Ditt och datt

16 februari, 2007

Min man börjar försvinna här hemma! Jisses vad han rasar! Nu har han gått ner 10 kg och har bara 6-7 kg kvar tills han är en hunk igen!
Jag längtar tills jag är nere under 70 strecket, då känns det som det inte är evigheter till målet!!
jag har funderat mycket på mitt ätarbeteende. När jag gått i mål förut och under den tiden jag ”hållt” vikten (alltid pendlat 2-3 kg upp och ner) så har jag slutat räkna points och istället börjat med bantartänket då jag ätit på tok för mkt och dåligt 2-3 dagar för att sedan hålla igen rejält några dagar – och så har det fortsatt! Jag inser att det är DET beteendet som jag måste sluta med. Mina planer för jämvikten sedan är att räkna points under mån-fre och sedan ha helgen till att unna mig lite gott utan att frossa! För jag känner nog inte för att ständigt ligga på ca 23-24 pts sedan, utan då ligger jag hellre på ca 20 må-fre för att kunna äta lite utanför programmet till helgen. Men jag inser att jag måste ha någon form av kostplan! För att inte hamna i bantarbeteendet.

Om knappt två veckor börjar Juni på babysim, ser inte fram direkt att visa mig i baddräkt! hehe men men! Man kanske får lite motion! =)

Här är iallafall den målvikten jag trivs bra i, så så här tänker jag se ut igen till sommaren.
En del tycker att jag inte är ”snygg” när jag är målviktig för att jag blir smal så i ansiktet men ärligt, who cares? Jag har hellre en vikt jag trivs med än att försöka matcha mitt ansikte. Jag ÄR smal i mitt ansikte, det är så jag ser ut.

IMG_1611

15 kommentarer
0

15 kommentarer

Sanna 20 februari, 2007 - 18:59

Äsch skit i de som säger det. Det är bara ren och skär avundsjuka! jag tycker du är jättefin! 😉

Svara
Jempa 20 februari, 2007 - 10:29

DU vet precis vad som passar DIG. Andra kommer alltid TYCKA saker.

PYSS!!! :-*

Svara
Mathilda 18 februari, 2007 - 23:17

Jag tycker du är rent utsagt skitsnygg på bilden. Och du har ju turen, som så många redan sagt, att alltid se smal ut i ansiktet. Endel (typ jag) får ju dubbelhaka och tjocka kinder bara av att tänka på något onyttigt :-d

Svara
LiS 17 februari, 2007 - 19:40

Jag tycker du alltid har ett smalt ansiktev oavsett vikten, vilket klär dig.

När får man se före och efter bilder på gubben då? 😉

Kram kram

Svara
Angelica E 17 februari, 2007 - 14:49

Klart du är snygg på den bilden. Precis som på övriga bilder också. Huvudsaken att du trivs, tjejen! Jag hejar på dig. Det verkar som om killar har en tendens att snabbare gå ner i vikt. Undrar om det har med hormoner eller förbränning att göra.

Gjort ett par besök på Underbar också, men mina kommentarer verkar inte fastna där. Kul att så mycket roligt händer kring dig. Resa, mammaträffar, mm mm. Livet ska upplevas, eller hur? Sol och bad på Kreta, det låter bara sååååå fantastiskt!!!! Likaså Sunwing Resort. Helt enkelt det bästa när man reser med barn.

Fortsatt trevlig helg och stor kram på dig!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.