Borta bra men hemma TVÄRBÄST

av Åse

Hej raringar!

Vi är hemma igen, men det har ni nog förstått 😍🔆
Vi rullade upp på vår älskade gata i söndags runt lunch och både voffsingarna, Nico och grannarna tog emot oss ♥️
När jag kom in i huset så blev jag helt överväldigad av hur mycket jag ÄLSKAR vårt hem.
Hade glömt det.

Nico har tagit hand om växterna och jag hade tom en dröm natten innan att mina Westerlunds var döda haha!
Icke, de frodas och min orchidé likaså! Mammas duktiga kille! Han har lagat mat varenda dag, ibland med mig på facetajm där jag lärt honom alla mina knep 😍

Jag gick runt och söp in känslan av HEMMA.
Tänk att man ska sakna kon först när båset är tomt..
Det är nog det bästa med långsemester, att få lämna hemmet och alla måsten men att sedan få komma hem till alla måsten och allt det som är HEMMA! 💕

Vi packade upp allt och grejade hela eftermiddagen, sedan stupade vi i soffan, åt hemmagjorda hamburgare, lite glass och tittade på ”Poirot” The ABC Murders och så klart slocknade vi båda.

Sov som en stock i egen säng (8 1/2 timmar och igår packade jag upp det sista och tvättade och hade ett efterlängtat besök hos Katja som är både min vän och kiropraktor.
Har haft otroligt ont i min vänstra skinka som bråkar (roterar höften som gör att jag sitter direkt på vänster sittknöl) och bröstryggen och nacke behövdes fixas efter allt sittande både i bil och i solstol 🥴😅

Storhandling efter det och sedan kom grannarna över på en spontanare så det blev det BBQ knyte, de hade tagit fram räkor så det blev lite allt möjligt ♥️
SÅ mysigt vi hade det. Alice och Juni hade båda kompisar som skulle sova över så det blev fullt hus – love it!

Padrones YUM – Kan leva på det!

I dag har jag ätit gofrulle med hallon från trädgården och så väntar jag in en kille som ska ge offert på att måla om huset – VITT och LJUS GRÅTT ska det bli! No more tegelfärg.

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Ulrica Pettersson 15 juli, 2019 - 07:15

Hrj8 Åse blev så förtjust i tallriken med fjärilar, var hittar jag den?Kram Ulrica

Svara
Åse 15 juli, 2019 - 09:37

Hej! De är från Mateus 💕

Svara
mallan 11 juli, 2019 - 13:12

Välkomna hem!

Svara
Åse 11 juli, 2019 - 14:03

TACK ♥️

Svara
Mammatilltvå 11 juli, 2019 - 12:51

Hej! Vilken härlig semester ni haft! Alltid skönt att komma hem dock och man har ju sina härliga minnen kvar! 💞
En fråga; är du nöjd med Xlash istället för fransar? Jag funderar på att sluta med mina köpta fransar och har köpt hem Xlash nu. Tycker dina fransar ser fina ut, hur många veckor tyckte du det tog innan fint resultat? Ha en fortsatt fin sommar och tack för mysig blogg. Kram ♥️

Svara
Åse 12 juli, 2019 - 13:57

Så är det ju! 👌🏻
JA verkligen! Oerhört nöjd! Ångrar inte en sekund att jag slutade bygga fransar! Mina är långa och svarta nu och jag underhåller med Xlash, jag har fortfarande kvar i den jag köpte så den är dryg!Någon månad får man nog räkna med ocvh lite längre när man haft fransar då de är rätt korta när man tagit av dem. Kram och kul du trivs här 🌸

Svara
Birgitta 9 juli, 2019 - 22:16

Visst är det så att när man är iväg så njuter man såklart där man är. Upplevelser, dofter, ljud och smaker från en annan plats är härligt. MEN jag håller med dig – känslan av att vara hemma efter en resa är underbar! Iår har vi ”Hemester” och jag njuter av mysiga mornar (och kvällar) i vårt fina uterum. Små utflykter för dagen har vi också planerat. Är en riktig hemma-tös faktiskt, hehe.

Så fina och goda dina hallon ser ut, vilken sort har ni?

Har gjort dina färsbiffar med fetaost och grillad paprika flera gånger och jösses vilken ljuvlig smak det blir! De är verkligen uppskattade här hemma.

Ha en fortsatt skön sommar!
Kram/ Birgitta

Svara
Åse 12 juli, 2019 - 13:59

Låter underbart med hemester! 😍 Och fint uterum går ju inte av för hackor! Det vill jag också ha.
Du jag vet tyvärr inte 🙈 Sparade aldrig planteringskortet..
Kul att färsbiffarna uppskattas! De måste jag snart göra igen 💖 KRAM

Svara
Ingela Persson 9 juli, 2019 - 16:03

Hej hej och Välkomna hem.Hälsningar. Ingela 💕

Svara
ÅsaS 9 juli, 2019 - 15:39

Välkomna hem! Fullt upp första dagarna innan man kommit iordning med all uppackning, tvätt och att landa igen. Men visst är det så som du skriver – borta bra, hemma bäst!
Själv börjar jag komma in i semesterrutiner, och semestermood, trots att det fortfarande är 9 arbetsdagar kvar till den riktiga, efterlängtade semestern. Rensar och röjer i skåp och lådor. Jag som har så mycket ”skit” som bara står. Sålde av lite på loppis i helgen, men fortfarande mycket kvar. Idag åkte iaf kläder och skor till bättre behövande – vilken befrielse!
Passade även på att luncha ute med de två tonåringarna – mys!
Nu blir det en kopp kaffe och sen på’t igen!
Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.