Den nakna sanningen

av Åse

Tog ju nakenbilder på mig när jag började viktminska så smått i november och idag tog jag underklädesbilder,var positivt att se!
Jag har kommit bort från ”trekants”looken, som jag får som överviktig. 07 bilderna här. (viktminskningen -07)
Så slimmad som på höger bilden är jag ju inte än så klart eftersom jag väger ca 7 kg mer nu, men figuren är där minsann, bara lite extra vaddering framförallt runt magen! :))
5 veckor och 3 veckor till Mallis! Lyckas jag knäcka 5 kg tills dess så är jag riktigt nöjd! Eftersom jag inte kommer äta kolhydrater även där nere förutom drinkar etc så ska det inte bli några problem att ta det som är kvar när vi kommer hem.
Seeeeeeen kommer en ny resa jag ser fram emot super mycket, målviktsresan! Är så nyfiken på att se om min matplanering kommer fungera!

Häpp!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

46 kommentarer

Aika 14 maj, 2009 - 10:05

Jag kanske ska tjäna en hacka och slå vad om att du ÄR i mål till Mallis! Duktig du e guumis!

Svara
mammaliv 14 maj, 2009 - 08:39

tror absolut du fixar fler kilon till midsommar även om det inte blir alla sju till målet. Oavsett vilket så är du jätte duktig och fin!!

Svara
sofiab 14 maj, 2009 - 07:50

hej!

Du är så duktigt!
när man ser dina bilder så längtar man nästan efter att bli ”normal” igen efter graviditeten som har 8 veckor kvar 🙂
Känns lätt när man ser och läser om dej, även om jag vet att det inte är lätt!

Svara
Åse 14 maj, 2009 - 09:35

Häääärligt med bebis snart!! Det är ju sååååå stort!!!

Svara
Anna 13 maj, 2009 - 21:44

Wow, du är så superfin och det syns så tydligt att du trivs bättre med mindre kilon på kroppen. Ang tunikan så har du för stora kläder de sitter allt väldans slappt.
Kram du är min stora förebild// AnnaMa1

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 21:46

Det är modellen på både tunika och byxa serru 😉 Både byxor och tunika är storlek 38 🙂

Svara
AnnaMa1 13 maj, 2009 - 22:08

du är verkligen smal Åse! Kan inte vänta till jag kan kan ha strl 38:)..Tack för alla bra recept med, äter oftast från din bank. Lycka till med de sista kilona och ha en trevlig tur till Mallis!

Svara
Mia N 13 maj, 2009 - 19:49

Åhh vilka inspirationsbilder!! Mitt dilemma är dock att jag hittar inte rätt metod, har VV:at men det händer nästan inget på vågen… JAg vet att det handlar om att bestämma sig men det är inte så lätt alla gånger! Åhh Åse, what to do??

Kram

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 22:05

Haha jag kan inte svara på det 😉 Du måste prova vad som fungerar bäst för dig vännen 🙂

Svara
Cissi 13 maj, 2009 - 19:03

Skickar lite pepp, klart du fixar 5kg till Mallis!! Tack för all inspiration du delar med dig av här!

Svara
Annika 13 maj, 2009 - 18:58

Saknar ord…

Du är BÄST!

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 22:04

KRAM!!

Svara
isabeli 13 maj, 2009 - 18:11

Jaa, klart att du tar nåra kilon innan Mallis! Detta går ju som tåget 😀

Åhh fy jag får lite vånda, ska jag köra GI.. ska jag inte..? Men jag kan inte leva utan kolhydrater, eller kan jag det? Hur ”vågade” du ta steget? Antar att det bara är att testa 😀 För mig är det inte en komplett måltid om det inte finns ris, bulgur eller potatis vid sidan av köttbiten 😉 Å andra sidan så kände jag ju faktiskt när vi gjorde saffranslaxen att jag nog inte hade behövt ha potatis till, för grönsakerna var fullt tillräckligt. Svårt detta med att hitta sin metod!

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:35

Precis som du så tyckte inte jag att en måltid var komplett utan ris/pasta etc.
Nu så saknar jag det inte ens, handen på hjärtat! Sötsaker kan jag sakna, det kommer jag alltid vara glad för, men jag kommer ju införa dem ppå lördagar i juli.

Ja hur vågade jag? Jag tror att till slut så kunde jag inte blunda för längre att jag var så kolhydratgalen och jag ville bli kvitt det + att jag ville hjälpa Daniel som överåt ris, pasta, potatis.

Jag tycker att du kan börja så smått, börja med att slopa kolisarna på kvällen tex och sedan kan du ju gå efter det.

Svara
Charlotta 13 maj, 2009 - 15:33

Känner att jag vill tacka dig mfl, vars bloggar jag dagligen läser och får inspiration från! Har förstått att det finns väldigt många personer som bara vrider alla kommentarer/iaktagelser/åsikter mm åt alla möjliga håll. Varför hålla på och medvetet feltolka allt hela tiden.

Misstänker att du också får idiotiska kommentarer från personer som bara vill vara otrevliga. Ett stort tack för att du delar med dig och inspirerar mig och många många fler!!! Själv skulle jag nog inte klara av/våga ha en egen blogg och få alla dessa idiotkommentarer om allt man gör eller inte gör.

TACK ÅSE!!!

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 17:27

Tack för dina rader Charlotta!!

Jag måste säga att jag är otroligt förskonad från dåliga kommentarer, lustigt nog!!

STOR kram till dig!

Svara
HannaC 13 maj, 2009 - 15:15

Tack snälla för all din inspiration! Mammsen är på Mallis nu hon… och jag är inte alls avundsjuk…! Eller :S

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 17:28

Tack själv Hanna!
Härligt med semester för din mamma 😉 Ja snart är jag där!

Svara
Cia 13 maj, 2009 - 13:29

Dom där 5 kilona fixar du till midsommar Åse! Du är så otroligt fokuserad och bra på det här! Tack för all inspiration, kram!

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 17:40

Tack och Kram!!

Svara
Nina 13 maj, 2009 - 11:52

Hejsan
Jag blir så inspirerad av din blogg, min vikt är ungefär den som din startvikt var just nu och det mycket för att jag har slutat röka för 1 år sen, jag har dock inte börjat äta mer eller proppar i mig godis eller fika, det är sällan jag köper tex lösgodis till mig själv, utan äter lika mycket mat som innan fast bättre mat (följer mycket av dina VV recept bla) har gått till att använda mycket färska produkter istället för halvfärdigt. Mitt problem är nog att jag äter för ”lite” alltså jag får i mig 2-3 mål om dan, tycker det är så trist att äta ensam, vilket jag är varje dag medan resten av familjen är på skolan och jobb.
Hur som haver TACK för en riktigt inspirerade sida, ska hitta min motiviation också 🙂
Kram

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:45

Tack själv NIna!
Ja det kan vara mkt man måste fundera över när det gäller hur man äter.

KRAM

Svara
Charlotta 13 maj, 2009 - 11:34

Du fixar nog kg innan resan!

Jag är lite sugen på att köra GI men kontrollfreak som jag är så undrar jag hur man gör när man är nöjd med viktminskningen och inte vill gå ner mer?? Hahaha jag kanske inte behöver ta ut problemen i förväg, först måste jag ju gå ner..hahaha!

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:42

Haha ja då återinför man lite kolhydrater 😉 alternativt gör som jag kommer göra, göra low carb på vardagar och äta kolhydrater på helgen, man får prova sig fram!

Svara
Nina 13 maj, 2009 - 10:34

vilken trevlig blogg du har, och inspirerande! jag försöker själv gå ner till min drömvikt, (jag har inte så jättemånga kilon att gå ner) men jag tappar hela tiden motivationen, varför vet jag inte egentligen.. 🙁

ha det bra, klart du klarar 5 kg till din resa.. önskar jag kunde gå ner mina 5 kg till min greklandsresa, bara 9 dagar bort 😉

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 18:43

Ha en sköööön semester!!

Svara
Jessica 13 maj, 2009 - 09:21

klart du klara 5 till resan!! Hejja hejja!!
Du är så duktigt !!

pusssss

Svara
Therese Madeleine 13 maj, 2009 - 09:18

Hej Åse!
Det jag gillar med dej är att du är sååå fokuserad, att inte gå imål är otänkbart för dig! Du e la´för go´!!
Läste att du oxå väger dej varje dag, och så funkar min kropp med att jag väger mer mitt i veckan. Fast jag blir så missnöjd att jag nästan hoppar av varje dag istället. MEN då kommer man ju aldrig i mål!!
VV är oxå över för min del fast vi haft ett föhållande sedan 2/2 1998!! Jag kom aldrig imål, men det ska jag göra nu med GI, nuförtiden blir man ju mätt.
Och det är oxå en konstig känsla- att man är mätt så länge!
Nog babblat! Ha en skön onsdag!!
Kram
Madeleine

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 09:31

Hihi, that’s me, vissa kallar det fantatisk hahaha 🙂

När det gäller GI/VV så känner jag att en av fördelarna är ju att man känner sig friare. Jag ska ut och äta vid tre tillfällen denna veckan och hade det varit som VV:are så hade jag känt mig lite begränsad, avstått från mkt av det jag egentligen velat ha.
Men som det är nu så tycker jag att det är enkelt, jag beställer antingen in en god sallad med fet dressing;) Eller en god kötträtt med sås och ber om grönsaker istället för potatis etc. Det är ju lättare och roligare att kunna äta så än att försöka välja det smalaste alltid (som ofta blir fisk eller kyckling och så skippade man såsen)

Jag känner även att jag kommer ha lättare att hålla nollan på Mallorca! Att kunna frossa i alla goda rätter så länge jag håller mig borta från ris, pasta, pommes etc.
Eftersom jag inte ätit några kolhydrater sedan jag började så har jag inget sug efter sådant så det känns inte som ngt svårt att avstå.
Det är ju betydligt svårare att äta fettsnålt utomlands, det slipper jag nu!

Svara
Therese Madeleine 13 maj, 2009 - 09:38

Och vi ska till Turkiet om 8 veckor, hoppas jag hittar bra mat där oxå! Får nog skippa ölen iaf;-)
Det får bli någon drink istället;-)
V 44 ska vi till Cypern och där var det lätt att välja GI, särskilt frukosten!!
Kram & tack för att du tar dej tid och svarar <3

Svara
marika 13 maj, 2009 - 08:38

Hej Åse!

Jag tjuvkikade på vågen precis och den visade -1 kilo sedan i lördags!!! 1000 tack för din inspiration och GI tänk, det bästa som kunde hända=)

Kram

Svara
Åse 13 maj, 2009 - 08:40

GRATTIS Marika!!!!

Så roligt att allt fler upplever det positiva med GI tänket, vilken fas man än bestämmer sig för att satsa på! Min tid som Viktväktare är över kan jag säga nu när jag hittat detta som jag känner fungerar så bra, dessutom skönt att slippa räkna 😉

Svara
Teres 13 maj, 2009 - 07:09

Åse du är så himla duktig och jag tror du kommer ha gått ned mer än 5 kg till mallis 😉

Kram Teres

Svara
jenina 13 maj, 2009 - 04:42

De förra bilderna är så inspererande! Får vi se de nya bilderna också 🙂 ? Nyfiken!!

Svara
Ulle 12 maj, 2009 - 22:39

56 kilo är rena inspirationsbomben;) Känns lite så där halvtrögt nu, men efter en runda hos dig blev jag minsann peppad! Tack Åse för att du delar med dig. Och 5 kg till mallis, är det någon som klarar det så är det du!!

/Ulrika

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 22:41

Tack för de gulliga raderna! 😉

Svara
a-k 12 maj, 2009 - 22:28

JAg ser bara de gamla bilderna, eller var det kanske det du menade?

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 22:37

Japps, menar de gamla.

Svara
sosod 12 maj, 2009 - 22:27

Måste bara fråga, jag ser ut ungfär som du gjorde över magen (vid 81 kg) efter mina nu två graviditeter. Hur mycket situps/magövningar har du gjort för att komma i form? Har det ”räckt” med viktminskningen eller har du kombinerat? Själv gör jag magisar varje dag men jag tycker inte att det hjälper. Har 12 kg kvar till målvikt så det är ju ”vaddering” i vägen såklart, men det skulle vara kul att veta och jämföra..

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 22:36

Hej!

Nej jag har inte tränat någonting!
Antar att jag har bra gener 🙂

Svara
Ingela 12 maj, 2009 - 21:55

Jag är verkligen imponerad, det är ändå en lång resa du gör, på sitt sätt, även om du gjort den förut och vet att du kan gå i mål!

Klart du klarar ett par kilo till innan Mallorca, och oavsett om det blir fyra eller fem eller sex kilo så är du ju nästan i mål! Lycka till!

En kort fråga; hur ofta väger du dig? Jag vet ju att du uppdaterar här en gång i veckan, men väger du dig däremellan också? Jag tycker det är svårt att inte väga sig ofta, man vill ju så gärna se snabba resultat, men samtidigt fluktuerar man ju ändå lite i vikt varje dag så det blir mest frustrerande.

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 21:59

Jag väger mig i princip varenda dag faktiskt, dels för att jag är nyfiken och för att jag tycker att det är intressant att se hur vikten faktiskt inte bara går ner för varje dag utan att man ofta har ett ”schema”.
Jag väger tex ganska mkt mer i mitten av viktminskningsveckan än tom sista lägsta vikt! Sedan tar det ett skutt neråt 2-3 dagar innan nästa slutvägning. Superlustigt, men så är det.

Sedan är det även för motivationens skull, tryter den en dag så kan det vara så att man ”skärper” sig för man vill ha en bra siffra dagen därpå.

Svara
Lisa H 12 maj, 2009 - 21:41

helt sjuk skillnad på de bilderna!! Du e duktig!

Svara
Åse 12 maj, 2009 - 21:43

Tack stumpan!
och du… SAKNAR DIG/ER!

Svara
Vera med flera 12 maj, 2009 - 21:07

Hej Åse!

Det är sååå inspirerande och pappande att kolla på dina före och efter bilder!

Kraam Vera (som för tillfället bloggar på http://mindreavmig.blogg.se )

Svara
Ida 12 maj, 2009 - 20:47

Kommer inte in på den sidan 🙁 det står att jag ska registrera om mig. Kommer in på alla andra sidor.
/Ida

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.