Byter vägdag – Igen!!!

av Åse

Hmm ja efter lite eftertanke inser jag nog att även om måndagen inte är optimal så är den nog bättre än lördagen.
Tre anledningar:
1) Ibland kanske man vill festa till det lite redan på fredagen 😉
2) Vi äter alltid tillsammans i vår familj och speciellt lördagsfrukosten är ju lite helig! Att tvinga familjen att vänta tills jag vägt mig (ca 10:30 är jag hemma igen) känns inte så snällt *S* Och att äta stor lördagsfrulle innan är det ju inte tal om!
3) Ofta ska man ju i väg på diverse inplanerade saker på lördagar och då känns VV mötet lite ” i vägen”

Så nästa måndag blir det alltså vägning igen!
Har saknat mötena, var ju ett tag sedan nu pga helgdagar och sjukdom!

I veckan blir det till att spara points!
På lördag kommer kära syster yster med familj + kompis och ev andra syster ystern också dels för att Daniel fyller år nu på onsdag och sen för att det är MELLO! Så vi ska grilla, blanda drinkar och ha allmänt mys! Ska bli sååååå roligt! Vi kan verkligen ha roligt ihop! Så jag vill ha 30 sparade! Dvs jag tänker spara 3 om dagen tom fredag och sedan äter jag lätt på dagen och sparar resterande till kvällen – då kan jag slösa ganska friskt! 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

jenny 7 maj, 2007 - 10:18

Håller med dig helt och hållet! Man behöver lite extrapoints till fredagen också och nu när det är Melodifestivalen så blir det ju verkligen äta av…
Personligen tycker jag att helgerna är supersvåra. Jag har så svårt att spara till helgen för mina dagar är så långa. Jag äter frukost redan vid 5:45 och tränar jag på kvällen behöver jag äta efteråt och då bli sista målet så sent som 20:00.
kram

Svara
Millis 7 maj, 2007 - 09:08

Ja, dagen är ju trots allt inte sååå himla viktig. Det blir ju ändå en nedgång i det långa loppet även om det kan bli ett mindre minus någon måndag för att man haft en festhelg. Själv väger jag mig tisdagar, ingen egentlig planering alls bakom det egentligen förutom att det råkade bli en tisdag som jag verkligen bestämde mig för att göra omstart i slutet av februari och sen har jag liksom vägt mig en gång i veckan därefter (+ ett antal smygvägningar däremellan förstås *hihi*).

kram snyggo!

Svara
Jessica 7 maj, 2007 - 08:24

haha,härmapa 😉 Jag hade först måndagar o sen skulle min syster haka på o hon valde fredagar o sen så skulle vi byta till lördagar men jag har nu valt att byta tillbaka till mina måndagar.
Fördelen är att man inte vill fuska eftersom man vill ha ett bra resultat på måndagen ju.

Grattis till ditt minus! Då är helt otroligt!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.