Dag 4

av Åse

Oj nu rullar det verkligen på! Jag är helt inne i tänket och det känns sååååå skönt! Ska bli kul att gå till VV på tisdag!
Vi storhandlade i sen eftermiddag så lunchen bestod av mackor eftersom det ekade sååååå tomt i kylskåpet. Tog en tallrik gröt innan vi åkte för att förhindra suget efter massa annat.

Dagens matsedel:

Frukost: 2 rågkakor med pastrami = 4 PTS
Mellis: 1 apelsin och lite mörk choklad = 0.5 PTS
Lunch: 3 rågkakor med philadelphia light = 5.5 PTS
Mellis: 1 apelsin och en tallrik havregrynsgröt med banan, kanel och minimjölk = 3.5 PTS
Kvällsmål: Min thai kycklingwok med nudlar = 6.5 PTS
Kvällis: 1 apelsin

Summa: 20 PTS
(hmmm för lite! Får nog ta en kvällsmacka!)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Louice 5 januari, 2007 - 22:27

Rågkakorna du äter…dom är jag lite nyfiken på. Vad är det för sort? De lät goda iaf.

Förresten så hinner jag före dej till VV…hihi…ska in på mån.kväll.

Kram!

Svara
Åsa N 5 januari, 2007 - 19:50

Du är duktig. Nu ska jag göra vår vfavorit bland dina recept: Het kycklinggryta. Den är supergod!
Trevlig helg
Åsa

Svara
jessica 5 januari, 2007 - 11:12

Är det samma pst på alla sorbet smakerna?

Svara
Nettan 5 januari, 2007 - 10:41

Spännande Åse, att du är igång igen med viktminskningen! Hittade precis hit, har också tagit nya tag och än så länge går det riktigt bra!
Kommer att kika in med jämna mellanrum!

Kram

Svara
Finna 5 januari, 2007 - 10:12

Va kul att det rullar på för dig med! Hoppas verkligen att det håller i sig. Heja oss =)!

Svara
Pjodden 5 januari, 2007 - 01:08

Jaa sugna på samma idag 😉 eller så var det för att jag hade inget annat i frysen 🙂 hittade en låda med rester i och till min glädje så var det min thaiwok i där =) så lite fullkornsnudlar som jag rörde i det och vips så var man helnöjd 🙂
Kramis

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.