Biffwok i Oystersås

av Åse
Annonslänk till Svenskt kosttillskott

Den här biffwoken är magiskt god!
Blir alltid succé och våra barns givna svar om jag frågar dem vad de är sugna på!

Hej på er!

Nämen hörrni, vad är det för sommar vi kom hem till? Såååå tröttsamt med allt regn, allt det grå och det ser ju inte ut som det ska bli bättre?

Dagens frulle – back to basic. Älskar detta!

Lite julafton idag! Min nya vibrationsplatta kom tidigare! Ska bli såååå spännande att börja använda den! Självklart ska jag skriva mer om den och min erfarenhet av den!
Uppdaterat juni 2023!  Så här nästan 2 år senare så är jag helt såld! Läs mer HÄR och hitta en kod som ger er minst 20% rabatt!

Har suttit och skrivit ner receptet till kvällens midda nämligen Gaeng Keow Wan Gai! Kyckling i grön curry, kommer servera blomkålsris till tänkte jag.
En favorit!
Jag älskar orientalisk mat – bästa bästa! Gör ni?
Receptet jag bjuder på idag åt vi i förrgår – barnen tyckte det var sååååå gott! Minst lika gott som på restaurang 😉
Mina favorit lågkolhydratnudlar är  DE HÄR

Jag älskar att äta med pinnar, gör ni?
Ett bra sätt att äta ”mindfull” haha, det går ju inte att kasta i sig maten direkt! 😄

Hoppas ni provar detta, var galet gott!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Biffwok i Oystersås


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

500 g lövbiff
2 msk kokosolja utan smak eller likvärdig olja
200 g broccoli
2 st pak choi
200 g ostronskivling eller shitakesvamp
1 vitlöksolo (eller 2-3 vitlöksklyftor)
1 dl oystersås (ostronsås, fnns på asiatiska hyllan i din lokala icabutik tex)
2 msk japansk soja
2 tsk sesamolja
koriander


Instruktioner

Strimla köttet, grovhacka svampen och skär broccolin i mindre bitar. Dela i små buketter, skär stammen i skivor och sedan i mindre bitar.
Skiva vitlöken i tunna skivor.
Koka nudlarna eller skölj low carb nudlarna.
Hetta upp olja i en panna och stek lövbiffen hastigt.
Ta upp och lägg på fat. Stek svamp, vitlök, broccoli, pak choi i samma panna med eventuellt lite mer olja.
Lägg ner köttet igen. Rör ner oystersås, japansk soja, sesamolja och nudlarna och blanda allt.
Servera genast.
 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

17 kommentarer

Rebecca 27 oktober, 2024 - 21:59

Hej! Tänkte testa detta receptet imorgon! 😻Hur mycket nudlar hade du i?

Svara
Vibrationsträning på Vibbplatta - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 16 maj, 2023 - 18:28

[…] mina vänner! Det tog bara 1,5 år för mig att skriva det här inlägget som jag lovade HÄR när jag precis fått hem min 4FitnessPlate-4D men nu kommer ett fullproppat […]

Svara
Jenjo 13 augusti, 2021 - 15:19

Tack för receptet! Ska prövas! Min sambo tror inte han gillar orientaliskt mat för nån gång åt han något dåligt på en kinarestaurang. Men om jag bara säger att jag provat ett recept utan att gå in på detaljer så funkar det. Och mellan dig och mig kan jag berätta att han ÄLSKAR orientaliskt mat, han vägrar inse det. 😉
Jag ska prova detta och se hur det funkar. 🙂
Ha en underbar helg! 😀

Svara
Jeanette 13 augusti, 2021 - 09:10

Hej, jag har också vibbplatta, bästa jag skaffat. Så viktigt att hålla igång lymfsystem och annat för att må bra. Tack för receptet, det set gott ut, ha en trevlig helg:)

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 09:11

Åhhh men berätta mer!
Kör du statiska övningar eller träning på den?
Hur ofta?
KRAM och trevlig helg!!

Svara
Magdalena 13 augusti, 2021 - 10:44

Vi älskar allt asiatiskt i vår familj så tack för lite ny inspiration, detta ska provas pronto!😍 Och äter gärna med pinnar också😄👍🏻En kul utmaning men övning ger färdighet…😉 Var har du köpt dina ätpinnar? Trevlig helg 🤗

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 12:10

Hej!

Visst är det en kul utmaning! =)
De tillhör ett sushiset som jag köpte i Polen för några år sedan 🙂 Finns säkert fina på tex Cervera!? Trevlig helg! 😃🥰

Svara
ÅsaS 13 augusti, 2021 - 07:23

Augustivädret är verkligen oberäkneligt, ömsom sol ömsom regn.
Lustigt att du bjuder på just denna rätt idag. Jag slängde ihop nåt liknande själv i förrgår. Lövbiff, purjo, vitlök, gröna bönor (haricot verts), sesamolja, soya, svartpeppar.. Och nudlar till. Det gick hem hos den enda ungdomen som var hemma. Slevades in, med gaffel. Pinnar är överkurs.
Nä, nu ska jag äta frukost och möta solen medan den är framme.
Kram 💕

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 09:11

Gott gott gott! Bästa att man kan anpassa efetr tycke och smak! Kram!!

Svara
ÅsaS 13 augusti, 2021 - 09:27

Många gånger slänger jag bara ner vad jag hittar i skåpen och hoppas det blir bra. Ibland funkar det men ibland blir det ”Det gick att äta, men du behöver inte laga det nån mer gång” 😅
Går jag efter dina recept gör jag det inte till punkt och pricka, utan anpassar efter vad som funkar hos oss (dels för S’s sjukdom, dels för vad familjen (o)gillar). Och det brukar bli bra!

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 12:11

Haha! Så låter det här också ibland 😅 KRAM

Svara
Petra Karlsson 13 augusti, 2021 - 07:20

Stort ÄÄÄLSK! på Orientaliskt! När vi var till NY ville en i vårt sällskap absolut gå på en restaurang han snokat fram i China Town……..vi kommer till ett liiitet hål i väggen/källaren med bord för totalt 20 pers kanske och där åt jag den godaste maten på hela resan: Beef Ramen (av nån sort) Jag var jätte tveksam till en början (lite misstänksam mot kött som inte lagas/tillreds hemma) men guuud vilken smakexplosion! Och nej, jag använder INTE pinnar…….tro mig………försökt……*L*

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 12:13

Åh hål i väggen brukar ju bli fantastiskt bra!!
Haha nämen Petra! Du fr fortsätta försöka! 😅☝🏻

Svara
Anita 12 augusti, 2021 - 17:53

du får ta dig till österlen vi har knappt fått något regn.
4 mm i lördags.
Ha en trevlig helg

Svara
Åse 13 augusti, 2021 - 12:14

Ojojoj då har ni det nog torrt och gar lite ledsna växter? I dag är det varmt och fint här! Trevlig helg!

Svara
Kathrine 12 augusti, 2021 - 16:24

Tack för tips om bra pris för vibrationsplatta. Har kikat på lite olika modeller men tyckt att de är lite dyra men med den rabatt som du tipsade om slog jag också till:-)! Ser verkligen fram emot att få börja använda den.
Härligt med lite inspiration till middagsrecept och särskilt asiatiskt som vi är väldigt förtjusta i här hemma.

Svara
Eva 12 augusti, 2021 - 15:05

Har precis ätit biffwook tll lunch😋
Ja det fina badvädret slutade v .30. Har ju varit kanon sommar fram till v 30. Nu är det inget båtväder kanske men ändå väldigt gott ute med omväxlande sol/ lite moln. Men det är otroligt skönt promenad väder och greja ute väder.
Skönt man får mycket gjort hemma eller åka på små utflykter😍
Och om det kommer nån regnskur nån dag så är ju det ändå såå mys! Man kan vara inne med gott samvete och baka😋😘

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.