Chakra infraröd bastufilt

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Jag lovade ju att berätta mer om bastufilten som jag nu haft i någon månads tid.
Jag har ju tidigare talat varmt om IR madrasserna (och även de fantastiska vibbplattorna som verkligen ger kroppen en bra träning på kort tid!)

Just nu (tom 27/5) ger min kod som ni hittar längst ner hela 24% rabatt!

Den infraröda bastufilten kombinerar helande stenar, fotonterapi, IR ljus och PEMF-teknologi i ett säkert, anpassningsbart format för djup avslappning och potentiell läkning i hemmet.
Förbättrad blodcirkulation, smärtlindring, avgiftning, bättre sömn och minskad stress men ger inga skadliga bieffekter.

 • Avancerad PEMF-teknologi och Fotonterapi
 • Heltäckande bastueffekt utan att ta plats
 • Chakra behandling
 • Två uppvärmningszoner
 • Produkten stöder samtidig användning av två personer

Vad är fördelarna med en Chakra Bastufilt?

   1. Djupare värmepenetration: Infraröd strålning tränger djupare in i huden än vanlig bastuvärme, vilket kan bidra till att lösa upp muskelspänningar och lindra smärta mer effektivt.
   2. Ökad detoxifiering: IR-bastur kan hjälpa kroppen att svettas mer effektivt, vilket kan bidra till att eliminera toxiner genom huden.
   3. Förbättrad blodcirkulation: Värmen från IR-bastun kan öka blodflödet och förbättra cirkulationen, vilket kan främja läkning och återhämtning av vävnader.
   4. Stressreducering och avslappning: Användning av en IR-bastu kan bidra till att minska stressnivåer och främja avslappning genom att frigöra endorfiner och sänka kortisolnivåer.
   5. Hudförbättring: Regelbunden användning av IR-bastun kan förbättra hudens hälsa genom att öka blodflödet och hjälpa till att rensa porer. Ger även ökad kollagenproduktion.
   6. Viktnedgång: Även om det inte är en ersättning för träning och en hälsosam kost, kan den ökade svettningsprocessen i en IR-bastu bidra till att bränna kalorier.
   7. Lägre temperaturer: IR-bastur fungerar vid lägre temperaturer (vanligtvis mellan 40-60 grader Celsius) jämfört med traditionella bastur (80-100 grader Celsius), vilket kan göra dem mer bekväma för personer som tycker att hög värme är obehaglig.
   8. Hjärt-kärlfördelar: Användning av IR-bastu kan efterlikna effekterna av måttlig träning på hjärt-kärlsystemet, vilket potentiellt kan bidra till förbättrad kardiovaskulär hälsa.

Det infraröda ljusets förmåga att värma är tydlig. När vi befinner oss i direkt solljus känner vi oss varma då vår kropp absorberar de infraröda strålarna. Om ett moln passerar förbi och skuggar solen känner vi oss omedelbart kallare. Detta beror inte på att utomhustemperaturen sjunker, utan att molnet hindrar de infraröda strålarna att nå oss. Det är det infraröda ljuset som upplevs som värme när man vistas i solen.

Bastufilten har Två stycken reglage: Med två digitala kontrollpaneler erbjuder bastun möjligheten att skräddarsy din avslappningsupplevelse, från temperaturinställningar till behandlingstid, vilket möjliggör en personlig terapeutisk session i ditt eget hem.
Vill man inte ha täcket på sig för bastueffekt kan man ligga på enbart madrassen och använda pemf och fotontekniken + värmen.

Är ni nyfikna på PEMF tekniken och FOTON så hittar ni det i det HÄR inlägget där jag skriver om PEMF IR madrassen.

Mina erfarenheter och tankar

Jag har ju skrivit mycket om IR madrassen och jag ÄLSKAR den!
Jag märker direkt när jag slarvat med den.
Jag känner mig lättare och mindre svullen när jag använder den, mindre stel i axlar och överlag uppleveer jag en smidigare kropp. Min Alice (16 i september) som dels tränar mycket men även har det stressigt i skolan är ofta SÅ stel i axlarna har jag ordinerat IR/Bastufilten till.

Med bastufilten får jag samma effekt som med IR madrassen men även bastueffekt!
Trycket från täcket ger också en djupare avslappning (tex som ett tyngdtäcke.
Nu är det sommar men till hösten så kan jag tänka mig att den är underbar att krypa in i! jag ligger ju ofta under mitt värmetäcke större delen av året!

Om ni är sugna på att investera i er hälsa så ger just nu min kod 56kilo er hela 24% rabatt tom i morgon, Mors Dag!
Läs mer HÄR!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.