Campadre Du & Jag

av Åse

Missa inte Du & Jag på Campadre i dag! Söta blusar där till toppenpris!!
Själv klickade jag hem denna söta kofta till min dotter, för 399:- i stället för 1299:-!!


annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Margareta 22 november, 2023 - 11:29

Hej alla jättegoda biscottin med saffran, jag gör om recepten lite när jag bakar. Vispar sockersmöräggsmeten lite kallpressad rapsolja länge så den blir sådär len o fluffig, använder vanligt mjöl ca 5 dl, 2 dl mandelmjöl o 1 dl havregryn o så sänker jag värmen till 175 grader för min spis blir lite för varm gäller nästan allt jag bakar tycker att om man bakar med lägre värme o lite längre så blir allt mycket bättre, sen är det så klart att allt ibland misslyckas ändå men alltid kul o prova nya recept o få lite inspiration måste tillägga att jag älskar saffran♥️

Svara
Tove 25 november, 2011 - 19:03

Flott og søt jakke.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.