Chèvre Chaud och prisad Champagne

av Åse
I betalt annonssamarbete med Dryckestipset, för dig över 20 år, innehåller annonslänkar

Hej torsdag och nu nalkas det redan helg igen!
Har ni något roligt planerat? Vi har i nuläget inget planerat, känns skönt. Lite sugen på att gå ut och äta, vi får se!
Hemmafix blir det i vanlig ordning, tänkte ge mig i kast med att rensa skåp och lådor, tro mig det behövs!

I dag var det i iallafall premiär för gymmet igen – som jag saknat det!
InBody mätning gjord och nu kan det bara bli bättre haha! Ska sätta mig och skriva ihop ett träningsschema sedan.

Lite nytt till hemmet har kommit, vi har en hel del att fixa med i vår och sommar i huset. Känns kul!
Fast mer om det senare!
I går kom i i alla fall våra nya barstolar, LÖV them! (HÄR hittar ni dem)

Nu kommer ett helgtips till er! 💕

Bonnet Grande Réserve Brut är en fyllig, fruktig Champagne med frisk syra och med smak av röda höstäpplen, rostat bröd, nougat, gula plommon och apelsin.
Rik eftersmak och ett riktigt trevligt bubbel tycker vi!
Detta är en cuvée som består av 80% Pinot Noir och 20% Chardonnay. Bonnet Grande Réserve framställs genom att basviner med en ålder på två till åtta år, totalt 45% reserve vin blandas.
Efter det lagras det på sin jästfällning i flaska minst 36 månader.

Kommer i en presentförpackning som är så vårig och söt!

Detta är en prisad Champagne!
I årets Vinordic Wine Challenge drog Bonnet Grande Réserve hem silver i kategorin champagne 301-400 kr per flaska.

Vi avnjöt bubblet till en Chèvre Chaud! Alltså det är ju SÅ gott!
Vilket bröd man har väljer man själv, jag kan tipsa om detta glutenfria brödet som även är lågt i kolhydrater.
Vill man inte ha något bröd alls? Lägg på en salladsbädd bara! Gott med lite körsbärstomater (varför inte ugnsstekta?)

Snabbt och enkelt att göra!

Chèvre Chaud
2 personer:

2 nävar ruccola
2 skivor bröd, smörstekta
2 tjocka skivor chèvre
1 msk flytande honung
2 msk rostade pinjenötter
2 kvistar rosmarin

Montera chèvren på det smörstekta brödet, gratinera i 250 g i ugn tills osten fått fin färg.
Lägg ruccola på två tallrikar. ringla lite balsamico över och lite salt.
Ringla över honung, toppa med pinjenötter och en rosmarinkvistarna.

Bonnet Grande Réserve Brut
Grande Réserve Brut | 750 ml | ALK 12,5% | Socker: 0,6 g/100ml | 309 KR

Ni kan läsa mer om vinet HÄR och hitta var ni kan beställa det.

Annons för TrendRehab

STARTA 2025 STARKT!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

6 kommentarer

Eva 11 februari, 2022 - 12:15

Hej😍 letar efter tomater i ugn som görs flera timmar i ugnen. Är det här eller hos Victoria jag läst det🤔
Vet inte vad jag ska söka på😂🙈
Trevlig fredag☀️

Svara
Åse 11 februari, 2022 - 14:33

Hej! ♥️
Jag har nog inget eget recept för det! Men det finns på bloggen i lite olika recept tex: https://www.56kilo.se/pasta-med-saffranssas-rakor-och-ugnsbakade-tomater/

Och

https://www.56kilo.se/kycklingcafedeparis/

Jag brukar sätta in dem antingen på låg värme (150 g) och köra ca 1 timme) eller på 200- 220 g och i 25-30 min!
Salt, olivolja, balsamvinäger på 🤟🏻😍

Svara
Eva 11 februari, 2022 - 15:12

Tack snälla🙏 Måste läst nån annanstans. Där skulke dom vara inne 2-3 timmar.
😘😘

Svara
Åse 11 februari, 2022 - 15:29 Svara
Victoria (matplatsen) 12 februari, 2022 - 20:39

Det var nog hos mig 🙂

Svara
Petra 11 februari, 2022 - 06:56

Goder morgon!
Helgen går i lugnets tecken. Tänker försöka få in någon eller några promenader (om det går i halkan) och hämta hem några kartonger med saker som stått förvarat hos svärfar inför inflytten. Med mindre boende (och förvaring) så blir det till att försöka sortera så mycket som möjligt. Har det inte saknats under detta år behöver man det ju inte. F.om nu är det ” 1 in, 1 ut” som gäller….*L*
Ha en toppenhelg!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.