Camembert Sallad med Prosciutto

13 juni, 2018

Hej hej på er!

Vi ska strax boarda planet mot Los Angeles! Helt underbart ska det bli!
Ni får haka på såklart! Jag lär lägga upp massor på Instagram Stories så följer ni inte mig redan så får ni göra det =)

När vi var i Paris så åt vi den här skönheten på Cocorico

alltså huuuuur gott!? De hade pankopanerat camemberten så det är ett tips om man äter vetegluten.

Jag gjorde en kopia som smakade minst lika gott!

Krämig camembert som flyter ut! jag har hittat min favoritsallad! MUMS!!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Camembert Sallad med Prosciutto


  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

1 mini camembert (ca 125 g)
Blandad sallad
5 körsbärstomater
4 skivor prosciutto
olivolja, vit balsamvinäger
salt och peppar
3 valnötter, grovt hackade


Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr.
Ta bort pappret från förpackningen men lägg camamberten i trälådan igen. Sätt in i ugnen i ca 7-8 min.
Montera salladen och grönsakerna på tallrik, ringla lite olivolja och vinäger över. salta och peppra något. Halvera körsbärstomaterna och lägg på dem. Fördela prosciutton. Lägg camaberten i mitten och ringla äver lite honung eller fibersirap och valnötterna ovanpå osten.

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

7 kommentarer

Nina 14 juni, 2018 - 16:35

Åååå, ser supergott ut!
Tips till andra följare, om ni liksom jag är allergisk mot nötter, byt mot solroskärnor eller rostade sojabönor 😊. Blir såklart inte samma, men man får lite crunch….
Ha en härlig resa!

Svara
Tanja 13 juni, 2018 - 11:55

Ser underbart smarrigt ut, Tack för recept! Ska absolut testas!

Svara
Åse 14 juni, 2018 - 00:42

Det måste du! Såååå enkelt och gott!

Svara
Yvonne Löf 13 juni, 2018 - 09:37

Ha en helt underbar resa! Jättekul att följa dej här! Vi åker 3 veckor till USA snart, ska bli såå härligt! Tack för alla fina recept!

Svara
Åse 14 juni, 2018 - 00:42

Åh vad härligt! DEt kommer uppdateringar =)

Svara
ÅsaS 13 juni, 2018 - 09:05

Klart jag följer med till LA, om än ”bara” på insta.. Camembert och lufttorkad skinka är ju en helt fantastisk combo! Mums!
Önskar er en fantastisk resa på alla sätt!
Kram 💕

Svara
Åse 13 juni, 2018 - 09:10

Tack darling!! ✨🌸😘

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.