Hej hej på er!
Vi ska strax boarda planet mot Los Angeles! Helt underbart ska det bli!
Ni får haka på såklart! Jag lär lägga upp massor på Instagram Stories så följer ni inte mig redan så får ni göra det =)
När vi var i Paris så åt vi den här skönheten på Cocorico
alltså huuuuur gott!? De hade pankopanerat camemberten så det är ett tips om man äter vetegluten.
Jag gjorde en kopia som smakade minst lika gott!
Krämig camembert som flyter ut! jag har hittat min favoritsallad! MUMS!!
Skriv utCamembert Sallad med Prosciutto
- Portioner: 1
Ingredienser
1 mini camembert (ca 125 g)
Blandad sallad
5 körsbärstomater
4 skivor prosciutto
olivolja, vit balsamvinäger
salt och peppar
3 valnötter, grovt hackade
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 gr.
Ta bort pappret från förpackningen men lägg camamberten i trälådan igen. Sätt in i ugnen i ca 7-8 min.
Montera salladen och grönsakerna på tallrik, ringla lite olivolja och vinäger över. salta och peppra något. Halvera körsbärstomaterna och lägg på dem. Fördela prosciutton. Lägg camaberten i mitten och ringla äver lite honung eller fibersirap och valnötterna ovanpå osten.
annonslänkar
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
7 kommentarer
Åååå, ser supergott ut!
Tips till andra följare, om ni liksom jag är allergisk mot nötter, byt mot solroskärnor eller rostade sojabönor 😊. Blir såklart inte samma, men man får lite crunch….
Ha en härlig resa!
Ser underbart smarrigt ut, Tack för recept! Ska absolut testas!
Det måste du! Såååå enkelt och gott!
Ha en helt underbar resa! Jättekul att följa dej här! Vi åker 3 veckor till USA snart, ska bli såå härligt! Tack för alla fina recept!
Åh vad härligt! DEt kommer uppdateringar =)
Klart jag följer med till LA, om än ”bara” på insta.. Camembert och lufttorkad skinka är ju en helt fantastisk combo! Mums!
Önskar er en fantastisk resa på alla sätt!
Kram 💕
Tack darling!! ✨🌸😘