm lite otacksamt när ”gubben” rasar – känner igen det….. 😉 Du är nog helt klart inne på rätt tänk med ditt ”målviktsbeteende”, håll igen på veckan o unna på helgen – SÅ vill jag oxå leva! Ha en härlig helg! kram/Ella

Svara
Maria i Göteborg 16 februari, 2007 - 09:23

Jag är tjock om kinderna oavsett vikt, en riktig hamsterkind faktiskt. Om man skulle gå efter sin ansiktsform så är nog min kropp ganska lagom nu. 😉 Men jag håller med dig, man får helt enkelt känna efter vilken kropp man trivs i och skita i alla välmenande (?) kommentarer.
Heja Åse friskt humör. 😀
Kram från Gbg

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.